Διεθνή

Η μετα Μαδούρο προδοτική σιωνιστική κυβέρνηση της Βενεζουέλας αποκατέστησε πλήρως τις σχέσεις της με το Ισραήλ κι αποσύρθηκε από ΔΠΔ για να σώσει Νετανιάχου από ένταλμα!! 100.000 νεκροί από ένα μέγα-σεισμό ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ!!

Η μετα Μαδούρο προδοτική σιωνιστική κυβέρνηση της Βενεζουέλας αποκατέστησε πλήρως τις σχέσεις της με το Ισραήλ κι αποσύρθηκε από ΔΠΔ για να σώσει Νετανιάχου από ένταλμα!! 100.000 νεκροί από ένα μέγα-σεισμό ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ!!

Η μετα Μαδούρο προδοτική σιωνιστική κυβέρνηση της Βενεζουέλας έχει αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις της με το Ισραήλ.

Αυτό το βήμα έρχεται μετά την απόφαση του Καράκας να αποσυρθεί από το ΔΠΔ, μια κίνηση που αποσκοπεί στην δυσφήμιση του δικαστηρίου και την προστασία του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Η νέα ηγεσία της Βενεζουέλας, με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει μετατοπίσει τη χώρα από μια αντιιμπεριαλιστική στάση σε μια φιλογενοκτονία.

Bελζεβουέλα και Κολομβία ισοπεδώθηκαν από τους Αποκαλυπτικούς σεισμούς αμέσως μετά τη φιλοσιωνιστική στροφή τους… Παράδειγμα προς αποφυγήν..To πάθημα της Κολομβίας προς επιβεβαίωση του χτυπήματος στη Βελζεβουέλα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΩΣ ΚΑΙ 100.000 νεκροί από Διδύμους σεισμούς 7,5 και 7,2.Σαμψών ο Αντισιωνιστής Φιλόχριστος Δεσμώτης Μαδούρο..Επεσε η Βενεζουέλα που τον έδωσε στα κάτεργα των Σιωνιστών ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΙΝΤΕΟ. Πάνω από 70.000 αγνοούμενοι δηλ. οι νεκροί!!

3 μέρες μετά την ενθρόνιση σιωνιστή προέδρου στη Κολομβία η χώρα χτυπήθηκε από 7,5αρι μέγα-σεισμό 224 νεκροί + 3000 χιλιάδες αγνοουμένοι δηλ. νεκροί..!Μέχρι να φτιάξουν το Ναό για να …..τον στεγάσουν θα έχει ισοπεδωθεί ο μισός πλανήτης!!! Οι Ιππότες της Αποκάλυψης…”Ένιωθα σαν άλογα να καλπάζουν κάτω από το σπίτι, σαν να κινούνταν η γη”.

dimpenews.com

Back to top button