Διεθνή

Νασράλα: η ομοφυλοφιλία πραγματικός κίνδυνος. Η κυβέρνηση και Υπ. Παιδείας να προστατέψουν τα παιδιά και μελλοντικές γενιές από τη διεστραμμένη κουλτούρα. Την προωθούν ΜΚΟ και εκπαιδευτικά ιδρύματα! Πρέπει να τους πολεμήσουμε παντού, και χωρίς όρια.

Νασράλα, ΓΓ Χεζμπολά Λιβάνου: η ομοφυλοφιλία είναι πραγματικός κίνδυνος. Η κυβέρνηση και το Υπ. Παιδείας πρέπει να προστατέψουν τα παιδιά και τις μελλοντικές γενιές από τη διεστραμμένη κουλτούρα. Την προωθούν ΜΚΟ και κάποια εκπαιδευτικά ιδρύματα!

Για αντιμετώπιση της προώθησης της ομοφυλοφιλίας στον Λίβανο τοποθετήθηκε ο Νασράλα.

Ο Sayed Nasrallah σε τηλεοπτικό διάγγελμα το Σάββατο με αφορμή την Ασούρα, τη σημαντικότερη θρησκευτική γιορτή των Σιιτών δεν παρέλειψε να στιγματίσει τις προσπάθειες που έγιναν από ορισμένα κόμματα για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στη χώρα των Κέδρων, ένα θέμα που είχε θέσει σε μια από τις ομιλίες του στον εορτασμό της Achoura.
Είπε σχετικά με αυτό το θέμα: «Στον Λίβανο, ο κίνδυνος διαφαίνεται μέσω ορισμένων ενώσεων και της διανομής παιδικών βιβλίων που προωθούν τη διεστραμμένη κουλτούρα. Η κυβέρνηση του Λιβάνου και το Υπουργείο Παιδείας θα πρέπει να εργαστούν για την προστασία των παιδιών του Λιβάνου και της επόμενης/μελλοντικής γενιάς».

Για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ο γενικός γραμματέας της Λιβανέζικης Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην LGBTQ+ κοινότητα. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του το Σάββατο 29 Ιουλίου, ο Χασάν Νασράλα κάλεσε τις λιβανικές αρχές να πατάξουν τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, τις οποίες περιέγραψε ως «πραγματικό κίνδυνο». «Δεν επινοούμε μάχη, ούτε επινοούμε κίνδυνο, αυτός είναι ένας πραγματικός κίνδυνος», είπε.

Ο Χασάν Νασράλα κατηγόρησε «ορισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ΜΚΟ» ότι διέδωσαν αυτό που ονόμασε «αποκλίνουσα κουλτούρα», υπονοώντας την ομοφυλοφιλία, αναφέρει ο ανταποκριτής του rfi στη Βηρυτό ο Paul Khalifeh.

Σε μια άλλη ομιλία που εκφωνήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο σιίτης ηγέτης προχώρησε παραπέρα, λέγοντας ότι όσον αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ «εργένη και παντρεμένου» για έναν ομοφυλόφιλο και ότι, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, «ακόμη και ο ανύπαντρος, έπρεπε να σκοτωθεί»: «Πρέπει να τους πολεμήσουμε παντού, και χωρίς όρια».lorientlejour, almanar,rfi

dimpenews.com

Back to top button