breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Trending

Πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer: Δεν χρειάζεται εμβόλιο για την COVID-19

Ο Δρ Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer και Επικεφαλής Επιστήμονας για την Αλλεργία και τις Αναπνευστικές παθήσεις, αναφέρει ότι η προσπάθεια για ένα καθολικό εμβόλιο έχει τη «μυρωδιά του κακού», και ότι ο ίδιος «θα αντιταχθεί… έντονα» σ’ αυτήν την προσπάθεια.

23 Νοεμβρίου 2020 (LifeSiteNews)

 

Ενώ η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer έκανε πρωτοσέλιδα, ανακοινώνοντας με τυμπανοκρουσίες την επικείμενη κυκλοφορία του εμβολίου COVID-19, ένας πρώην αντιπρόεδρος και κορυφαίος επιστήμονας της εταιρείας απέρριψε κατηγορηματικά την αναγκαιότητα οποιουδήποτε εμβολίου, προκειμένου να τελειώσει η πανδημία του COVID -19.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο, ο Δρ Michael Yeadon, ο οποίος «πέρασε πάνω από 30 χρόνια ως επικεφαλής σε νέες [αλλεργικές και αναπνευστικές] έρευνες φαρμάκων σε μερικές από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου», και αποσύρθηκε από την Pfizer κατέχοντας «την ανώτερη ερευνητική θέση στον τομέα αυτό», έγραψε:

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία ανάγκη εμβολίων για την εξάλειψη της πανδημίας. Δεν έχω ξανακούσει ποτέ να λέγονται τέτοιες ανοησίες για τα εμβόλια. Δεν πρέπει να εμβολιάζονται άτομα που δεν διατρέχουν κίνδυνο από ασθένεια. Επίσης, δεν πρέπει να προγραμματίζετε να εμβολιάσετε εκατομμύρια υγιείς και εύρωστους ανθρώπους με ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί εκτενώς σε ανθρώπους.»

Τα σχόλια του Βρετανού έρχονται στο τέλος μιας συνολικής κριτικής της Επιστημονικής Ομάδας Συμβούλων για Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης (SAGE), μιας κυβερνητικής υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι επιφορτισμένη με την παροχή συμβουλών στην κεντρική κυβέρνηση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η SAGE διαδραμάτισε πρωταρχικό ρόλο στον καθορισμό δημόσιων πολιτικών κλειδώματος (λοκντάουν) στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που εφαρμόστηκαν πρόσφατα, ως απάντηση στον ιό COVID-19.

Αφού επεσήμανε ότι η SAGE δεν διέθετε ουσιαστική εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα που αντιμετωπίζει, καθώς δεν διαθέτει «κλινικούς ανοσολόγους» ως μέλη, ο Yeadon επισημαίνει δύο θεμελιώδη λάθη που έχουν κάνει στις υποθέσεις τους, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τα συνολικά συμπεράσματά τους να είναι ριζικά λάθος, οδηγώντας στον «βασανισμό του πληθυσμού τους τελευταίους επτά μήνες περίπου. “

Πρώτο θεμελιώδες σφάλμα: Η «γελοία» υπόθεση για 100% ευαλωτότητα

Η πρώτη εσφαλμένη υπόθεση που κάνει η SAGE είναι ότι «το 100% του πληθυσμού ήταν ευάλωτο στον ιό και ότι δεν υπήρχε προϋπάρχουσα ανοσία».

Ο Yeadon δηλώνει ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι «γελοίος, επειδή ενώ ο SARS-CoV-2 είναι πράγματι νέος, οι κορωνοϊοί δεν είναι. Δεν υπάρχει “ιός χωρίς πρόγονο”» Πράγματι, επισημαίνει, υπάρχουν τουλάχιστον «τέσσερις, ενδημικοί, κορωνοϊοί που προκαλούν κοινό κρυολόγημα… [που] κυκλοφορούν ελεύθερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού». Εκείνοι που έχουν μολυνθεί από «έναν ή περισσότερους από αυτούς τους ενδημικούς κορωνοϊούς που προξένησαν κοινό κρυολόγημα στο παρελθόν, έχουν μακροχρόνια και ισχυρή ανοσία [Τ-κυττάρων], όχι μόνο σε αυτούς τους ιούς, αλλά και σε στενά συγγενικούς ιούς. Ο SARS-CoV-2 είναι ένας τέτοιος στενά συνδεδεμένος ιός.»

