breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΟΙΚΟΚΤΟΝΙΑ: Η ώθηση ποινικοποίησης της ανθρωπότητας για την σωτηρία του πλανήτη!

Με την πράσινη οικονομία εγκατεστημένη και τις επιταγές της Agenda 21 (Πράσινη Ατζέντα) σταθερά στη θέση τους, το μόνο που μέλλει να γίνει είναι η ποινικοποίηση του συνόλου του ανθρωπίνου γένους. Και η οικοκτονία υπόσχεται να είναι το απόλυτο «έγκλημα κατά της ειρήνης».

Και μέχρι το 2050, ο ΟΗΕ και η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των πόρων και να ρυθμίζει πως αυτοί οι πόροι θα μοιράζονται σε ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό.

 

άρθρο της Susanne Posel

σ.σ. Τα γυμνάσια που μας κάνουν τώρα, ψηφιοποίηση (συμπεριλαμβανομένου του mRNA eμβολίου), περιορισμός μετακινήσεων, είναι προετοιμασία και μια μικρογραφία για το «μεγάλο έργο» που θα αρχίσει να παίζει σύντομα… εάν το επιτρέψει ο Θεός.

Το άρθρο που ακολουθεί το είχα μεταφράσει πριν 10 χρόνια και είναι σα να γράφτηκε σήμερα. Πολλές πηγές έχουν διαγραφεί.

 

Νοέμβριος 10, 2012

Μέχρι το έτος 2020, οι οικο-φασίστες ελπίζουν να μετατρέψουν την οικοκτονία ως το απόλυτο έγκλημα κατά του πλανήτη.

Με την πράσινη οικονομία εγκατεστημένη και τις επιταγές της Agenda 21 (Πράσινη Ατζέντα) σταθερά στη θέση τους, το μόνο που μέλλει να γίνει είναι η ποινικοποίηση του συνόλου του ανθρωπίνου γένους. Και η οικοκτονία υπόσχεται να είναι το απόλυτο «έγκλημα κατά της ειρήνης».

Η οικοκτονία ορίζεται ως: «η εκτεταμένη ζημιά, η καταστροφή ή η απώλεια της περιοχής ενός οικοσυστήματος, είτε από ανθρώπινη ενέργεια είτε από άλλους παράγοντες σε τέτοιο βαθμό ώστε η ειρηνική απόλαυση της εν λόγω περιοχής από τους κατοίκους θα έχει μειωθεί ή μέλλει να μειωθεί σημαντικά

Ωστόσο, η προτεινόμενη ερμηνεία της οικοκτονίας δίνεται με αόριστες φράσεις όπως:

• Μεγάλης κλίμακας αλλαγή της υπό χρήση γης η οποία προκαλεί την άμεση καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος
• Σημαντική ρύπανση είτε σκόπιμη είτε τυχαία
• Ανοιχτή μετάλλευση ορυχείων όπου έχουν αφαιρεθεί ολόκληρα τοπία

Η δαιμονοποίηση της ανθρωπότητας έχει κομβική σημασία στην οικοκτονία.

Οι ανθρώπινες επιδράσεις στον πλανήτη ταξινομούνται ως μη βιώσιμες και με μη αναστρέψιμες συνέπειες με αποτέλεσμα να απαιτείται μια ποινική οδηγία που θα μπορεί να επιβληθεί σε διεθνές επίπεδο για την προστασία των πλανητικών ορίων του πλανήτη μας.

Ως ένας διεθνής νόμος που θα επιβληθεί από τον ΟΗΕ, η οικοκτονία θα μπορεί να θέσει την αειφόρο ανάπτυξη υπό τον έλεγχο του Περιβαλλοντικού Προγράμματος της Πράσινης Οικονομίας των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με την Έκθεση για την Πράσινη Οικονομία, η «νέα χιλιετία» απαιτεί ένα «νέο οικονομικό πρότυπο», το οποίο θα χαρακτηρίζει έναν κόσμο όπου μια πράσινη οικονομία θα αντικαταστήσει «τον περιβαλλοντικό κίνδυνο, τις οικολογικές ελλείψεις και τις κοινωνικές ανισότητες

