Μετά την αποχώρηση της Ρούμπι Ρόουζ
Με πολλή υπερηφάνεια και διπλή δόση στάνινγκ εντ μπρέιβ, η WB ανακοίνωσε την αντικαταστάτρια της Ρούμπι Ρόουζ που θα ενσαρκώσει την Μπατγούμαν στην δεύτερη σεζόν του σώου.

Και φυσικά δεν είναι καμιά άλλη από την 33χρονη Τζαβίσια Λέσλι που θα ‘εισβάλει’ στον κόσμο του σήριαλ του CW “Μπατγούμαν” και θα καταλήξει να φορά το κοστούμι της ομώνυμης ηρωίδος που έμεινε στην ντουλάπα μετά την αιφνίδια παραίτηση της πρωταγωνίστριας ηθοποιού Ρούμπι Ρόουζ από το σήριαλ.
Η κ.Ρόουζ ενσάρκωνε την φανατισμένη δικαιωματίστρια/λεσβία/νίντζα/Κέιτ Κέιν που αποφασίζει, πέφτοντας πάνω σε ένα καλά κρυμμένο μυστικό του εξαφανισμένου πολυεκατομμυριούχου Μπρους Γουέιν, να απαλλοτριώσει τα μέσα του ταξικού εχθρού και αποδώσει κοινωνική δικαιοσύνη στην πόλη Γκόθαμ μόνη της. Μετά την χλιαρή έως κακή πρώτη σεζόν, η κ.Ρόουζ παραιτήθηκε από το σήριαλ χωρίς να αποκαλύψει τους λόγους (η ίδια δήλωσε “όποιος ξέρει, ξέρει), αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως στην εμμονή της να κάνει μόνη της τα ακροβατικά για το ρόλο, κρίθηκε ΠΕΕ.
Το κενό της ΛΟΑΤΚΙ (LGBTQI) παρουσίας ήρθε να καλύψει η κ.Λέσλι που με σαφές προβάδισμα σε πόντους δικαιωματισμού, θα υποδυθεί την Ράιαν Γουάιλντερ, μια εντελώς νέα ηρωίδα η οποία είναι πρώην βαποράκι ναρκωτικών, νυν ‘ανοικτά λεσβία’ και “εντελώς διαφορετική από την προκάτοχο της Κέιτ Κέιν” αφού πρόκειται για μια πιο “συμπαθητική, τσαπατσούλα, αδάμαστη και αφελή” Μπατγούμαν.
Στις δηλώσεις της η κ.Λέσλι εννοείται πως θα μας αποκάλυψε αχρείαστες προσωπικές πληροφορίες και απάντησε σε ερωτήσεις που ποτέ κανείς δεν είχε σκοπό να της κάνει:
«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη που θα είμαι η πρώτη μαύρη ηθοποιός που θα παίξω τη Μπατγούμαν στην τηλεόραση και με τιμά πολύ σαν αμφιφυλόφιλη γυναίκα να συμμετέχω σε αυτό το σημαντικό σώου που είναι πρωτοπόρο για την ΛΟΑΤΚΙ (LGBTQI) κοινότητα».
Στο άκουσμα του ονόματος της αντικαταστάτριας της η κ.Ρόουζ δεν έκρυψε το ενθουσιασμό της.
«OMG! Απίστευτο! Είμαι τόσο χαρούμενη που την Μπατγούμαν θα υποδυθεί μια απίστευτη μαύρη γυναίκα. Θέλω να συγχαρώ την Τζαβίσια Λέσλι (που είναι μαύρη, γυναίκα και λεσβία) που θα φορέσει την στολή της νυχτερίδας. Θα μπεις σε μια υπέροχη παρέα. Ανυπομονώ να δω τη 2η σεζόν και θα είσαι απίστευτη!»
Fun Fact: Μπορεί να μην της φαίνεται αλλά η κ.Ρούμπι Ρόουζ (SHE/HER) είναι λεσβία, βίγκαν, αντισπισίστρια και ακτιβίστρια της κλιματικής αλλαγής
Αν είσαι και εσύ ένας από τους ελάχιστους φανατικούς της σειράς, θα χρειαστεί να περιμένεις για τη δεύτερη σεζόν, καθώς οι προβλέψεις θέλουν το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται στις αρχές του 2021 με προοπτική να καθυστερήσει λόγω κινεζοϊού.
conserva
Σχετικά

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο Μυστικός Όρκος
https://rumble.com/v3ud0o2-232394402.html
σε "breaking news"

Plandemic 3: The Great Awakening (Η Μεγάλη Αφύπνιση)OFFICIAL FULL MOVIE
https://rumble.com/v2rxr4s-plandemic-3-the-great-awakening-full-movie.html
σε "breaking news"

Woke παράνοια: Αντικαθιστούν τον όρο «μητέρα»!
Ο Κυβερνήτης του Ουισκόνσιν Τόνι Έβερς, Δημοκρατικός φυσικά, υποστηρίζει έναν προτεινόμενο νόμο για την αντικατάσταση της λέξης “μητέρα” με τον όρο “γονιμοποιημένο άτομο” στο νομοθετικό καθεστώς της πολιτείας! Οι άνθρωποι έχουν κόψει καπίστρι. Το νομοσχέδιο επιδιώκει να υιοθετήσει γλώσσα «ουδέτερη ως προς το φύλο». Λέξεις όπως “ο σύζυγος” αντικαταστάθηκαν με τη λέξη “πρόσωπο“! Ντόναλντ, κλείσε…
σε "breaking news"