Χτυπώντας για άλλη μια φορά την ικανότητα της SAGE, ο Δρ. Yeadon δηλώνει: «Το να μην περιμένουν μια τέτοια διασταυρούμενη ανοσία καταδεικνύει την έλλειψη της απαιτούμενης κατανόησης, για να φτιάξουν ένα μοντέλο αρκετά αξιόπιστο για χρήση.»

Περαιτέρω, δηλώνει ότι το κοινό τεστ PCR, που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση «θετικών περιστατικών» COVID-19, μπορεί να βγει θετικό όταν κάποιος μολυνθεί με έναν από αυτούς τους κοινούς ιούς κρυολογήματος, καθιστώντας αυτό το τεστ ακόμα λιγότερο αξιόπιστο. Φυσικά, με βάση τα τελικά αποτελέσματα αυτών των τεστ, πολλές χιλιάδες άτομα έχουν διαταχθεί να διαταράξουν τη ζωή τους και να μπουν σε καραντίνα μέχρι και 14 ημέρες.

Τέλος, αντλώντας από τα επιστημονικά δεδομένα, ο Δρ. Yeadon καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, λόγω προηγούμενης έκθεσης σε κορωνοϊούς κοινού κρυολογήματος, «ένα σημαντικό ποσοστό (30%) του πληθυσμού πήγε στο 2020 οπλισμένο με κύτταρα-Τ, που είναι ικανά να υπερασπιστούν τους ανθρώπους αυτούς έναντι του SARS-CoV -2, παρόλο που δεν συνάντησαν ποτέ τον ιό… η SAGE ήταν αφελώς λάθος όταν υπέθεσε ότι “όλοι ήταν ευάλωτοι”.»

Δεύτερο θεμελιώδες σφάλμα: Μια «ερασιτεχνική υποτίμηση» του ποσοστού μόλυνσης (IFR)

Η δεύτερη εσφαλμένη υπόθεση της SAGE είναι «η πεποίθηση ότι το ποσοστό του πληθυσμού που έχει μολυνθεί μπορεί να προσδιοριστεί ερευνώντας και μαθαίνοντας ποιο ποσοστό του πληθυσμού έχει αντισώματα», που αναπτύχθηκαν λόγω μόλυνσης με COVID-19.

Λόγω αυτής της υπόθεσης, «η SAGE πιστεύει ότι λιγότερο από το 10% του πληθυσμού έχει μέχρι στιγμής μολυνθεί από το SARS-CoV-2».

Ωστόσο, ο Yeadon αποσαφηνίζει ότι είναι «απολύτως κατανοητό ότι δεν συνεχίζει να παράγει αντισώματα κάθε άτομο που είναι μολυσμένο από αναπνευστικό ιό. Και πολλοί άνθρωποι, που είχαν προηγούμενη ανοσία, δεν μολύνονται ποτέ ούτως ή άλλως».

Ενώ σχεδόν όλοι όσοι έχουν σημαντικά συμπτώματα και εισήχθησαν σε νοσοκομείο παράγουν αντισώματα, όσοι είχαν «ηπιότερες αντιδράσεις στον ιό» δεν «παράγουν όλοι αντισώματα». Παρόλα αυτά, έχει αποδειχθεί ότι όλοι οι μολυσμένοι έχουν «κύτταρα-Τ στο αίμα τους, ικανά να ανταποκριθούν στον SARS-CoV-2» και έτσι εξακολουθούν να αναπτύσσουν ανοσία.

