breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Χειρότερο από όλα τα εμβόλια, το εμβόλιο COVID: 24 φορές περισσότερες ανεπιθύμητες παρενέργειες»

Τι αναφέρει έκθεση της κυβέρνησης της Δυτικής Αυστραλίας.

Τα εμβόλια για τον COVID-19 έχουν 24 φορές το ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών σε σύγκριση με άλλα εμβόλια, σύμφωνα με έκθεση της κυβέρνησης της Δυτικής Αυστραλίας.

Η τελευταία έκθεση επιτήρησης της ασφάλειας εμβολίων της πολιτείας έδειξε ότι για κάθε 100.000 εμβόλια COVID-19 που χορηγήθηκαν το 2021, καταγράφηκαν 264 ανεπιθύμητες ενέργειες (AEFIs).

Αντίθετα, 11,1 AEFIs καταγράφηκαν για όλους τους άλλους εμβολιασμούς, καθιστώντας τις ενέσεις για τον COVID 23,8 φορές πιο πιθανό να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες ενέργειες.

Τα διάφορα εμβόλια κατά του COVID προκάλεσαν διαφορετικά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών, αλλά όλα ήταν πολύ υψηλότερα από τα ποσοστά για τα εμβόλια μη COVID.

Η έκθεση έδειξε ότι το εμβόλιο Moderna είχε 281,4 AEFI ανά 100.000 δόσεις, το εμβόλιο της Pfizer είχε 244,8 και το εμβόλιο AstraZeneca κατέγραψε 306.

Ωστόσο, παρά αυτά τα ανησυχητικά ευρήματα, η αυστραλιανή κυβέρνηση προχωρά στην συνεργασία της με τον κατασκευαστή εμβολίων Moderna για την παραγωγή περισσότερων

εμβολίων mRNA για μελλοντικές πανδημίες.

Όπως λένε οι  The Epoch Times:

Παρά αυτές τις ανησυχίες, η συνεργασία της αυστραλιανής κυβέρνησης με την Moderna για την παραγωγή εμβολίων με χρήση τεχνολογίας αγγελιοφόρου RNA για την προετοιμασία για την επόμενη πανδημία σημαίνει ότι αυτά τα εμβόλια ;ήρθαν εδώ για να μείνουν.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα trifecta jab για να αντιμετωπίσει τους κύριους ιούς του αναπνευστικού – την γρίπη, τον COVID-19 και τον RSV- και τοιουτοτρόπως να διατηρήσει τα κέρδη της εν μέσω της πτώσης των εσόδων των εταιρειών εμβολίων, καθώς υποχωρεί η κρίση υγείας.

Οι πωλήσεις εμβολίων COVID-19 της Moderna ύψους 18,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2022 αναμένεται να μειωθούν στα 5 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος.

Μια ξεχωριστή πρόσφατη μελέτη από την Ελβετία ανέδειξε επιβεβαιωτικά ευρήματα σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID, συγκεκριμένα ότι η συχνότητα των καρδιακών περιστατικών μετά από τα εμβόλια για τον COVID ήταν 3000 φορές υψηλότερη από ό,τι είχε παραδεχτεί προηγουμένως το CDC.

el.gr

 

photo freepik
Back to top button