Διεθνή

Ο Νασράλα άλλαξε κρησφύγετο μετά από προειδοποίηση μυστικών υπηρεσιών Ιράν ότι το Ισραήλ θα τον δολοφονήσει!

Ο Νασράλα άλλαξε κρησφύγετο μετά από προειδοποίηση μυστικών υπηρεσιών Ιράν ότι το Ισραήλ θα τον δολοφονήσει!

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα άλλαξε τοποθεσία για να αποφύγει τη δολοφονία του από το Ισραήλ, αφού έλαβε προειδοποίηση από τις ιρανικές υπηρεσίες πληροφοριών σχετικά με αυτό.
Μια αναφορά της ισραηλινής ιστοσελίδας «Epoch» αποκάλυψε ότι «ο Νασράλα, μετά από μια προειδοποίηση που έλαβε από τις ιρανικές υπηρεσίες πληροφοριών ότι το Ισραήλ σκόπευε να τον δολοφονήσει, μετέφερε το κρησφύγετό του από τη γειτονιά Dahiya στη Βηρυτό και μετακόμισε σε άλλο κρησφύγετο, φοβούμενος ότι το Τελ Αβίβ είχε εντοπίσει Απέρριψε επίσης μια ιρανική πρόταση να μετακομίσει προσωρινά στην Τεχεράνη, μέχρι το τέλος του πολέμου». Σίγουρα είναι πιο ασφαλής στο Λίβανο από ό,τι στο Ιράν μετά το ..μάθημα Ραίσι. Απόρριψη αντίστοιχης πρότασης είχε κάνει και ο Άσαντ εν μέσω του πολέμου.

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι το Ισραήλ τελικά δεν θα προχωρήσει στο απονενοημένο σε εισβολή ή ολοκληρωτικό πόλεμο κατά Λιβάνου αφού δεν τον ευνοεί η Γαλλία αλλά προβληματίζει και τις ΗΠΑ. Σε μια τέτοια περίπτωση και στη μετα-Ραίσι εποχή το Ισραήλ προκρίνει μια λύση μ΄ένα χτύπημα. Νασράλα μετά το Ραίσι….

dimpenews.com

Back to top button