breaking newsΔιεθνή

Ιταλία: Σεισμός 4,4 Ρίχτερ… ταρακούνησε τη Νάπολη -Μια γυναίκα ελαφρά τραυματισμένη

Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος δυο χιλιομέτρων και το επίκεντρό της εντοπίζεται στην θαλάσσια περιοχή του Ποτσουόλι

Μια γυναίκα τραυματίσθηκε ελαφρά μετά από πτώση ψευδοροφής που σημειώθηκε μετά από σεισμό  4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ , ο οποίος καταγράφηκε σήμερα στη 01:25 (ώρα Ιταλίας) στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης στην Ιταλία

Πυροσβέστες βοήθησαν πολλούς κατοίκους να βγουν από τα σπίτια τους, σε πολυκατοικίες στις οποίες οι εξώπορτες των διαμερισμάτων στράβωσαν λόγω της δόνησης.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δυο χιλιομέτρων και το επίκεντρό του βρισκόταν στην θαλάσσια περιοχή του Ποτσουόλι, λίγο έξω από την Νάπολη. Σήμερα τα σχολεία της μεγαλούπολης του ιταλικού Νότου παρέμειναν κλειστά για προληπτικούς λόγους.

Πραγματοποιούνται έλεγχοι, παράλληλα, σε σειρά κατοικιών με ρωγμές, ενώ θα πρέπει να εξακριβωθεί αν παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας η εκκλησία της Αγίας Άννας ( Chiesa di Sant’ Anna) και το καμπαναριό της, από το οποίο αποκολλήθηκαν σοβάδες.

Prime News.

Back to top button