Διεθνή

Η 20χρονη φοιτήτρια Hadley Huffman πέθανε απρόσμενα μετά τη β΄δόση του εμβολίου κατά Covid19!!

Έγκλημα χωρίς Τιμωρία. Η 20χρονη Hadley Huffman φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Wayne State University Hadley Huffman πέθανε απροσδόκητα μετά από εμβολιασμό COVID. Η Hadley Huffman από το Μίσιγκαν πέθανε απροσδόκητα στις 15 Ιουνίου 2021, λίγο μετά τη δεύτερη δόση του σωτήριου κι ευλογημένου πλέον πειραματικού εμβολίου. Η οικογένεια και οι φίλοι μοιράστηκαν τα παράπονά τους στα κοινωνικά μέσα. Υπάρχουν πολλές ιστορίες όπως αυτή που δεν έιδαν ωστόσο το φως της δημοσιότητας. (TheEmpoweror.com) Η κοπέλα είχε ανακοινώσει στις 16 Απρίλη ότι έλαβε τη β΄δόση…Στις 15 Ιούνη πέθανε αν και 20 ετών υγιέστατη…Ακριβώς 2 μήνες μετά τη 2η δόση!!!

20-year-old Wayne State University pre-med student Hadley Huffman dies unexpectedly after COVID shot – NaturalNews.com

Η Hadley φαινόταν να είναι ικανή και δραστήρια. Ήταν προφανώς αφού είχε μεταφερθεί από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα για να εγγραφεί σε ένα προ-ιατρικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Wayne State στο Μίσιγκαν. Είχε ένα λαμπρό μέλλον και η έχασε τη ζωή της πολύ πρόωρα ( σσ από πολιτικές του τρόμου που προχωρούν σε μαζικές ανθρωποθυσίες και μάλιστα νέων για να ξορκίσουν το κακό την κατάρα τις αρρώστιες. Θυμίζει Ίνκας και Μάγιας…..δεισιδαιμονία παρά επιστήμη….)

Η Hadley λέγεται ότι είχε μια ελκυστική προσωπικότητα, αγωνίστηκε για ισότητα και είχε φίλους σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τη νεκρολογία της, η Hadley ξεκίνησε επίσης το Student Against Medical Racism Non-profit (SAMR) στο Wayne State για να επισημάνει τις αδικίες στην ιατρική πρόσβαση για δύο έγχρωμους ανθρώπους (BIPOC).

Δεν είναι σαφές με ποια μάρκα εμβολίου η κοπέλα έλαβε ένεση ( σσ στο ραντεβού θανάτου προφανώς) , αλλά αν έπρεπε να μαντέψω, θα πρόβλεπα ότι είχε Pfizer λόγω της παρουσίας του στο Μίσιγκαν. Γνωρίζουμε ότι είχε δύο δόσεις και ότι είχε ελπίδες ότι τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό μετά τον εμβολιασμό της…..

Το χρονοδιάγραμμα του θανάτου τΗς Hadley είναι παρόμοιο με εκείνο του 13χρονου Jacob Clynick, ο οποίος ήταν επίσης από το Michigan. Πέθανε τον Ιούνιο τρεις ημέρες μετά από μια μοιραία δόση της Pfizer που έλαβε από έναν Walgreens.

20-year-old Wayne State University pre-med student Hadley Huffman dies unexpectedly after COVID shot – NaturalNews.com

Το παιδί λέγεται ότι πέθανε στον ύπνο του και δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας. Δεν λάμβανε φάρμακα τη στιγμή του θανάτου του, σύμφωνα με τη θεία του.

Η Σιωπή, είναι συναίνεση.naturalnews 14/7/21

dimpenews.com

Back to top button