breaking newsΕλλάδα

ΠPOΣΟXΗ Π Α Γ lΔ Α ! ! ! ΠPΟΣOΧΗ ΠPΟΣΟΧH ΠPΟΣOXΗ….

 

ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ embolio.gov ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ !!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ…

 

Από χθες το πρωί γίνεται λόγος για την επιβολή προστίμου στους αvεμβoλíαστους άνω των 60 ετών και ενώ όλα τα φερέφωνα του συστήματος αναφέρουν ότι αυτό έχει ήδη επιβληθεί, κανένας μέχρι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να το βρει στη φορολογική του σελίδα στην ΑΑΔΕ.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί η ΑΑΔΕ δεν έχει δικαίωμα να διασταυρώσει τον ΑΜΚΑ του εν λόγω πολίτη.

Για τον λόγο αυτό, οι υγειονομικοί, και όχι μόνο, δικτάτορες σκέφτηκαν να οδηγήσουν τον πολίτη σε πλάνη και να συναινέσει ο ίδιος στη διασταύρωση των στοιχείων και τελικώς, στην επιβολή του προστίμου.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

Αυτό γίνεται, μπαίνοντας στη σελίδα εμβóλιo.gov.gr όπου εκεί η διασταύρωση του ΑΜΚΑ γίνεται με την εισαγωγή του ΑΦΜ, από τον ίδιο τον πολίτη.

Επομένως, η ΑΑΔΕ αδυνατώντας να διασταυρώσει τα στοιχεία και να επιβάλει το πρόστιμο των 100€, ρίχνει τυράκι στον ανυποψίαστο πολίτη να εισέλθει μόνος του στη σελίδα εμβóλιο.gov.gr και να δει αν του έχει επιβληθεί πρόστιμο, συναινώντας έτσι στην όλη διαδικασία που οδηγεί στην επίδοση του προστίμου.

Για τον παραπάνω λόγο, ΜΗΝ εισέρχεστε σε άλλες σελίδες εκτός από αυτή της ΑΑΔΕ για να δείτε αν σας έχει επιβληθεί πρόστιμο

 

 

πηγη 

Back to top button