
Ο Τραμπ ευχαριστεί δημοσίως κατά την ομιλία του στην Κνεσέτ τον γαμπρό του Jared Kushner γιατί προσηλύτισε την κόρη του Ιβάνκα από το χριστιανισμό στον Ιουδαισμό.
Είναι μια Ιστορική Ημέρα ο ”πλανητάρχης” δίνει εντολή στροφής από τον χριστιανισμό στον Ιουδαισμό!!!
Ο Νετανιάχου ξαναείπε ότι προτιμότερη η αλ Κάιντα από τον Άσαντ!!
Κι ο νοών νοείτω,, Είναι μια επικίνδυνη και άκρως προσβλητική ταπεινωτική δήλωση για τον χριστιανισμό και κατά επέκταση για τον κάθε χριστιανό..
ΦΩΤΟ η κόρη που αλλαξοπίστησε….έτσι θέλει να δει κι άλλες κόρες και κούρους..
Τι μας είπε ο Τραμπ ότι είναι υπερήφανος που η κόρη του αρνήθηκε τη θεότητα του Ιησού τη θεία φύση Του!! Το Χριστό ως Θεό, και δεν έχει το Θεό της!!!
Απροκάλυπτα ξεδιπλώνεται ο παγκόσμιος σιωνισμός. παγωμένη σοκαρισμένη η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί τα έργα και τις ημέρες τους..
Η Ιβάνκα μετά του συζύγου της πήγαν και έκλαψαν με μαύρο δάκρυ στο Τείχος των Δακρύων σαν καλοί σιωνιστές..
Ο Τραμπ συνυπέγραψε τη συμφωνία εκεχειρίας στo Charm el-Cheikh με το Κατάρ, την Αίγυπτο και την Τουρκία. Στα συμβαλλόμενα μέρη δεν είναι οι άμεσα εμπλεκόμενοι Ισραήλ Παλαιστίνη. Ο Νετανιάχου δεν υπέγραψε..ούτε καν πήγε. Ο Αμπάς ήταν εκεί διακοσμητικό στοιχείο. Ο Νετανιάχου επικαλέστηκε ότι είχε θρησκευτικές υποχρεώσεις άλλος θρήσκος αυτός ενώ οι διαρροές λένε ότι ήταν ανεπιθύμητος στη Σύνοδο Κορυφής και ασκήθηκαν πιέσεις για μη συμμετοχή του από χώρες που μετείχαν όπως Ισπανία, Τουρκία..
Yπήρξαν κι άλλα ευτράπελα στη μάζωξη της Κνεσέτ και δεν εννοούμε μόνο το πλακάτ που σήκωσαν 2 αραβογενείς βουλευτές με τη λέξη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που τους έσυραν εκτός αίθουσας πάραυτα..
Σε μια αποστροφή του λόγου του ο Νετανιάχου είπε το αμίμητο : “Sinjwar, Haniyeh, Nasrallah, Assad. Φύγαν από την μέση.” Δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του ότι έριξε τον Άσαντ και ότι έφερε την Αλ Κάιντα..Mόνος του καυχιέται ότι είναι ο καθοδηγητής του ισλαμικού ριζοσπαστισμού, της ισλαμιστικής τρομοκρατίας.
Μπερδεύει τα ποτά…. Άσαντ και Νασράλα ήταν αιώνιοι αντίπαλοι του Χανίγιε..δεν είναι τυχαίο ότι εξαυλώθηκε στην Τεχεράνη… δεν μιλιόντουσαν άλλωστε οι Παλαιστινιακές φατρίες σε όλον τον εμφύλιο της Συρίας υποστήριζαν την αλ Νούσρα του Τζολάνι (που υποστηρίζει και ο Νετανιάχου) ως και την ISIS και οι μεγαλύτερες μάχες στις πόλεις όπως Δαμασκό και Χαλέπι έγιναν στους στα παλαιστινιακά στρατόπεδα προσφύγων όπου είχαν παρεισφρήσει οι τζιχαντιστές. Η δαιμονοποίηση του Άσαντ είναι διαρκής.. Ο συριακός στρατός επί Μπασάρ αλ Άσαντ δεν έριξε ούτε ντουφεκιά κατά ισραηλινού εδάφους παρ΄ότι η Τσαχάλ βομβάρδιζε καθημερινά συριακούς στόχους και πόλεις υποστηρίζοντας τις χερσαίες της αλ Κάιντα.
Ο Νασράλα στο τέλος και όταν ξεκίνησε η τελευταία σελίδα του παλαιστινιακού άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με Χανίγια (Τούρκικη επιρροή) και φράξιες παλαιστινιακές και το πλήρωσε ακριβά ο ίδιος και όλη η περιοχή..Ήταν μια λάθος στρατηγική σε λάθος στιγμή παγιδεύθηκε στην προβοκάτσια των Ισραηλινών και τους έδωσε λαβή και να τον χτυπήσουν και να επελαύνουν προς Λίβανο Συρία.. Συμπαρέσυρε στον όλεθρο και τον Άσαντ.
Κάποτε ο αρχηγός μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ είχε πει ότι είναι προτιμότερη η ΙΣΙΣ από τον Άσαντ. Ήταν μια αμφιλεγόμενη δήλωση από την άποψη ότι τότε ήταν δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Και όμως ο Νετανιάχου το έχει πει τελευταία πολλές φορές με τον τρόπο του προτιμότερη η αλ Κάιντα από τον Άσαντ! Θαυμαστής του αλ Τζολάνι παριστάνει τον κήνσορα κατά του ισλαμιστικού εξτρεμισμού.. Αφού μόνο μέσω αυτού μπορεί να υπάρξει..Η βαρβαρότητα των τζιχαντιστών είναι αυτή που ξεπλένει και νομιμοποιεί στην διεθνή κοινή γνώμη τις ”δράσεις” του Ισραήλ.. Είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο του σιωνισμού στην περιοχή..
Το θετικό της ημέρας εκεχειρία, επιστροφή ομήρων εκατέρωθεν…… ανάπαυλα αιματοχυσίας….
Επιμύθιο..
Τι μας είπε ο Τραμπ ότι είναι υπερήφανος που η κόρη του αρνήθηκε τη θεότητα του Ιησού τη θεία φύση Του!! Το Χριστό ως Θεό, και δεν έχει το Θεό της!!!
Είναι μια ιστορική ημέρα ο πλανητάρχης δίνει εντολή στροφής από τον χριστιανισμό στον Ιουδαισμό!!
To φίλημα του Ιούδα!!!
…….. θα έρθει ως ειρηνοποιός…
dimpenews.com