Αντλώντας από δύο ανεξάρτητες μεθόδους, οι οποίες καταλήγουν στο ίδιο γενικό συμπέρασμα, ο Yeadon καταδεικνύει ότι το πραγματικό ποσοστό μόλυνσης είναι «ανάμεσα στα 25-30%» και έτσι η εκτίμηση της SAGE για το 7% «είναι μια ατεκμηρίωτη και ερασιτεχνική υποτίμηση».

Γιατί έχει σημασία ότι… «η πανδημία έχει ουσιαστικά τελειώσει»

Η άποψη της SAGE, ότι «η πανδημία μόλις άρχισε» οφείλεται στην λανθασμένη της υπόθεση ότι το 100% του πληθυσμού είναι ευάλωτο στον ιό, καθώς και ότι μόνο το 7% έχει μολυνθεί. Ο Yeadon διευκρινίζει, ωστόσο, ότι αυτά είναι «χονδροειδείς ανοησίες».

Δεδομένου ότι αποδεικνύεται ότι «περίπου το 30% του πληθυσμού είχε προηγούμενη ανοσία», και αν συμπεριλάβουμε και μερικά μικρά παιδιά που είναι «ανθεκτικά», φτάνουμε στο 40%, και ενώ θεωρούμε ότι το ποσοστό μόλυνσης είναι «κάπου 25-30%», αυτό σημαίνει ότι περίπου το 65-72% του πληθυσμού έχει επί του παρόντος ανοσία έναντι του COVID-19.

Και λαμβάνοντας υπόψη την πραγματικότητα της ανοσίας της αγέλης, όταν η ευαλωτότητα σε έναν ιό πέφτει τόσο χαμηλά, σε περίπου 28-35%, «αυτός ο πληθυσμός δεν μπορεί πλέον να υποστηρίξει μια διευρυνόμενη εκδήλωση της ασθένειας» και έτσι ο ιός «εξασθενίζει και εξαφανίζεται».


(Πηγή φωτό: What SAGE Has Got Wrong)

Ως εκ τούτου, ο Yeadon καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, «η πανδημία έχει ουσιαστικά τελειώσει και μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί από ένα NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας) που λειτουργεί σωστά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να επιτραπεί στη χώρα να επιστρέψει στην κανονική ζωή.»

Δηλώνει επίσης ότι είναι «έξω φρενών για τη ζημιά» που η SAGE «προκάλεσε» στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατηγορώντας τους ότι «είτε ήταν αδικαιολόγητα ανίκανοι» είτε «ανέντιμοι» και ως εκ τούτου «πρέπει να διαλυθούν αμέσως και να ανασυσταθούν», καθώς «δεν έχουν κατανοήσει ούτε τα βασικά που απαιτούνται για την κατασκευή ενός μοντέλου και επειδή τα μοντέλα τους είναι συχνά τρομακτικά άχρηστα».

Ανησυχίες για το εμβόλιο Pfizer COVID-19: Σοβαρές επιπλοκές

 

Παρά το εκτιμώμενο 65-72% του πληθυσμού που έχει τώρα ανοσία στο COVID-19, ένα ποσοστό που δείχνει ένα κρίσιμο επίπεδο ανοσίας αγέλης, η Operation Warp Speed (Επιχείρηση Αστραπιαίας Ταχύτητας) στις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να έχει την πρόθεση να ακολουθήσει την παγκοσμιοποιημένη εκστρατεία, που έχει προωθεί ο Bill Gates, για τον εμβολιασμό των 328 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας με το προϊόν της Pfizer ή με άλλα εμβόλια που θα εγκριθούν για διανομή τους επόμενους μήνες.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αναπτυχθεί επιτυχώς ποτέ κανένα εμβόλιο για οποιονδήποτε κορωνοϊό και μια τέτοια προσπάθεια θα χρειαζόταν συνήθως χρόνια για να ολοκληρωθεί με ασφάλεια και επαρκώς, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) επέτρεψε την ταχεία διεκπεραίωση, παραλείποντας το τυπικό στάδιο δοκιμών σε ζώα, προχωρώντας σε άμεση δοκιμή αυτών των εμβολίων σε ανθρώπους.

