Διεθνή

Τουλάχιστον 50 νεκροί από πυρκαγιά σε κλαμπ κατά τη διάρκεια συναυλίας στα Σκόπια!

Τουλάχιστον 50 νεκροί από πυρκαγιά σε κλαμπ κατά τη διάρκεια συναυλίας στα Σκόπια!

Tουλάχιστον 50 νεκροί νεκροί από πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στα Σκόπια κατά τη διάρκεια συναυλίας.
Η φωτιά ξέσπασε όταν χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια συναυλίας στο κλαμπ από το συγκρότημα DNA αργά στις 15 Μαρτίου.

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά σε πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο στην πόλη Κοτσάνι/ Kocani των Σκοπίων, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων MIA στις 16 Μαρτίου, επικαλούμενο αξιωματούχους του υπουργείου Εσωτερικών.

Η φωτιά ξέσπασε όταν χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο κλαμπ από το συγκρότημα DNA αργά στις 15 Μαρτίου, ανέφερε το Πρακτορείο Πληροφοριών Μέσων Ενημέρωσης (MIA).

Η εισαγγελία των Σκοπίων ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του εισαγγελέα από τη Βασική Εισαγγελία στο Κοτσάνι, βρίσκονται στο σημείο».

«Ο αριθμός των θυμάτων και των τραυματιών στην πυρκαγιά καθορίζεται… Όλες οι δυνατότητες των εισαγγελικών γραφείων για επείγουσα δράση θα τεθούν στη διάθεση της εισαγγελίας Κοτσάνι», ανέφερε.

Το Κοτσάνι βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας των Σκοπίων.

dimpenews.com

Back to top button