
Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ: Η εγκληματική οργάνωση MS-13 εμπλέκεται σε φρικτές σατανικές τελετουργίες, ανθρωποθυσίες ακόμη και μωρών, παιδιών! Συστάθηκε στις ΗΠΑ έδρασε και στο Ελ Σαλβαντόρ έχει στο ενεργητικό της ανθρωποθυσίες στις ΗΠΑ και στο Ελ Σαλβαντόρ… Στρατολογούσε νέους ….. ”τα παιδία παίζει”…
Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Nayib Bukele, ο οποίος πρόσφατα ορκίστηκε για δεύτερη θητεία, είπε ότι η περιβόητη συμμορία MS-13 ήταν «σατανική» και ασκούσε τρομακτικά τελετουργικά, συμπεριλαμβανομένης της «θυσίας παιδιών».
MS-13, διεθνής εγκληματική συμμορία
Η MS-13, μια από τις πιο επίφοβες συμμορίες στον κόσμο, εμπλέκεται σε φρικτές σατανικές τελετουργίες, συμπεριλαμβανομένης της θυσίας παιδιών, είπε ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ.
Γνωστό και ως Mara Salvatrucha, το MS-13 δημιουργήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1980 για να προστατεύσει τους μετανάστες του Σαλβαδόρ από άλλες συμμορίες του Λος Άντζελες. Η βίαιη ομάδα τελικά μεταμορφώθηκε σε μια διεθνή εγκληματική συμμορία γνωστή για τα εν ψυχρώ εγκλήματά της, και πολλά μέλη της συμμορίας επέστρεψαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Ελ Σαλβαδόρ μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου της χώρας το 1992.
Ο Nayib Bukele, πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, λέει ότι η ομάδα έχει γίνει «σατανική». Σε μια συνέντευξη από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Tucker Carlson, ο Πρόεδρος Bukele, ο οποίος πρόσφατα ορκίστηκε για δεύτερη θητεία μετά την επανεκλογή του με 85 τοις εκατό των ψήφων, περιέγραψε πώς το MS-13 αύξησε γρήγορα τη δύναμή του.
Συνελήφθησαν 62.000 μέλη συμμοριών από τον Μάρτιο του 2022
Από τότε που ο Πρόεδρος Bukele κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον Μάρτιο του 2022, περισσότερα από 62.000 μέλη συμμοριών έχουν συλληφθεί. Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν τις καταχρήσεις και τις παραβιάσεις των διαδικασιών, αλλά ο πρόεδρος του Σαλβαδόρ δεν αφήνει τον εαυτό του να εντυπωσιαστεί από αυτή την προπαγάνδα, γνωρίζοντας καλά ότι χρειάζονται ισχυρά μέτρα για να απαλλάξει τη χώρα του από αυτές τις συμμορίες. Το Ελ Σαλβαδόρ έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στη Λατινική Αμερική.
Δήλωσε:
«Όταν ο Μπιλ Κλίντον αποφάσισε να απελάσει αυτά τα άτομα, δεν είπε στην κυβέρνησή μας εκείνη την εποχή, «απελαύνω αυτούς τους εγκληματίες. » Μόλις τους έστειλαν εδώ. Ήρθαν, ήταν λίγοι στον αριθμό, αλλά χωρίς έλεγχο. Παράλληλα, ψηφίστηκαν ορισμένοι νόμοι για την προστασία των ανηλίκων από τη φυλάκιση. Φυσικά, οι συμμορίες το χρησιμοποιούσαν για να στρατολογήσουν παιδιά 15, 16 και 17 ετών. »
«Στην αρχή αφορούσε νέους ανθρώπους που κάνουν κακό, επιτίθενται, προσπαθούν να ελέγξουν την επικράτειά τους, πουλάνε ναρκωτικά – κακά πράγματα.. Αλλά μεγάλωσαν και άρχισαν να ελέγχουν εδάφη. Λίγα χρόνια αργότερα, είχαν εξελιχθεί σε μια τεράστια διεθνή εγκληματική οργάνωση με βάσεις στην Ιταλία, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, το Ελ Σαλβαδόρ και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, πολλές μεγάλες αμερικανικές πόλεις έχουν προπύργια έξω από την Ουάσιγκτον DC. »
Ο Πρόεδρος Bukele ισχυρίστηκε ότι καθώς η συμμορία γινόταν πιο θανατηφόρα, οι ενέργειές τους έγιναν «σατανικές». Ο Bukele πρόσθεσε: «Μεγάλωσαν και άρχισαν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους για να αποκτήσουν έδαφος, να πολεμήσουν αντίπαλες συμμορίες, να εισπράξουν χρέη ή χρήματα ή οτιδήποτε άλλο. Καθώς η οργάνωση μεγάλωνε, έγινε σατανική. Άρχισαν να κάνουν σατανικές τελετουργίες. Δεν είμαι σίγουρος πότε ξεκίνησε αυτό, αλλά είναι καλά τεκμηριωμένο. »
Μαρτυρία πρώην μέλους συμμορίας για την τελετουργική θυσία ενός μωρού
Ο Nayib Bukele είπε μια ανατριχιαστική ιστορία για ένα πρώην μέλος συμμορίας που εγκατέλειψε το MS-13 αφού αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια θυσία μωρού. Είπε: «Θυμάμαι ένα μέσο ενημέρωσης να παίρνει συνέντευξη από ένα μέλος συμμορίας στη φυλακή. Τους επιτρέψαμε να μπουν στις φυλακές και να κάνουν αυτές τις συνεντεύξεις. Τον ρώτησαν: «Πόσα άτομα σκότωσες;» Και είπε: «Δεν θυμάμαι». » Τότε τον ρώτησαν: «Ποια είναι η θέση σου στη συμμορία;» » Εξήγησε πώς ανέβηκε στις βαθμίδες. Αλλά έφυγε από τη συμμορία, είπε. »
Ο πρόεδρος είπε ότι ο άνδρας ρωτήθηκε γιατί έφυγε από τη συμμορία, στην οποία απάντησε: «Λοιπόν, γιατί σκότωνα ανθρώπους». Αλλά σκότωσα για έδαφος. Σκότωσα για να μαζέψω χρήματα. Σκότωσα για να αποσπάσω χρήματα. Αλλά έφτασα σε αυτό το σπίτι και ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν ένα μωρό. »
Ο Μπουκέλε πρόσθεσε: «Και αυτός, ο δολοφόνος που είχε σκοτώσει δεκάδες ανθρώπους, είπε, “Ω, περίμενε, τι κάνουμε;” Γιατί θα σκοτώσουμε αυτό το μωρό; » Και εκείνοι του απάντησαν: «Επειδή το Beast (Θηρίο) ζήτησε μωρό, πρέπει να του δώσουμε το μωρό». Δεν μπόρεσε να αντισταθεί κι έτσι έφυγε από τη συμμορία. Είναι στη φυλακή γιατί είναι δολοφόνος, αλλά έφυγε από τη συμμορία γιατί δεν άντεξε αυτό που είδε. »
Ο Πρόεδρος Bukele σημείωσε ότι το MS-13 έκανε επίσης τελετουργίες σατανικής θυσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2017, δύο μέλη της συμμορίας MS-13 σκότωσαν τη 15χρονη Genesis Cornejo κατά τη διάρκεια ενός «σατανικού» τελετουργικού στο Τέξας.medias-presse 11/7/24
dimpenews.com