Άμεσα αποτελέσματα σε κάποιες από αυτές τις δοκιμές περιλάμβαναν σοβαρές επιπλοκές, μεταξύ των οποίων πονοκεφάλοι, πυρετός, πόνοι στο σώμα και συμπτώματα παρόμοια με «τα επακόλουθα μεγάλης μέθης». Επιπλέον, όπως τόνισαν οι New York Times, ο αρχικός ισχυρισμός της Pfizer ότι το εμβόλιό τους ήταν «πάνω από 90% αποτελεσματικό», ανακοινώθηκε «σε δελτίο τύπου και όχι σε ιατρικό περιοδικό που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους. Δεν είναι πειστική απόδειξη ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. “

Αναμενόμενος «μεγάλος όγκος» ανεπιθύμητων παρενεργειών

Και δεδομένης της τεράστιας κλίμακας του δηλωθέντος στόχου, της χορήγησης αυτών των χημικών σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, όταν υπάρχει συνήθως κάποιο ποσοστό σοβαρών επιπλοκών στη χρήση εμβολίων, τα αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να είναι σημαντικά. Για παράδειγμα, μια μελέτη εμβολίων γρίπης που χορηγήθηκαν σε ενήλικες άνω των 65 ετών, διαπίστωσε σοβαρές επιπλοκές σε ποσοστό περίπου 1%. Εάν ένα εμβόλιο COVID-19 έχει απλώς παρόμοια αποτελέσματα σε άτομα της ίδια ηλικιακής ομάδας (54 εκατομμύρια στον πληθυσμό), αυτό θα ισοδυναμούσε με 540.000 άτομα μόνο σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, που μπορεί να χρειαστούν ιατρική περίθαλψη, σε ένα νοσοκομειακό σύστημα που παρέχει λιγότερα από 925.000 συνολικά κρεβάτια.

Περιέργως, υπάρχουν ενδείξεις ότι τουλάχιστον το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται για μεγάλο αριθμό ανεπιθύμητων παρενεργειών λόγω των εμβολιασμών COVID-19. Η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας αυτής της κυβέρνησης (MHRA), δημοσίευσε ένα αίτημα προσφοράς όπου δηλώνει ότι «για λόγους εξαιρετικά επείγουσας ανάγκης», αναζητούν «ένα εργαλείο λογισμικού Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) για την επεξεργασία του αναμενόμενου μεγάλου όγκου δηλώσεων αρνητικών παρενεργειών (ADR), που θα προκύψουν από το εμβόλιο Covid-19.» Στη συνέχεια, εξηγεί ότι «δεν είναι δυνατό να αναμορφωθούν τα παλαιά συστήματα της MHRA για να χειριστούν τον όγκο των ADR, που θα δημιουργηθούν από ένα εμβόλιο Covid-19» και ότι αυτό «αποτελεί άμεση απειλή για τη ζωή των ασθενών και τη δημόσια υγεία.»

Νέα «μη αποδεδειγμένη» τεχνολογία mRNA: 20% «ποσοστό σοβαρών βλαβών»

 

Άλλες ανησυχίες σχετικά με το εμβόλιο της Pfizer είναι ότι θα είναι το πρώτο που θα χρησιμοποιήσει μια «πλατφόρμα τεχνολογίας που δεν έχει αποδειχθεί ακόμη, η οποία βασίζεται σε κάτι που ονομάζεται αγγελιοφόρος RNA (messenger RNA), που συνήθως συντομεύεται σε mRNA». Η Moderna, μια άλλη εταιρεία που προσπαθεί να αναπτύξει ένα εμβόλιο COVID-19, επιχειρεί επίσης να χρησιμοποιήσει αυτήν την πλατφόρμα mRNA. Τον Μάιο, το Children’s Health Defense ανέφερε ότι οι κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της Moderna είχαν «ποσοστό σοβαρών βλαβών» 20% στην ομάδα υψηλών δόσεων.

