Διεθνή

Η Χεζμπολάχ χτύπησε αυτοκίνητο 2 ανώτερων Ισραηλινών αξιωματικών και τους σκότωσε. Ήταν απάντηση σ’ επίθεση του Ισραήλ κατά οχήματος και δολοφονία σωματοφύλακα του Νασράλα! ΒΙΝΤΕΟ

Η Χεζμπολάχ χτύπησε αυτοκίνητο 2 ανώτερων αξιωματικών της ισραηλινής 210ης Μεραρχίας Γκολάν.Είναι νεκροί. Ήταν απάντηση στην επίθεση του Ισραήλ κατά οχήματος και δολοφονία σωματοφύλακα του Νασράλα!

Η Χεζμπολάχ χτύπησε το αυτοκίνητο δύο ανώτερων αξιωματικών της ισραηλινής 210ης Μεραρχίας Γκολάν. Δύο Ισραηλινοί τραυματίστηκαν σοβαρά από ρουκέτα που εκτοξεύτηκε στα Υψίπεδα του Γκολάν. Ynet: Οι τραυματίες πέθαναν.

al manar: τα ισραηλινά ΜΜΕ παραδέχονται ότι 2 άτομα σκοτώθηκαν σε πυραυλική επίθεση κατά ισραηλινού οχήματος στο κατεχόμενο Γκολάν.

Τα ισραηλινά μέσα όπως είναι ευνόητο δεν μιλούν για ταυτότητα θυμάτων..

Δήλωση της Λιβανικής Αντίστασης: Για την υποστήριξη του σταθερού παλαιστινιακού μας λαού στη Λωρίδα της Γάζας και για την υποστήριξη της γενναίας και έντιμης αντίστασής του, και ως απάντηση στην επίθεση και τη δολοφονία που πραγματοποίησε ο ισραηλινός εχθρός στο Al-Sabura στο δρόμο Δαμασκού-Βηρυτού , οι μαχητές της Ισλαμικής Αντίστασης βομβάρδισαν την Τρίτη 07-09-2024, κατά παρτίδες, το αρχηγείο της 210ης Μεραρχίας Γκολάν στη βάση Nafah με δεκάδες ρουκέτες Katyusha.

Η Χεζμπολάχ αρχίζει να παίζει την παλιά της τεχνική για τους Αρχηγούς της. Παέι 1 προς 1 αναλογικά τα χτυπήματα από την άλλη προσαρμόζεται στην τακτική του αντιπάλου και αντιγράφει την τεχνογνωσία του.

Το χτύπημα αυτό ήταν απάντηση της λιβανέζικης οργάνωσης σε στοχευμένη επίθεση με ισραηλινά drones σήμερα το πρωί κατά οχήματος επί συραικού εδάφους κοντά στα σύνορα με Λίβανο όπου σκοτώθηκαν 2 άτομα και ο ένας ήταν ο πρώην σωματοφύλακας του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, ο Αμίν ‘Αμπού αλ-Φαντλ Καρανμπάς. Το ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτόξευσε πολλούς πυραύλους σε ένα όχημα κοντά στο σημείο ελέγχου Saboura στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου .

Ο Yasir Nimr Karnabash (επίσης γνωστός ως “Haj Abu Al-Fedal” και “Amin”), γεννημένος το 1970 από το χωριό Zoter Al-Sharqiya στο νότιο Λίβανο, σκοτώθηκε σήμερα στο όχημά του προφανώς από αεροπορική επιδρομή ενώ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο 1. , δυτικά της Δαμασκού – μεταξύ Saboura και Yafour. Πρόκειται για τον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Δαμασκό και το συνοριακό πέρασμα με τον Λίβανο, το πέρασμα Jadeidat Yabous – Al Masnaa. Ήταν ο προσωπικός σωματοφύλακας του Hassan Nasrallah.

dimpenews.com
·

Back to top button