breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΔιεθνή

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού έχουν επιστημονική βάση (?)

«Οι γιατροί δεχόμαστε απειλές για να μη μιλάμε» Ηρωίδα Βρετανίδα νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τα ψέματα για τα τεστ κορωνοϊού και τα lockdow

Ηρωίδα Βρετανίδα νοσηλεύτρια αποκαλύπτει τα ψέματα για τα τεστ κορωνοϊού και τα lockdown

Video: British Healthcare Assistant Reveals the Lies on Covid Testing and the Lockdown. We Say No the Army and the Police.
Έχω μοιραστεί εμπιστευτικές πληροφορίες που οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν.

By Unnamed NurseGlobal Research, November 06, 2020
Mark Taliano 5 November 2020

Απομαγνητοφώνηση by Rawan R. Mhamsa
Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου

Ω, εργάζομαι ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης για το  Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS. Δεν νομίζω ότι η στολή (χρειάζεται) για να αποδείξω ότι δουλεύω για αυτούς, αλλά σήμερα παραιτούμαι δημόσια.Εντάξει, καλά.Φοράω αυτή τη στολή δυστυχώς για τελευταία φορά. Μου άρεσε πολύ η δουλειά μου και παρακολουθούσα αυτό που συμβαίνει.Έχουμε κάνει συνομιλίες με οργανωμένη διαμαρτυρία. Έλαβα ένα e-mail από τη δουλειά χθες το βράδυ, ρωτώντας με τι συμβαίνει με τα  άτομα που με καταγγέλλουν. Και δυστυχώς, δεν μπορώ πλέον να ψεύδομαι άλλο. Το email ρωτά τι συμβαίνει και πώς μπορώ να ψεύδομαι;Έκανα κάτι πολύ κακό.Πήρα ένα στιγμιότυπο οθόνης την Παρασκευή που δείχνει τους αριθμούς (δεδομένα) των ατόμων που βρίσκονται σε αυτό το νοσοκομείο με COVID και το μοιράστηκα, διότι αυτό θα έπρεπε να είναι δημόσια πληροφορία.

Εντάξει, μπορώ να σας πω ότι την Παρασκευή (30/10/2020) υπήρχαν τρία άτομα με Covid, χωρίς επιπλέον θανάτους, και αυτό καλύπτει τα νοσοκομεία Cuppas, WestComal και Heyo.Οι συνολικοί θάνατοι από αυτά τα τρία νοσοκομεία σε επτά μήνες είναι 76. Αυτό είναι περίπου 10 άτομα το μήνα τους τελευταίους επτά μήνες. Και έχουμε πάει σε εγκλεισμό!Πολλοί άνθρωποι πρέπει ν’ αρχίσουν να μιλούν ανοιχτά.Πολλοί γιατροί και νοσοκόμες έχουν ανοίξει το στόμα τους

.Τώρα είναι όλοι με περιορισμένα καθήκοντα. Συναντούν όλοι δικηγόρους, κ.λπ.Λοιπόν, αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα. Παραβίασα τους κανόνες του NHS.Έχω μοιραστεί εμπιστευτικές πληροφορίες που πρέπει να δουν οι άνθρωποι. Εντάξει, δεν είμαι το είδος του ατόμου που βρίσκει εύκολο το να ψεύδεται.Θα μπορούσα να το αρνηθώ και να πω ότι κάποιος με ανέμειξε φωνάζοντας και κραυγάζοντας το όνομά μου. Όμως θα λάβουν μια επιστολή από μένα που θα λέει γιατί το μοιράστηκα.

Διότι παρά το ότι πάντα αγαπούσα πολύ το NHS μας, δεν είναι πλέον το NHS μας. Διευθύνεται από την διεφθαρμένη κυβέρνηση και άλλα άτομα που διαχειρίζονται αυτήν τη χώρα.Οπισθοδρομούμε, δεν μπορούμε να δούμε οδοντιάτρους όπως συμβαίνει τώρα. Όταν εργαζόμουν στο αποκορύφωμα της πανδημίας, δεν είχα δουλειά για τρεις εβδομάδες διότι δεν υπήρχαν ασθενείς, συμπεριλαμβανομένου του Covid, επειδή κανένας από τους θαλάμους δεν ξεχείλιζε με ασθενείς.

