
Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε απαγόρευση σε ξένους δημοσιογράφους που καλύπτουν γεγονότα στη Χάιφα, μετά την κυκλοφορία βίντεο που έδειχνε ιρανικό πύραυλο να προσγειώνεται κοντά στο διυλιστήριο πετρελαίου.
Αυτή τη στιγμή έχουν μπλοκάρει τις κάμερες CCTV σε όλη την κατεχόμενη Παλαιστίνη, ειδικά στη Χάιφα, έτσι ώστε να μην φαίνονται οι απώλειες και τα σημεία πτώσης.
Η ισραηλινή αστυνομία κατάσχει τον εξοπλισμό δημοσιογράφων για την κάλυψη ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων
Μάλιστα, η ισραηλινή αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία ορισμένων Αράβων δημοσιογράφων στη Χάιφα και κατάσχεσε τις κάμερες και τον τεχνικό εξοπλισμό τους για να μην μεταδοθούν οι εικόνες των ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων και επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στα κατεχόμενα εδάφη και να μην συμπεριληφθεί οπτικό υλικό στα ρεπορτάζ για αραβόφωνα δίκτυα.
Α, φυσικά… δεν επιτρέπονται πλέον κάμερες. Απλώς κλείστε τα μάτια σας, και πιστέψτε : «Κερδίζουμε απόλυτα!»
dimpenews.com