breaking newsΕλλάδα

Από την κακιστοκρατική Αθήνα, στον Ελληνισμό της ΑΟΖ και των 12 μιλίων

ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ

Το κόκκινο αυτό σύνθημα «”Me Too”» πάνω στην εικόνα, έχει μια πολλαπλή ερμηνεία. Πέραν της σημειωτικής, μια και η θάλασσα είναι και αυτή γυναίκα, στην περίπτωση της Γεωγραφίας έχουμε μια ακόμη απόδειξη του οικοβιασμού και του οικοεπεκτατισμού που υφίσταται. Είναι η κραυγή και καταγγελία του ίδιου του νέου χάρτη. Ο οποίος, όπως οι προηγούμενοι που δημοσιεύσαμε, δηλώνει μάρτυρας, κρατώντας τα πειστήρια της εισβολής-βιασμού, με τη συνέχεια στη Διεθνή Δικαιοσύνη, όπου η Ελλάδα όφειλε ήδη να έχει προσφύγει. Όπως οφείλει, αντί για αριστεία, να μιλάει καλύτερα για κακιστεία.

ΚΕΙΜΕΝΟ

Η Γεωγραφία της Φιλομνήμης, όπως αποτυπώνεται στον παρόντα επίσημο χάρτη των Ηνωμένων Εθνών (UNEP/MAP), έρχεται να αποδείξει αυτό ακριβώς το έγκλημα. Όπως άλλωστε δείχνει και ο επίσημος υπομνηματισμός του ΟΗΕ στο κάτω μέρος της εικόνας, οι διεθνώς θεσμοθετημένες ζώνες υψηλής οικολογικής προστασίας SPAMIs και EBSAs αγκαλιάζουν ολόκληρο το Αιγαίο και την Ελληνική Τάφρο, δημιουργώντας μια αδιαπέραστη νομική ασπίδα. Το παράνομο πάρκο στο Βόρειο Αιγαίο και το πάρκο γεωπολιτικής απαγωγής του Καστελόριζου εισβάλλουν βάναυσα μέσα σε αυτές τις προστατευόμενες περιοχές, παραβιάζοντας προκλητικά τις κόκκινες γραμμές των διεθνών υδάτων (High seas border) και επιχειρώντας να αποκόψουν τη θαλάσσια συνέχεια της Ελλάδας με την Κύπρο. Εκείνο όμως που προέχει είναι η ελέω του συμπλέγματος Καστελόριζου επανένωση του θαλάσσιου Ελληνισμού, με τις δύο όμορες ες αεί ΑΟΖ Κύπρου και Ελλάδας.

Απέναντι σε αυτή τη γεωγραφική φιλομνήμη, η Αθήνα των κακιστοκρατών επιμένει να εκτελεί ένα προσχηματικό «σημειωτόν», αποφεύγοντας να καταθέσει τους χάρτες του ΟΗΕ ως επίσημα παραστατικά στοιχεία στο διάβημά της. Η άρνηση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει αυτά τα καταλυτικά μαρτυρικά ντοκουμέντα και την ακυροσιμότητα των τουρκικών φαντασιώσεων, αποκαλύπτει την πλήρη απουσία κάθε σοβαρής Ελληνικής εθνικής πολιτικής με τη μετατροπή της διπλωματίας σε «σικέ» πυροτέχνημα.

Αν ισχύει το: “Αρχή ήμισυ παντός”, προκειμένου να πάμε στο όλον παν, που είναι και το άπαν για την Ελλάδα, χρειάζεται άλλη μια αρχή, για το λοιπόν ήμισυ: “Η αρχή και η αξία της Δημοκρατίας”. Το να γίνει το Δημοψήφισμα για ΑΟΖ και 12 μίλια. Η Ωραία Πύλη Εισόδου στην Τέταρτη Ελληνική Δημοκρατία. Στο Ιερό. Την ιερότητα δηλαδή της Δημοκρατίας.

_______________

Διδυμότειχο, Σεπτέμβριος 2026,

Back to top button