breaking newsΚύπρος

ΚΙΒΩΤΟΣ- ΑΒΒΑΚΟΥΜ Μιχ. Ιγνατίου: ”η Εκκλησία Κύπρου να ξεριζώσει το καρκίνωμα! Πολλές καταγγελίες. Κάθαρση και για γνωστά ονόματα Εκκλησίας.” Άνοιξε και ”η Κιβωτός” της Πανδώρας για ΑΝΤΩΝΗ. Ο Εισαγγελέας ζητά παραπομπή σε δίκη για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανήλικων αγοριών!!

ΚΙΒΩΤΟΣ- ΑΒΒΑΚΟΥΜ

Είναι κοινός τόπος ότι οι ειδήσεις στο διαδίκτυο βγαίνουν στα σχόλια και όχι στις αναρτήσεις φαίνεται το ίδιο ισχύει πλέον και για τα άρθρα το σημαντικό κρύβεται στην παραπομπή στο υστερόγραφο. Σε άρθρο του για εθνικά θέματα ο Μιχάλης Ιγνατίου πετάει μια ”βόμβα” διασποράς για τα τεκταινόμενα στην Εκκλησία της Κύπρου. Αφού τονίζει ότι ” η Εκκλησία της Κύπρου πρέπει να ξεριζώσει το καρκίνωμα ..”Δυστυχώς έχει και η Εκκλησία τα δικά της «σάπια μήλα». Οι καταγγελίες είναι πολλές και πρέπει να ερευνώνται. Ο Αρχιεπίσκοπος δεν πρέπει να σταματήσει ακόμα και αν οι υποθέσεις αφορούν γνωστά ονόματα της Εκκλησίας.” Ποια είναι τα γνωστά ονόματα και σε ποιές καταγγελίες εμπλέκονται; Μιλάει για πολλές καταγγελίες και για γνωστά ονόματα της Εκκλησίας που εμπλέκονται..

Aυτούσια η παραπομπή του:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΙΙ: Το σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ προκαλεί τεράστια θλίψη στους πιστούς, που προφανώς είναι και τα μεγάλα θύματα. Η Εκκλησία της Κύπρου πρέπει να ξεριζώσει το καρκίνωμα, και καλώς πράττει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου που επιμένει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Οι πολίτες δεν πρέπει να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στην Εκκλησία. Δυστυχώς έχει και η Εκκλησία τα δικά της «σάπια μήλα». Οι καταγγελίες είναι πολλές και πρέπει να ερευνώνται. Από την άλλη, προκαλεί κατάπληξη ότι μερικοί πιστοί είναι εντελώς «αρνιά» και δίνουν ακόμα και τις περιουσίες τους στους τσαρλατάνους.

Έφτασε η ώρα για ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Ο Αρχιεπίσκοπος δεν πρέπει να σταματήσει ακόμα και αν οι υποθέσεις αφορούν γνωστά ονόματα της Εκκλησίας.

* Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και συγγραφέας. Είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Hellas Journal

Άνοιξε και ”η Κιβωτός” της Πανδώρας για ΑΝΤΩΝΗ.

Ο Εισαγγελέας ζητά παραπομπή σε δίκη για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανήλικων αγοριών!! Και η Εκκλησία της Ελλάδας όσο κι αν σφυρίζει αδιάφορα έχει το δικό της σκάνδαλο ..

“Ο δράστης προέβη στις πράξεις αυτές για να διεγείρει και να ικανοποιήσει την γενετήσια ορμή και επιθυμία του προσβάλλοντας την αγνότητα και την καθαρότητα της παιδικής ηλικίας των ανηλίκων”. Αυτό αναφέρει για τον πατέρα Αντώνιο ο Εισαγγελέας Δημήτρης Νομικός που εισηγείται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να παραπέμψει σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου για βαριές κατηγορίες που αφορούν σεξουαλικές πράξεις σε βάρος δύο αγοριών.

Ο εισαγγελέας στην πολυσέλιδη πρόταση του εκθέτει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης,.. και αποφαίνεται ότι για τον κληρικό “προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής ικανές να στηρίξουν δημόσια στο ακροατήριο κατηγορία κατά του κατηγορουμένου για την πράξη της κατάχρησης ανηλίκων με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση”.

Οι δύο καταγγέλλοντες έχουν καταθέσει στις αρχές συγκεκριμένα περιστατικά, που για τον έναν αφορούν το διάστημα Σεπτέμβριο του 2020 έως Αύγουστο του 2022, έχοντας συμπληρώσει τα 14 έτη του, ενώ για το δεύτερο το καλοκαίρι του 2022 όταν ο παθών ήταν 13 ετών.

Με την πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός , απορρίπτει τους ισχυρισμούς που έχει προβάλει ο κατηγορούμενος περί αναξιοπιστίας των δύο καταγγελιών που έκαναν οι δύο πρώην τρόφιμοι της Κιβωτού και θεωρεί πως όσα ισχυρίζονται οι δύο καταγγέλλοντες είναι απολύτως διασταυρωμένα.. Στην πρόταση του κ. Νομικού περιγράφονται λεπτομερώς όσα καταγγέλλουν ότι βίωσαν τα δύο αγόρια , με τον εισαγγελικό λειτουργό να αποφαίνεται ότι “κοινή συνισταμένη είναι ότι ο δράστης ενεργούσε με τον ίδιο τρόπο .

Οι παθόντες περιγράφουν την ίδια σταθερή και επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά του κατηγορούμενου ο οποίος επεδίωκε την σεξουαλική του ικανοποίηση”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που επικαλείται ο Εισαγγελέας , ο κληρικός προέβη στις παράνομες πράξεις του, εκμεταλλευόμενος δραστηριότητες της Κιβωτού και τον προσωπικό χρόνο που περνούσε με τους παθόντες.

Μάλιστα όπως αναφέρει για την περίπτωση του 13χρονου αγοριού, το οποίο περνούσε χρόνο στο σπίτι του κληρικού, ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε “την εμπιστοσύνη που επεδείκνυε στο πρόσωπο του ο .. και τον κυριαρχικό του ρόλο εντός των δομών της Κιβωτού”.

Το φαινόμενο, άλλο παιδί θαύμα της Εκκλησίας των ΜΜΕ και της Πολιτείας μαζί ο πρώτος πολίτης της ΕΕ ο πολυβραβευμένος

Η Εκκλησία είναι γνωστός χώρος αξιοκρατίας άρχουν πάντα οι άριστοι συγγνώμη οι άγιοι πριν αγιάσουν, όσοι χτίζουν βιογραφικό αγίου κλπ συνιστώσες ..ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Για να μην μιλήσουμε και για το σατανιστάκι που ανέδειξαν οι εκκλησιαστικοί και όχι μόνο μηχανισμοί και το έκανε γαργάρα το σύμπαν.. αυτό κι αν είναι υστερόγραφο.

dimpenews.com

Back to top button