Διεθνή

ΕΚΤΑΚΤΟ Δολοφονήθηκε ο αλ Σάρα/Τζολάνι;

Πληθαίνουν οι αναφορές ότι δολοφονήθηκε ο αλ Σάρα/Τζολάνι. Επίσημα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ο Maher al-Sharaa, αδελφός του Ahmed al-Sharaa (al-Julani), επιβεβαιώνει τον θάνατο του αδελφού του, λέγοντας σε στενούς συνεργάτες: «Ο αδελφός μου Ahmed είναι μάρτυρας για ολόκληρο το έθνος και σας ενημερώνω επίσημα ότι ο Ahmed al-Sharaa βρίσκεται στη φροντίδα του Θεού». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ahmed al-Sharaa al-Julani έχει εξαφανιστεί εντελώς χωρίς ίχνος και έχουν κυκλοφορήσει αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την τύχη του μετά από μια απόπειρα έφοδος στο παλάτι από άγνωστη δύναμη πριν 2 μέρες.

Μετά από ώρες ασάφειας και αντικρουόμενων αναφορών, αποκλειστικές πηγές εντός του Προεδρικού Μεγάρου, επικαλούμενες την πηγή (A.N.), επιβεβαιώνουν τα εξής:

Ο Maher al-Sharaa, αδελφός του Ahmad al-Sharaa (γνωστού ως al-Julani), δήλωσε σε ιδιωτική συνομιλία με έναν μικρό κύκλο στενών συνεργατών ότι ο αδελφός του σκοτώθηκε, λέγοντας αυτολεξεί:
“Ο αδελφός μου Ahmad είναι μάρτυρας για ολόκληρο το έθνος. Επιβεβαιώνω επίσημα ότι ο Ahmad al-Sharaa απεβίωσε.”
Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του παλατιού, η εξαφάνιση του Ahmed al-Sharaa δεν ξεκίνησε με τη μεταφορά του από το αεροδρόμιο Mezzeh, όπως φημολογούνταν. Αντίθετα, εξαφανίστηκε στη συνέχεια εν μέσω αυστηρής απαγόρευσης ασφαλείας και εκτεταμένων αντικρουόμενων αναφορών σχετικά με τις κινήσεις και την τύχη του.
Πληροφορίες δείχνουν ότι αυτές οι εξελίξεις ακολούθησαν μια απόπειρα εισβολής στο Προεδρικό Μέγαρο δύο ημέρες πριν από μια δύναμη που πιστεύεται ότι συνδέεται με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Αυτό οδήγησε σε έκτακτα μέτρα ασφαλείας και γρήγορες αλλαγές επί τόπου.
Οι ίδιες πηγές, επικαλούμενες την πηγή (A.N.), επιβεβαιώνουν επίσης ότι οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών διαχειρίζονται επί του παρόντος ευαίσθητες πτυχές της κυβέρνησης από το Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο πολιτικών και ασφαλιστικών ρυθμίσεων που αποσκοπούν στην αναμόρφωση της μελλοντικής δομής διακυβέρνησης στη Συρία. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά ευαίσθητη, οι εξελίξεις εξελίσσονται ραγδαία και όλα τα σενάρια παραμένουν στο τραπέζι.

dimpenews.com

Back to top button