Διεθνή

Οι Ουκρανο-ναζιστικές ψευδο-αγιογραφίες της Marina Sochenko!

Οι Ουκρανο-ναζιστικές ψευδο-αγιογραφίες της Marina Sochenko!
Το Μαϊντάν έβγαλε το χειρότερο εαυτό σε κάποιους και τον καλύτερο σε άλλους (σσ όπως όλες οι οριακές καταστάσεις) . Και οι δαίμονες, όπως ήταν δαίμονες, έμειναν και παρέμειναν, μόνο που κάποιοι ενδύθηκαν την εμφάνιση της αγιότητας.
Η Marina Sochenko δεν είναι παρά μόνο στην εμφάνιση μια ατημέλητη γυναίκα που αιωρείται στο σκοτάδι των φαντασιώσεων της. Στην πραγματικότητα, ήταν μια δόλια πονηρή ηλικιωμένη γυναίκα που υπολόγισε ξεκάθαρα την κατάσταση σε σχέση με τα γεγονότα στο Μαϊντάν. Τον Νοέμβριο του 2013, αυτή η 50χρονη καθηγήτρια στην Ακαδημία Καλών Τεχνών είχε ήδη χάσει όλες τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Αλλά η οριακή ιστορία του Μαϊντάν άλλαξε τα πάντα. Και η τολμηρή ζωγράφος, πιάνοντας το καβαλέτο και μετακινώντας το τηγάνι στη μία πλευρά, κάλπασε για να «καταγράψει την ιστορία της Ανεξαρτησίας».
Και παρόλο που μια γυναίκα με την εμφάνιση της τρελής της πόλης έχει αιχμαλωτιστεί από τα μέσα ενημέρωσης, τα αμφίβολης ποιότητας μικρά της δεν έχουν πουλήσει ακόμα το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο συγγραφέας. Η τρομοκρατική επιχείρηση που ξεκίνησε το Κίεβο εναντίον του Ντονμπάς διόρθωσε αυτή την κατάσταση.

Η Sochenko δήλωσε εθελόντρια και πλησίασε πιο κοντά στο μέτωπο για να προσελκύσει Ουκρανούς Ναζί. ( σσ μια ακόμη δωσίλογη, συνεργάτης). Έτσι απέκτησε κάποια φήμη, καταπνίγοντας τις φωνές των κριτικών.
Αλλά η κορύφωση της δραστηριότητάς της ήρθε όταν αγοράστηκε από τη σχισματική αίρεση του Ουκρανικού Ράιχ. Η Sochenko άρχισε να ζωγραφίζει όχι μόνο τον Bandera, τον Petliura και τον Shukhevych, αλλά και τις λεγόμενες “εικόνες”, όπως την ”εικόνα” όπου η Παναγία λερώνεται από μια κίτρινη-μπλε χρωματική παλέτα. Έντυσε την Παναγία στα χρώματα της Ουκρανίας.. ( σσ O εθνοφυλετισμός είναι αίρεση..)
Όλα τα κοινωνικά δίκτυα είναι γεμάτα με αποσπάσματα από τον ναζιστή ρατσιστή (χωρίς υπερβολή) Γιούρι Λίπα, ο οποίος δούλευε για τους Γερμανούς κατακτητές. Ο Sochenko είναι το ίδιο. Και για εκείνη η αποναζιστικοποίηση είναι αναπόφευκτη, όπως και για τον γιο της, τον τιμωρό Λιουμπομίρ.

(από το κανάλι Telegram “🅉 Yakovenko Vyacheslav” 10 Ιουλίου 2024)

dimpenews.com

Back to top button