
Θλίψη, αναπάντητα ερωτήματα και ανείπωτος πόνος στην Αλεξανδρούπολη, από τον ξαφνικό θάνατο ενός 5χρονου. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου την Πέμπτη (29.01.2026) χωρίς τις αισθήσεις του. Αν και οι γιατροί έδωσαν σκληρή μάχη για να τον επαναφέρουν, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Γονείς, φίλοι και συγγενείς από όλη την Αλεξανδρούπολη περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής καθώς παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του. Πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί, λίγες ημέρες πριν χάσει τις αισθήσεις του, είχε εμφανίσει συμπτώματα γρίπης.
Σήμερα αναμένονται να δοθούν οι απαντήσεις για την αιτία θανάτου του μιας και ούτε ο ιατροδικαστής μπόρεσε να την προσδιορίσει.
Η είδηση διαδόθηκε αμέσως στο Διδυμότειχο και σκόρπισε θλίψη στην πόλη, αφού οι γονείς του παιδιού ήταν στρατιωτικοί και γνωστοί στην τοπική κοινωνία, κατάγονται από τον Έβρο και υπηρετούσαν στην περιοχή.
Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης με νεκρό βρέφος που έφτασε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» χωρίς τις αισθήσεις του.
Το λίγων ημερών βρέφος, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Καλλιθέα, όπου ο πατέρας και η θεία του προσπάθησαν να βρουν βοήθεια. Από εκεί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το δυστυχώς παιδί κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί ο πατέρας του και η θεία του.
Ένα βρέφος τριών μηνών μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης από τους γονείς του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο, το οποίο δεν εφημέρευε περίπου στις 10 το πρωί. Οι γιατροί προσπάθησαν για περίπου 50 λεπτά να το επαναφέρουν, ωστόσο το βρέφος κατέληξε, όπως αναφέρει το thestival.gr.
Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
karditsastakra.