Η Debi Vinnedge, εκτελεστική διευθύντρια στο Children of God for Life, έναν οργανισμό υπέρ της ζωής, που ειδικεύεται στην ηθική αξιολόγηση των εμβολίων, δήλωσε στο LifeSiteNews: «Αν η Moderna και η Pfizer είναι εκείνες οι εταιρείες που θα προμηθεύσουν τους πρώτους γύρους εμβολίων και το κάνουν υποχρεωτικό, αυτό θα μπορούσε να είναι καταστροφή. Και οι δύο χρησιμοποιούν ολοκαίνουργια τεχνολογία με το mRNA που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε εμβόλιο και το προωθούν μετά από μόλις μερικούς μήνες δοκιμών, αντί για τα τυπικά 4-6 χρόνια δοκιμών.”

Εντολές και δημόσια δυσπιστία

Καθώς αυξάνεται η προώθηση εντολών για υποχρεωτικό εμβολιασμό και εμφανίζεται αντίσταση ενάντια σε τέτοια επεμβατικά μέτρα, μια πρόσφατη μελέτη δείχνει μια αυξανόμενη δυσφορία μεταξύ των Αμερικανών για τα εμβόλια γενικά.

Μια έκθεση από την Civic Science (CS) δείχνει «σταθερή μείωση του ποσοστού των ενηλίκων των ΗΠΑ που λένε ότι είναι “πολύ άνετοι” με τα εμβόλια συνολικά». Μάλιστα, η CS δηλώνει, «το μηνιαίο ποσοστό αυτών που ήταν πολύ άνετοι με τους εμβολιασμούς γενικά, μειώθηκε πάνω από 20% από τις αρχές του 2020 (69% τον Ιανουάριο σε σύγκριση με το 47% του Οκτωβρίου)».

Επιπλέον, «μόνο το 22% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα κάνουν το εμβόλιο αμέσως», και η CS καταλήγει, «είναι σαφές ότι η διστακτικότητα για τη λήψη ενός μελλοντικού εμβολίου… αυξάνεται ανεξέλεγκτα σε ολόκληρη τη χώρα» και αυτό «ρίχνει φως πάνω στο πόσο δύσκολο είναι τώρα για πολλούς να εμπιστευθούν ένα μελλοντικό εμβόλιο.»

Χειραγώγηση του κοινού

Προσπαθώντας να καταπολεμήσει αυτή την τάση, το Πανεπιστήμιο του Yale, σε συνεργασία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, χρηματοδότησε μια μελέτη για να προσδιορίσει τα πιο αποτελεσματικά μέσα για να πείσει τους Αμερικανούς να κάνουν το εμβόλιο COVID-19.

Η μελέτη δοκιμάζει μια ποικιλία προσεγγίσεων, για παράδειγμα, επικαλούνται την «Προσωπική ελευθερία», το «Οικονομικό όφελος», το «Ατομικό συμφέρον», φόβους για «Ενοχές», την «Ντροπή» και τη «Δειλία».

Ενώ πολλές από τις προσεγγίσεις είναι απλά επιχειρήματα, άλλες υπονοούν ότι είναι πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν τη δημόσια διαπόμπευση για να προκαλέσουν συμμόρφωση.

Ένα τέτοιο επιχείρημα, για παράδειγμα,
«ζητά από τον συμμετέχοντα να φανταστεί την ενοχή που θα νιώσει εάν δεν εμβολιαστεί και διαδώσει την ασθένεια», με παραλλαγές που ανταλλάσσουν την ενοχή με τον θυμό ή την ντροπή. Ένα άλλο υποδηλώνει ότι κάποιος που αρνείται τον εμβολιασμό «δεν καταλαβαίνει πώς διαδίδονται οι λοιμώξεις ή αγνοεί την επιστήμη». Ένα άλλο αναφέρει ότι «όσοι επιλέγουν να μην εμβολιαστούν κατά του COVID-19 δεν είναι γενναίοι».

