breaking newsΕλλάδα

Καταρρέουν τα πάντα στην Ελλάδα του Μητσοτάκη – Έπεσε μέρος της οροφής σε σχολή στο ΠΑΔΑ – Οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι και πρέπει να φύγουν άμεσα

Καταρρέουν τα πάντα στην Ελλάδα του Μητσοτάκη – Έπεσε μέρος της οροφής σε σχολή στο ΠΑΔΑ – Οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι και πρέπει να φύγουν άμεσα

3η μέρα στα πανεπιστήμια για το 2025: Κατέρρευσε μέρος οροφής στο ΠΑΔΑ.

Καταγγελίες Φοιτητών: Η τρίτη μέρα του 2025 στα πανεπιστήμια φέρνει με τον πλέον τραγικό τρόπο στο προσκήνιο τις επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες αναγκάζονται να σπουδάζουν φοιτητές όπως καταγγέλλουν στα «Φοιτητικά Νέα». Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο εργαστήριο Τμήματος Συντήρησης και Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής πάνω σε εργαστηριακό εξοπλισμό. Όπως λένε οι ίδιοι τη στιγμή του περιστατικού δεν υπήρχαν φοιτητές στον χώρο.

Αυτό το συμβάν έρχεται ως συνέχεια δύο ακόμη περιστατικών στις πρώτες μέρες του 2025. Την πρώτη μέρα, φοιτητές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ αναγκάστηκαν να δώσουν εξετάσεις στα σκοτάδια, καθώς το ρεύμα έπεσε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Στη δεύτερη μέρα, ακινητοποιήθηκε λεωφορείο αφού κάπνιζε που χρησιμοποιείται για τη μετακίνηση φοιτητών της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, προκαλώντας ανησυχία. Με παρέμβαση των φοιτητών, μια καθηγήτρια του εργαστηρίου παρέδωσε έγγραφο που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα με την υποδομή του εργαστηρίου της ΣΑΕΤ υφίσταται από το 2021.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλουν “το πρόβλημα ξεκινά από την οροφή, η οποία με τις βροχές εισέρχονται νερά, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, και είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για τους φοιτητές από το 2021. Μάλιστα, τα νερά πέφτουν σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των φοιτητών”.

Με παρέμβαση των φοιτητών, μια καθηγήτρια του εργαστηρίου παρέδωσε έγγραφο που αποδεικνύει ότι το πρόβλημα με την υποδομή του εργαστηρίου της ΣΑΕΤ υφίσταται από το 2021. Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλουν “το πρόβλημα ξεκινά από την οροφή, η οποία με τις βροχές εισέρχονται νερά, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, και είναι ακατάλληλο και επικίνδυνο για τους φοιτητές από το 2021. Μάλιστα, τα νερά πέφτουν σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των φοιτητών”.

Back to top button