Διεθνή

Η ΔΟΕ κατέβασε από το κανάλι της στο Youtube το βίντεο από τη Μαύρη Τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 και θα δώσει εξηγήσεις σε συνέντευξη τύπου!

Η ΔΟΕ κατέβασε από το κανάλι της στο Youtube το βίντεο από τη Μαύρη Τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 και θα δώσει εξηγήσεις σε συνέντευξη τύπου!

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Γιατί εξαφανίστηκε το βίντεο της τελετής έναρξης από το κανάλι της ΔΟΕ;
Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων προκάλεσε θύελλα καταγγελιών από όλον τον κόσμο. Τα επίμαχα αποσπάσματα κόπηκαν σε ορισμένες χώρες όπως σε κανάλια των ΗΠΑ, σε Αλγερία και Μαρόκο. Η διαμάχη αυξήθηκε και το βίντεο αφαιρέθηκε από το YouTube. Προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου της ΔΟΕ για να απαντηθούν ερωτήσεις.

Από το απόγευμα της Κυριακής, η διαμάχη συνεχίζει να διογκώνεται. Τόσο που το βίντεο της τελετής έναρξης αφαιρέθηκε από το κανάλι της ΔΟΕ στο YouTube. Το λιγότερο που προκαλεί έκπληξη, ειδικά αφού τα βίντεο των τελετών έναρξης του Λονδίνου 2012, του Ρίο 2016 και του Τόκιο 2021 εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες. Η ΔΟΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί για να προσπαθήσει να σβήσει τη φωτιά που άναψε ο πυρομανής Μακρόν.. αλλά η ΔΟΕ έχει την ύψιστη ευθύνη έδωσε τους Ολυμπιακούς όχι στη Γαλλία που ήταν ανύπαρκτη στο σόου αλλά στο μακρόν ήξερε τι έκανε τραυμάτισε για πάντα το Ολυμπιακό ιδεώδες.

dimpenews.com

Back to top button