Διεθνή

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: ”οι Τούρκοι ετοιμάζουν απόβαση στη Μυτιλήνη, θα ζώσουν το νησί και θα μας σφάξουν όλους!” Ποιός θα επωφεληθεί πολιτικά από μια τέτοια εξέλιξη… ΒΙΝΤΕΟ

Νέες δηλώσεις του βουλευτή Παρασκευαΐδη (ΠΑΣΟΚ): Αν οι Τούρκοι εδώ στη Λέσβο μας βρουν απροετοίμαστους θα μας σφάξουν όλους

Αίσθηση προκαλούν ξανά δηλώσεις του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, ο οποίος κάλεσε τους άμαχους πολίτες να οργανωθούν σε «παλαϊκή άμυνα» καθώς όπως είπε «αν μας βρει απροετοίμαστους η Τουρκία, θα μας σφάξουν όλους».

Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης μίλησε στην κοπή πίτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Κατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην τουρκική επιθετικότητα συγκρίνοντάς την με αυτή της Χαμάς, ενώ ανέφερε πως έχουν τεράστια ναυτική δύναμη, καλώντας μάλιστα τους πολίτες να είναι σε επιφυλακή και να οργανωθούν σε «παλαϊκή άμυνα», ώστε να βοηθήσουν τον στρατό σε περίπτωση απόβασης των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου.

«Δεν γίνεται να έχουν τέτοιο αποβατικό στόλο, να κατασκευάζουν αεροπλάνα και μεις να καθόμαστε και να περιμένουμε. Και λέω στον πρόεδρο (της επιτροπής στην Βουλή) να έχουμε και μεις δικαικώμα όπως είχε και το Ισραήλ και όπως ο κύριος πρωθυπουργός είπε, να έχουμε και εμείς το δικαίωμα στην άμυνά μας και προτείνω την οργάνωση του άμαχου πληθυσμού στην παλαϊκή άμυνα» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

«Όταν είμαστε οργανωμένοι και ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας και θα βοηθηθεί ο στρατός, ο οποίος είναι αξιόμαχος. Αν ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα μπει και θα τουφεκήσει αν τολμήσουν, γιατί αυτοί ετοιμάζουν απόβαση, θα ζώσουν το νησί και αν μας βρουν απρoετοίμαστους θα μας σφάξουν όλους όπως έκαναν στους Ισραηλινούς. Έτσι θα γίνει, έχουμε να κάνουμε με λαούς που δεν σέβονται τη ζωή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας..

Ο βουλευτής κάνει συγκρίσεις με Χαμάς αλλά αυτό στο οποίο δεν απαντάει είναι γιατί ο υπερ-σύμμαχος μας Ισραήλ θα μας δώσει κρέας..

Το Ισραήλ για να ξεπλυθεί και να δικαιωθεί έναντι του ισλαμισμού στη διεθνή κοινότητα και προς ανάκτηση του κύρους του θα επιτρέψει να γίνουν τέτοιες επελάσεις…Είμαστε κοντά σε τέτοια εξέλιξη… ο βουλευτής σωστά σημαίνει συναγερμό.. Χίος και Κύπρος στο ίδιο τόξο..

dimpenews.com

Back to top button