Και ξέρω τώρα ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας έχουν γεμίσει με φόβο.Ναι, είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε κάποια δεδομένα για την 19η Μαρτίου. Αν μεταβείτε στον κυβερνητικό ιστότοπο – εξακολουθεί να υπάρχει και τώρα – ο κορωνοϊός έχει χαρακτηριστεί ως μη μεταδοτική ασθένεια. Αναγράφεται εκεί τώρα. Είναι μια γρήγορη αναζήτηση στη Google παιδιά. Εάν νομίζετε ότι αυτό το lockdown είναι σωστό και ότι θα κάνει οποιαδήποτε διαφορά, έχετε απολύτως λάθος. Η οικονομία μας πρόκειται να συντρίψει τις μικρές επιχειρήσεις.

Οι άνθρωποι θα σταματήσουν να εργάζονται. Νομίζετε ότι θα κρατήσει ένα μήνα;Ισοπεδώναμε την καμπύλη τον Απρίλιο και αυτό ήταν όταν η ασθένεια υποτίθεται ότι εξαφανίστηκε.Το lockdown τελείωσε και ο στρατός μπήκε στο Λίβερπουλ για να βοηθήσει στα μαζικά τεστ. Και αυτό είναι μια τακτική που θα είναι εδώ για καιρό.Παιδιά, αντιμετωπίζουμε επικίνδυνες στιγμές και οι άνθρωποι οφείλουν να μιλάνε ανοιχτά προσέχοντας τα παιδιά και τα εγγόνια μας, ώστε να τους επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σχολείο.

Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί προς το παρόν θέλουν να εργαστούμε.Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι τα κρούσματα γρίπης και Covid συνδυάζονται τώρα ως το ίδιο πράγμα. Δηλαδή, σαν να πεθάνετε με τον Covid εντός 28 ημερών, και αυτό αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου σας.Ίσως όλοι να συνειδητοποιήσετε επίσης ότι οι αριθμοί της γρίπης έχουν καταποντιστεί. Πού έχουν πάει;Έχω υπογράψει πιστοποιητικά θανάτου κατά τη διάρκεια του COVID-19. Εδώ είναι γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κανένα από τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των θυμάτων

.Τα τεστ δεν είχαν σχεδιαστεί για τη διάγνωση αυτής της ασθένειας, το 94% από αυτά βγαίνουν ψευδώς θετικά.Λέμε όχι σε άλλα lockdowns, όχι στρατός και αστυνομία.Πρέπει να σταματήσουν να μας ταλαιπωρούν τώρα. Οι άνθρωποι πρέπει ν’ αρχίσουν να ορθώνουν ανάστημα. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης, διοικούμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, διαφημίζουν αυτό το υπέροχο εμβόλιο που θα προμηθευτούν μεγάλες χώρες. 

Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε όλα. Σταματήστε να παρακολουθείτε τα MSM (mainstream media), και αρχίστε να κάνετε έρευνα. Κοινωνική αποστασιοποίηση; Δεν υπάρχει τίποτα κοινωνικό σε αυτό.Πόσα άτομα έχουν πεθάνει λόγω των lockdowns, επειδή (μας λένε) ότι δεν υπάρχει θεραπεία; Έχω έναν φίλο του οποίου η μητέρα αυτοκτόνησε. Πότε θα τελειώσει αυτό; Κλειδώνοντας τη χώρα, κλείνοντας τα νοσοκομεία μας αντί να τα κρατούν ανοιχτά, προκαλεί περισσότερες ζημιές.

Θέλω να πω σε όλους, συνεχίστε να αγκαλιάζεστε, γα@@@@@ την κοινωνική αποστασιοποίηση, πρέπει να αντεπιτεθούμε…  Λέω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους με μικρές επιχειρήσεις, μείνετε ανοιχτοί.Αφήστε τους να σας οδηγήσουν στο δικαστήριο επειδή δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Συνεχίζουμε λοιπόν και βαδίζουμε μέχρι το δικαστήριο. Αλλά όπως μου αρέσει να λέω, ζήστε με αγάπη και όχι με φόβο. Ζούμε σε επικίνδυνη περίοδο. Αντί να παραμένουμε όλοι στα άνετα μέρη μας δουλεύοντας από το σπίτι, πρέπει να πολεμήσουμε σθεναρά το κακό. Πρέπει να κάνουμε αντίσταση.

