
Ουγγαρία παραλαβή παράδοση μεταξύ Σιωνιστών.. Οι κυβερνήσεις της ΕΕ έγιναν εσωτερική υπόθεση του Μεγάλου Ισραήλ.OΛΗ Η ΕΕ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!. Τις εκλογές κέρδισε ο Peter Magyar έναντι του Viktor Orban. Ο πρώτος εξασφάλισε τα 2/3 των εδρών του κοινοβουλίου..

Ο Όρμπαν είχε υποδεχθεί στη Βουδαπέστη το Νετανιάχου μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου για ένταλμα σύλληψης.

Ο Νετανιάχου έστειλε τον γιο του να κάνει προεκλογική εκστρατεία για τον Ούγγρο πρωθυπουργό Όρμπαν και παρείχε ένα προσωπικό βίντεο για την συγκέντρωση του Όρμπαν.
- Ο Όρμπαν υπέστη μια σημαντική ήττα, χάνοντας με 14 μονάδες διαφορά, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη σαρωτική νίκη στην ιστορία της ουγγρικής δημοκρατίας.
- Το ενδιαφέρον του Νετανιάχου για τον Όρμπαν προέκυψε από το γεγονός ότι ο Όρμπαν ήταν ο μόνος ηγέτης της ΕΕ που ασκούσε συστηματικά βέτο στις κυρώσεις κατά του Ισραήλ.
- Με την ήττα του Όρμπαν, το βέτο δεν ισχύει πλέον, ακυρώνοντας ουσιαστικά την αποχώρηση του Ισραήλ από το ΔΠΔ και καταργώντας το τείχος προστασίας της ΕΕ.
- Το Ynet News επεσήμανε ότι εάν ο Όρμπαν έπεφτε, το Ισραήλ θα μπορούσε να χάσει την προστασία του εντός της ΕΕ, κάτι που συνέβη τώρα.
- H Oυγγαρία του όρμπαν μειοψηφούσε συνεχώς στον ΟΗΕ υπέρ του Ισραήλ σε όλες τις τελευταίες ψηφοφορίες..
dimpenews.com