Τα ευρήματα αυτής της μελέτης πιθανότατα θα επηρεάσουν τις δημόσιες δηλώσεις των κρατικών αξιωματούχων και των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων που συζητούν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, καθώς και τις διαφημιστικές εκστρατείες για το εμβόλιο, μόλις αυτό δημιουργηθεί.

Ο εξαναγκασμός των μαύρων κοινοτήτων και των παιδιών

Άλλες στρατηγικές εξαναγκασμού που αναπτύσσονται περιλαμβάνουν το «δέσιμο» του υποχρεωτικού εμβολίου «με άλλες υπηρεσίες δικτύου ασφαλείας» για τους φτωχούς, συμπεριλαμβανομένης της «επισιτιστικής ασφάλειας, του επιδόματος ενοικίου και δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης» για τους «ευάλωτους πληθυσμούς», όπου γίνεται ιδιαίτερη μνεία για τους «Μαύρους και τις κοινότητες μειονοτήτων».

Και η Περιφέρεια της Κολούμπια (DC) προωθεί ένα νομοσχέδιο που παρακάμπτει τη γονική συναίνεση, όταν πρόκειται να εμβολιαστούν ανήλικα παιδιά. Ο «Νόμος του 2019 για τη Συγκατάθεση των Ανηλίκων να εμβολιαστούν» αναφέρει ότι «αυτός ο νόμος θα επιτρέπει στα ανήλικα παιδιά να συναινέσουν στο να εμβολιαστούν, όταν ο εμβολιασμός συνιστάται από τη Συμβουλευτική Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης. Ορίζει επίσης ότι εάν ένας ανήλικος είναι σε θέση να κατανοήσει την ανάγκη, τη φύση και τους τυχόν σημαντικούς κινδύνους που ενέχει η ιατρική πράξη, τότε τεκμηριώνεται η συναίνεση κατόπιν πληροφόρησης.»

Σύμφωνα με το The Vaccine Reaction (τμήμα του Εθνικού Κέντρου Πληροφόρησης για τα Εμβόλια), «το νομοσχέδιο όχι μόνο επιτρέπει σε παιδιά ηλικίας 11 ετών και άνω να δώσουν τη συγκατάθεσή τους σε γιατρούς και άλλους διαχειριστές εμβολίων να τους κάνουν εμβόλια χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση των γονιών τους, αλλά απαιτεί επίσης από ασφαλιστικές εταιρείες, διαχειριστές εμβολίων και σχολεία να αποκρύψουν από τους γονείς ότι το παιδί έχει εμβολιαστεί.»

Η έκθεση διευκρινίζει: «Εάν περάσει αυτό το νομοσχέδιο, είναι σαφές ότι τα ανήλικα παιδιά θα διατρέχουν τον κίνδυνο να πιεστούν και να εξαναγκαστούν να κάνουν ένα εμβόλιο COVID-19 πίσω από την πλάτη των γονιών τους.»

Η Pfizer είναι ένας «καταδικασμένος κατά συρροή εγκληματίας»

Ο Ρόμπερτ Φ. Κέννεντι ο νεώτερος, ανιψιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κέννεντι, περιβαλλοντικός δικηγόρος, συγγραφέας και ιδρυτής της Άμυνας για την Παιδική Υγεία (Children’s Health Defense), εδώ και δεκαετίες ενημερώνει την κοινή γνώμη σχετικά με τα εμβόλια που προκαλούν βλάβες στα παιδιά. Εκτός από τη σθεναρή αντίθεση του οργανισμού στο παραπάνω νομοσχέδιο της περιοχής DC, ο Κένεντι έχει ξεχωρίσει την Pfizer ως έναν από τους πολλούς παραγωγούς εμβολίων με μεγάλο αριθμό ποινικών κυρώσεων για τα προϊόντα τους.

