breaking newsΕλλάδα

Είμαστε ηθικά χρεοκοπημένοι και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού λαού

 

Ίσως γνωρίζετε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ετοιμάζει ένα σχέδιο για να επιβάλει τη βούλησή του σε όλα τα κυρίαρχα έθνη του πλανήτη σε περίπτωση μελλοντικών πανδημιών. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι ο ΠΟΥ θα έδινε εντολές στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τον περιορισμό, τα εμβόλια και τα διαβατήρια εμβολίων και ότι εμείς, οι υπόλοιποι πολίτες του δυτικού κόσμου, θα είμαστε υποχρεωμένοι να τις ακολουθήσουμε.

Γιατί το καθεστώς «των ΗΠΑ» θα συσχετιστεί με αυτήν την παγκοσμιοποιητική εξαπάτηση – όπως με τις επιθέσεις κατά αγροτών, την παραγωγή πετρελαίου, την σύγχυση των φύλων, τον τερματισμό της ιδιωτικής μας ζωής και οικονομικής ελευθερίας σε όλη τη δυτική κοινωνία, σαν να έχουν βάλει στόχο να εξαφανίσουν τον δυτικό πολιτισμό. 

Έρχεται το νέο χρήμα CBDC και θα χάσετε αυτό που σας ενδιαφέρει ίσως περισσότερο απο όλα τα άλλα… τον έλεγχο των χρημάτων σας. Τα « οικονομικά σας προνόμια » μπορούν ενδεχομένως να περιοριστούν ανά πάσα στιγμή με απόφαση ενός κυβερνητικού γραφειοκράτη , και αν είστε αρκετά μεγάλος “εξτρεμιστής”, μπορεί να «αποκλειστείτε» από το σύστημα οριστικά.

Και όλοι είναι μαζί τους.

Το καθεστώς «Τζο Μπάιντεν» προσποιείται ότι αγνοεί ότι αυτή τη συμφωνία με τον ΠΟΥ που είναι στην πραγματικότητα μια συνθήκη που θα απαιτούσε επικύρωση με ψήφους των δύο τρίτων της Γερουσίας. Εν πάση περιπτώσει, θα ήταν προφανώς παράνομο να ανατεθεί στον ΠΟΥ – στην πραγματικότητα, στον επικεφαλής του Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους – τη δύναμη να σπρώχνει τους πολίτες του κόσμου σαν ένα γιγάντιο κοπάδι βοοειδών.

Τέλος πάντων, πρέπει να αναρωτηθείτε: γιατί στο διάολο να εμπιστευτώ τον καθένα για οτιδήποτε; Όλοι δεν συμμετείχαν στην απάτη με τον Covid-19; Πώς λειτούργησαν αυτά τα lockdown; Πιστεύετε ότι κατέστρεψαν επιχειρήσεις και νοικοκυριά για να σώσουν τις ζωές μας; Πώς πήγε το πρόγραμμα εμβολιασμού; ήταν αποτελεσματικό; όχι. 

Σας το λένε ευθέως δεν το κρύβουν: πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη με αξιολόγηση από ομοτίμους αποκαλύπτει ότι ο εμβολιασμός για τον COVID στην πραγματικότητα αυξάνει τον κίνδυνο να προσβληθεί κάποιος από τον COVID. Και όσο περισσότερα τρυπήματα κάνει ένα άτομο, τόσο περισσότερο αυξάνεται κίνδυνος σε βάθος χρόνου.

Άρα, σκοτώνει πολλούς ανθρώπους, καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα, αποστειρώνει τα αναπαραγωγικά όργανα, προκαλεί σοβαρές αναπηρίες, καταστρέφει ζωές. Τα ακούμε καθημερινά βγαίνουν έρευνες που το επιβεβαιώνουν και ο κόσμος; τι κάνει ο κόσμος;

Ψηφίζει Μητσοτάκη… για να του δώσει την παντοδυναμία να συνεχίσει… μα πως είναι δυνατόν;

Θυμάστε τον σωματοφύλακα της οικογένειας των Μητσοτάκηδων που είχε καταγγείλει εκτελέσεις κατ’ εντολή της οικογένειας! Τότε κανένα αντιπολιτευτικό ΜΜΕ δεν προέβαλε το θέμα… σήμερα ο γιός του εκτελέστηκε.

Τότε είχε περιγράψει πως του ζητήθηκε να εκτελέσει πληρωμένα συμβόλαια θανάτου από την οικογένεια και είχε μιλήσει για κάποια εγκλήματα που έχουν ήδη γίνει με πληροφορίες που δεν γνωρίζαμε! Εμείς τι κάναμε; περιμέναμε την μαφία να δράσει όπως και έγινε… Και ο κόσμος; Τι κάνει ο κόσμος;

Πρόσφατα, ο Δρ Γκεμπρεγέσους προειδοποίησε τον κόσμο για μια πολύ πιο σοβαρή πανδημία που ακόμα δεν υπάρχει αλλα θα την βρουν. Τι ξέρει περισσότερο από εμάς; Ότι νέες προσπάθειες για τη δημιουργία ασθενειών βρίσκονται σε εξέλιξη σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο; (Ξέρετε ότι δεκάδες τέτοια εργαστήρια ανακαλύφθηκαν στην Ουκρανία κατά την έναρξη του πολέμου το 2022). 

Τι κάνει ο Δρ Ghebreyesus για αυτό; Μαζί με τα υπόλοιπα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις στον κόσμο; θάβουν το θέμα, έτσι απλά.

Και ο κόσμος; Τι κάνει ο κόσμος;

Δεν μπορείτε πλέον να εμπιστεύεστε τις αρχές. Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε την κυβέρνηση της χώρας σας. Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τους γιατρούς που έχουν δώσει όρκο να σας προστατεύουνΔεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τους δημοσιογράφους. Δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε την δικαιοσύνη.

Δεν είναι μόνο ότι είμαστε οικονομικά χρεοκοπημένοι πέρα ​​από κάθε υπολογισμό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι είμαστε ηθικά χρεοκοπημένοι και αυτό ίσως έχει ξεπεράσει κάθε άλλη περιόδο της ιστορίας μας. Τίποτα από αυτά δεν είναι ικανοποιητικά να ταρακουνήσουν την μεγάλη μάζα τους λαού. Γιατί μόνο ως μάζα μπορούμε πλέον να τους χαρακτηρίσουμε, σαν άβουλο κοπάδι προβάτων που πηγαίνει προς σφαγή.

Αυτό κάνει ο κόσμος οδηγείται στη σφαγή του ναρκωμένος απο την τεράστια προπαγάνδα των τελευταίων τριών ετών.

primenews.

Back to top button