Ο ΕΟΔΥ-Πέτρος Τατσόπουλος ανακοίνωσε σήμερα 106 νέους θανάτους ασθενών με COVID-19 χωρίς να διευκρινίσει εάν έφυγαν από COVID ή έπασχαν και από COVID όταν έφυγαν από τη ζωή.
Από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί από τον ΕΟΔΥ-Πέτρο Τατσόπουλο συνολικά 23.833 θάνατοι.
Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 568 (61.3% άνδρες).
Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη.
To 83.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 444 (78.17%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι (τι εννοεί ο ποιητής);
Γιατί δεν μας λέει τι σημαίνει μερικώς εμβολιασμένοι; Με μία η 2 δόσεις;
Και πόσοι ακριβώς είναι οι μερικώς εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι;
Παρότι η αξιοπιστία του ΕΟΔΥ-Τατσόπουλου κυμαίνεται μεταξύ πατώματος με πάτωμα τον καλούμε να δηλώσει επακριβώς τον αριθμό των μερικώς εμβολιασθέντων συμπολιτών μας που βρίσκονται διασωληνωμένοι.
Μπορούμε μάλιστα να τον διαβεβαιώσουμε ότι η αξιοπιστία του είναι επιπέδου Πέτρου Τατσόπουλου που έχει πηδήξει όλη την Αθήνα αλλά παρόλα αυτά αιτούμεθα αναλυτικά τα ψευδή του νούμερα.
Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ-Τατσόπουλο οι πλήρως εμβολιασμένοι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 124 (21.83%).
Εκτιμούμε ότι είναι πολύ παραπάνω μια και δεν μας διευκρινίζουν πόσοι από τους διασωληνωμένους είναι μερικώς εμβολιασμένοι.
Αυτοί οι συμπολίτες μας έσπευσαν να εμβολιαστούν για να αποφύγουν αυτό που τελικά δεν απέφυγαν. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν όλο το δέος και τον σεβασμό μας. Τις θερμότερες ευχές μας για πλήρη ανάρρωση. Τους καλούμε δε αφού αναρρώσουν να μην εμπιστευτούν ποτέ εκ νέου τη ζωή τους στο κράτος. Ανεξάρτητα από ποιο κόμμα βρίσκεται στην εξουσία.