
Έφυγε ξαφνικά και ο δημοσιογράφος Παύλος Ρούφας σε ηλικία 61 ετών.
Η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» – 902 αποχαιρετάει με θλίψη τον Παύλο Ρούφα, που έφυγε πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή.
Ο Παύλος Ρούφας υπήρξε συνεπής συνοδοιπόρος του Κόμματος και για πολλά χρόνια εργαζόμενος στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό «902».
Γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα. Εκτός από τη δημοσιογραφία, ασχολήθηκε με το ντοκιμαντέρ και συμμετείχε σε παραγωγές της ΚΕ του ΚΚΕ.
Πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό, ασχολήθηκε με την ποίηση και αποτύπωσε με τους στίχους του «το φωτεινό μέλλον της ανθρωπότητας που ξεπροβάλλει ως διέξοδο από τη σημερινή κοινωνία, που δημιουργεί πολέμους και πνίγει τα παιδιά της», όπως έγραφε το προλογικό σημείωμα της Σύγχρονης Εποχής, στην ποιητική συλλογή «Οταν σε σκέφτομαι, ο κόσμος τρίζει», που εκδόθηκε πρόσφατα και ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από το θάνατο του Β. Ι. Λένιν.
Η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» – 902, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Τα συλλυπητήριά τους εκφράζουν και οι σύντροφοι του 904 Αριστερά στα FM.
Ο Παύλος Ρούφας υπήρξε υπέρμαχος των εμβολίων COVID-19 τα οποία μεταξύ άλλων συνιστούσε στα μέλη του κόμματος και ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

kourdistoportocali.c