breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Kαι αυτό σύμπτωση;;; Εφυγε από την ζωή ο δημoσιoγράφos Στέφανos Σιμωταs μετά την δεύτερη δoση EμBoλιασμou….

 

 Θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια του!!!!

Ο μόλις 56 ετών δημοσιογράφος Στέφανος Σιμωτας έφυγε στα 56 του (τυχαίο; ) μετά τον πειραματικό εμβολιασμο του με τη δεύτερη δόση.

Πρόσφατα του είχε χορηγηθεί και η δεύτερη δόση του εμβολίου ενώ τις τελευταίες ώρες μετά το εμβόλιο ήταν αρκετά καταβεβλημένος από την διαδικασία. ΕΝΑΣ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. Ο θάνατος του αδικοχαμένου να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για τους υπόλοιπους.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο στο στόμα. Η είδηση του πρόωρου χαμού του έσπειρε την θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Ο Στέφανος Σιμωτάς ήταν απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας “Όμηρος”. Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων ΕΔΗΠΗΤ ενώ από το 1987 είχε εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς επίσης αρθρογραφούσε σε πληθώρα site ενημερωτικού τύπου.

Ήταν Υπεύθυνος πολιτικής προστασίας ΣΕΔΑΠ καθώς επίσης μέλος στο Σύλλογο εθελοντών δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας.  Μέλος στους φίλους του δάσους με αριθμό μητρώου F 115. Μέλος στο ΙΔΑΦΚ ( ίδρυμα διαχείριση ανθρώπινων φυσικών καταστροφών. Μέλος στην ένωση ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

 

 

Πηγή

Back to top button