Σε μια συζήτηση τον Ιούλιο, ο Κέννεντι τόνισε ότι η Pfizer, και τρεις άλλοι κορυφαίοι παραγωγοί εμβολίων κορωνοϊού, GlaxoSmithKlineSanofiMerck, είναι «καταδικασμένοι κατά συρροή εγκληματίες».

«Τα τελευταία 10 χρόνια, μόνο την τελευταία δεκαετία, αυτές οι εταιρείες έχουν πληρώσει 35 δισεκατομμύρια δολάρια σε ποινικές κυρώσεις, αποζημιώσεις και πρόστιμα, για ψέματα σε γιατρούς, για επιστημονική εξαπάτηση, για παραποίηση επιστημονικών στοιχείων, για τον εκούσιο φόνο εκατοντάδων χιλιάδων Αμερικανών», είπε ο Κέννεντι κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

«Αποτελεί γνωσιακή αναντιστοιχία (εθελοτυφλία) τα άτομα που κατανοούν τις εγκληματικές εταιρικές πρακτικές αυτών των τεσσάρων εταιρειών, να πιστεύουν ότι το κάνουν αυτό σε κάθε άλλο προϊόν που έχουν, εκτός από τα εμβόλια.»

Μετά την ανακοίνωση του «90% αποτελεσματικού» εμβολίου του κορωνοϊού της Pfizer, με την προσδοκία της άμεσης κυκλοφορίας του στην αγορά, η τιμή της μετοχής της εταιρείας αυξήθηκε «15% από 36,40 $… σε 41,94 $ ανά μετοχή», οπότε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της εταιρείας, Albert Bourla, πούλησε το 61,8 τοις εκατό των μετοχών του «για σχεδόν 5,6 εκατομμύρια δολάρια». Η Independent αναφέρει ότι σε σχετικές ερωτήσεις η Pfizer απάντησε ότι αυτή η συναλλαγή ήταν μια «αυτοματοποιημένη διαδικασία, που δημιουργήθηκε νωρίτερα αυτό το έτος», όπου «οι μετοχές πωλούνται υπό την προϋπόθεση ότι υπερβαίνουν μια προσυμφωνημένη τιμή».

Yeadon: Οι προτάσεις για τα εμβόλια έχουν «τη μυρωδιά του κακού»

 

Ενώ προετοιμάζεται εκστρατεία της κυβέρνησης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των εταιρειών για τον «εμβολιασμό 300 εκατομμυρίων Αμερικανών μέχρι την άνοιξη του 2021», η φωνή του Michael Yeadon, μαζί με τις φωνές δεκάδων χιλιάδων άλλων ιατρικών επιστημόνων και γιατρών λογοκρίνονταιφιμώνονται και αγνοούνται εσκεμμένα.

«Οποιεσδήποτε τέτοιες προτάσεις καθολικού εμβολιασμού», γράφει ο Yeadon, «δεν είναι μόνο εντελώς περιττές, αλλά εάν οι εμβολιασμοί γίνουν με οποιουδήποτε είδους καταναγκασμο, θα είναι παράνομοι».

«Θα καταλάβαινα πλήρως και θα σκεφτόμουν να αποδεχθώ την πρώιμη χρήση ενός εμβολίου μόνο εάν γίνει με πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση και, ακόμη και τότε, μόνο αν προσφέρεται στους πιο ευάλωτους στην κοινότητά μας. Οι άλλες προτάσεις έχουν, για μένα, το άρωμα του κακού και θα εναντιωθώ απέναντι σε αυτές τόσο έντονα, όσο έντονα έχω παρακολουθήσει μέχρι τώρα την πανδημία», κατέληξε.

Πηγή: lifesitenews
Μετάφραση: Ανεξάρτητη Ομάδα Μεταφραστών
mandataapoekso.blogspot
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.
Back to top button