Η εξομολόγηση του Τσιόδρα – Το video που πρέπει να δεις

«Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», λέει η σοφή παροιμία.
Μικρός δεν είναι ο Σωτήρης. Τι είναι;
Εδώ σας θέλω!

ΕΥΗ ΚΙΑΓΙΑ: «Οι γιατροί δεχόμαστε απειλές για να μη μιλάμε»

 

Πηγή  

 

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού δεν έχουν επιστημονική βάση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χωρίς επιστημονική βάση τα μέτρα, απέδειξε έμπρακτα ο Κικίλιας, αποφεύγοντας να δώσει στοιχεία στο ΑΚΚΕΛ

Για μισό έτος η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφεύγει παράνομα να δώσει αποδείξεις ότι τα περιβόητα «μέτρα» αντιμετώπισης του κορονοϊού Covid-19 είναι όντως πραγματικό προϊόν επιστημονικής αξιολόγησης και «κατάθεσης επιστημονικής γνώσης και πείρας».

Η επιστολή του ΑΚΚΕΛ αντιμετωπίστηκε με τρόπο ώστε να αποδειχθεί ότι ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας επιβεβαίωσε έμπρακτα ότι είναι αμφίβολο ακόμη και αν οι περιβόητοι «ειδικοί» συνεδρίασαν και εισηγήθηκαν «μέτρα».

Τίθεται σοβαρό θέμα για το «ποιος είναι ο ρόλος τους» (πέρα από την ισχυρή κομματική-ιδεολογική ιδιότητα) αφού ο Υπουργός Κικίλιας (και φυσικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη) δεν έδωσε τα πρακτικά των συνεδριάσεων για να δούμε τί είπε ο καθένας, πώς δικαιολόγησε τη στάση του, πώς συνέδεσε επιστημονικά τον «κίνδυνο» με τα «μέτρα», κλπ.

Άραγε, έγιναν συνεδριάσεις ή τα διορισμένα μέλη της κυβερνητικής επιτροπής (και των ομάδων γύρω από αυτή) απλώς ξεπλένουν πολιτικές και στρατηγικές ενέργειες μέσω του επιστημονικού υποβάθρου τους;

Το ΑΚΚΕΛ παραθέτει τις επιστολές που έστειλε στον Υπουργό κ. Κικίλια τον Μάιο και Νοέμβριο 2020, την πρώτη για στοιχεία και την δεύτερη για διαμαρτυρία μη χορήγησης των στοιχείων

—————-Το κείμενο των επιστολών—————

5/11/2020

ΠΡΟΣ: Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια

minister@moh.gov.gr

ΘΕΜΑ: Μη απάντηση του Υπουργού σε «Αίτημα του ΑΚΚΕΛ για παροχή στοιχείων σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19″

 Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Στις 14 Μαΐου 2020 το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) σας απέστειλε ηλεκτρονική επιστολή, στην οποία ζητούσαμε μία σειρά στοιχείων σχετικά με τη διαδικασία των αποφάσεων με βάση τις οποίες η κυβέρνηση έλαβε τις πρωτοφανείς αποφάσεις για τα μέτρα, τα οποία τώρα τα επαναλαμβάνετε.

Προωθούμε την επιστολή της 14ης Μαΐου στο τέλος του παρόντος κειμένου.

Δεν έχουμε λάβει απάντηση ούτε στοιχεία από εσάς για περίπου μισό έτος, γεγονός που είναι απαράδεκτο και φυσικά παράνομο.

