”Νομίζαμε ότι ο Σύμμαχος έσκαβε αναχώματα για να μας προστατέψει κι αυτός άνοιγε το λάκκο μας” …
”Είναι ένας καθαρός εχθρός ούτε καν ένας υποκριτής φίλος”
”Ο Άσαντ είναι ένας. Ή Άσαντ ή καίμε τη χώρα..” (Σύριοι)
Ο συριακός στρατός μοιράζει όπλα σε πολίτες. Αυτή ήταν η τακτική νίκης. Τώρα αρχίζουν όλα..
Ανακοίνωση ΓΕΣ Συρίας.
Ανακοίνωση της Γενικής Διοίκησης Στρατού και Ενόπλων Δυνάμεων: Ο λαός μας αντιμετωπίζει εδώ και αρκετές ημέρες, ιδιαίτερα από το πρωί, έναν συστηματικό πόλεμο μέσων ενημέρωσης και τρομοκρατίας με στόχο την αποσταθεροποίηση της ασφάλειας της πατρίδας και των πολιτών και τη διάδοση του χάους και του πανικού. έναν τρόπο που εξυπηρετεί την επιθετική ατζέντα. Οι πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με τρομοκράτες δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν παραπλανητικά βίντεο και ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη τη συριακή γεωγραφία.
Ο γενναίος στρατός μας συνεχίζει να πραγματοποιεί τις ποιοτικές του επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατικών συγκεντρώσεων με υψηλούς ρυθμούς προς τις κατευθύνσεις της υπαίθρου της Χάμα, της Χομς και της βόρειας επαρχίας της Νταράα, προκαλώντας στους τρομοκράτες εκατοντάδες θανάτους και τραυματισμούς, δεκάδες οχήματα και οχήματα , και πολλά αρχηγεία, αποθήκες, όπλα και πυρομαχικά.
Οι μονάδες των ενόπλων δυνάμεών μας ενισχύουν τις γραμμές ανάπτυξής τους σε όλη την ύπαιθρο της Δαμασκού και τη νότια περιοχή για να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια ως αποτέλεσμα του χάους που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι τρομοκράτες μέσω των πλατφορμών, των εργαλείων και των εν ύπνω τους πυρήνων σε ορισμένες περιοχές .
dimpenews.com