Σε επανειλημμένες προσπάθειές μας να μάς δώσετε τον αριθμό πρωτοκόλλου για την επιστολή την οποία επιβεβαίωσαν οι υπάλληλοι στο υπουργείο σας ότι την έχετε λάβει, λαμβάνουμε την απάντηση ότι λόγω του γεγονότος ότι έχει αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο υπάρχει καθυστέρηση, αλλά έξι μήνες για έναν αριθμό πρωτοκόλλου καταλαβαίνετε ότι είναι απαράδεκτα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρόλα αυτά και χωρίς να δώσετε αποδείξεις ότι υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο έστω στην πρώτη εφαρμογή των αδικαιολόγητων-επιστημονικά μέτρων, εσείς συμμετείχατε στην εφαρμογή και δεύτερου ανάλογου πακέτου μέτρων, που ανακοινώθηκε σήμερα.

Ζητούμε να μας δώσετε αμέσως τον αριθμό πρωτοκόλλου για την επιστολή μας στις 14 Μαΐου 2020 και μία απάντηση σε αυτή.

Με τιμή,

[Υπογραφή]

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

—————————————————————————————————————————–

14/5/2020

ΠΡΟΣ:  Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια

minister@moh.gov.gr

ΘΕΜΑ: Αίτημα του ΑΚΚΕΛ για παροχή στοιχείων σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19

 Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) έχει παρακολουθήσει με μεγάλο προβληματισμό και οργή την εξέλιξη και τους χειρισμούς το θεμάτων που σχετίζονται με τον κορονοϊό COVID-19 και ειδικότερα την εμπλοκή του υπουργείου σας, το οποίο είχε τον κεντρικό ρόλο σε όλο το κυβερνητικό πλέγμα ενεργειών για τα μέτρα.

Δεν θέλουμε να μπούμε τώρα στο θέμα της αξιολόγησης της έντασης των μέτρων και της έκτασης σε όλο τον πληθυσμό της Ελλάδας αλλά θα εστιαστούμε στον πολιτικό έλεγχο και στη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων.

Ζητούμε να μας δώσετε τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Εθνικού Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας από τον Ιανουάριο του 2020 και μετά. Σε περίπτωση που δεν έχουν απομαγνητοφωνηθεί τα πρακτικά μπορείτε να μας τα χορηγήσετε σε μορφή βίντεο ή ήχου όπου και εκεί θα παρουσιάζεται η τοποθέτηση του κάθε συμμετέχοντος και τι έχει υποστηρίξει.

Ομοίως ζητούμε να μας δώσετε τα πρακτικά συνεδριάσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αν έχει κάνει ξεχωριστές συνεδριάσεις.

Ομοίως ζητούμε να μας δώσετε τα πρακτικά συνεδριάσεων της ομάδας εμπειρογνωμόνων και ειδικών λοιμωξιολόγων για το νέο κορωνοϊό.

Ομοίως ζητούμε να μας δώσετε τα πρακτικά της συνεδρίασης του έκτακτου Συμβουλίου Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον κορωνοϊό στο οποίο συμμετείχε ο Υπουργός Υγείας στις 13 Φεβρουαρίου του 2020 στις Βρυξέλλες.

Επιπλέον θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σχετικά με τις διαδικασίες και τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν και από ποιους επιλέχθηκαν τα 26 μέλη της ομάδας εργασίας που «θα συνεργάζεται με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για θέματα Δημόσιας Υγείας», όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας στις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Θεωρούμε ότι τα προαναφερθέντα υπάρχουν ήδη σε μορφή ηλεκτρονικού κειμένου και προφανώς δεν μπορούν να θεωρηθούν διαβαθμισμένες πληροφορίες, διότι αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για τον έλεγχο των κυβερνητικών ενεργειών σε πλαίσιο υποχρεωτικής λογοδοσίας από την πλευρά της κυβέρνησης, συνεπώς μπορείτε να τα χορηγήσετε σε εμάς γρήγορα εντός ορισμένων ημερών και όσα υπάρχουν αναρτημένα στο διαδίκτυο να μας ενημερώσετε για την ηλεκτρονική διεύθυνση ώστε να τα λάβουμε από εκεί.

Με τιμή,

[Υπογραφή]

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

 

www.nikosxeiladakis.gr

 

Το gegonotstomikroskpio  δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το, gegonotstomikroskpio ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Back to top button