Η αναγκαιότητα της εμπλοκής του ιδιωτικού τομέα αποτελεί επιτακτική ανάγκη η οποία περιλαμβάνει «την ισοπέδωση του ανταγωνιστικού χώρου για οικολογικότερα προϊόντα με τη σταδιακή κατάργηση των απαρχαιωμένων επιδοτήσεων, τη μεταρρύθμιση των πολιτικών και την παροχή νέων κινήτρων, την ενίσχυση των υποδομών και των μηχανισμών της αγοράς, την ανακατεύθυνση των δημοσίων επενδύσεων, και την ενίσχυση οικολογικότερων δημοσίων προμηθειών

Η ασφάλεια των καυσίμων, των τροφίμων, του νερού και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, θα βελτιώσει δραστικά τη βιοποικιλότητα και το παγκόσμιο κλίμα από το οποίο η ανθρωπότητα έχει «καταστροφικές συνέπειες». Και μέχρι το 2050, ο ΟΗΕ και η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των πόρων και να ρυθμίζει πως αυτοί οι πόροι θα μοιράζονται σε ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Κράτη στη Αφρική όπως η Αιθιοπία, το Νότιο Σουδάν, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και η Σιέρα Λεόνε, έχουν πιεστεί να υπογράψουν συμφωνίες με πολυεθνικές εταιρείες και ξένους επενδυτές που τους επιτρέπουν να ελέγχουν γεωργική γη. Οι ηγέτες αυτών των χωρών πιστεύουν ότι δίνοντας πρόσβαση στους πόρους τους θα ωφελήσουν τους ανθρώπους. Ωστόσο, αυτό είναι απλώς ένα άλλο πονηρό τέχνασμα για την εκβιαστική απόκτηση του ελέγχου της γης, την παραγωγή της τροφής και την ιδιωτικοποίηση.

Ο ΟΗΕ έχει θεσπίσει διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες σχετικά με την αγορά γεωργικής γης από αναπτυσσόμενες χώρες στην Αφρική και στην Ασία.

Ο ΟΗΕ υποστηρίζει ότι για να εξασφαλίσει την ισότητα στους φτωχούς και στους μειονεκτούντες θα πρέπει να ελέγχει τη γη τους με την χορήγηση των πολυεθνικών εταιρειών και των κυβερνήσεων που θα αναπτύξουν τα εδάφη για τη γεωργία και θα εξασφαλίσουν τις αποδόσεις των καλλιεργειών, δίνοντας έτσι τον έλεγχο της παγκόσμιας προσφοράς των τροφίμων στον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών.

Το έγγραφο με τίτλο «Το Global Compact των Ηνωμένων Εθνών και οι Κατευθυντήριες Οδηγίες του ΟΟΣΑ για τις Πολυεθνικές Εταιρείες» περιγράφει ότι τα Ηνωμένα Έθνη θα εφαρμόσουν τις διεθνείς οδηγίες σχετικά με την συμπεριφορά των εταιρειών, τα πρότυπα και τις δυνατότητες, μέσα από τον «εθελοντισμό».

Ο ΟΗΕ δηλώνει κατηγορηματικώς ότι ο εθελοντικός κώδικας δεοντολογίας προωθεί ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες εξασφαλίζοντας τίτλους στη γη. Επίσης ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που θα κατέχει και θα πάρει τον έλεγχο της γης θα δώσει και στους φτωχούς πρόσβαση στη δική τους γη. Και από τη στιγμή που ο ΟΗΕ πάρει τον έλεγχο της γης, θα θεσπίσει «νομική βοήθεια» για την επίλυση των διαφορών.

Αυτό το έγγραφο απαιτεί από τις κυβερνήσεις και τις τοπικές κοινωνίες να τηρούν τους κανόνες του ΟΗΕ σχετικά με τις επιχειρηματικές πρακτικές.

Το 1992, ο ΟΗΕ στη Σύνοδο Κορυφής για την Αειφόρο Ανάπτυξη στο Ρίο, δήλωσε ότι προκειμένου «να επιτευχθεί η αειφόρος ανάπτυξη και μια καλλίτερη ποιότητα ζωής για όλους τους ανθρώπους, τα κράτη θα πρέπει να μειώσουν και να εξαλείψουν τα μη βιώσιμα πρότυπα παραγωγής και κατανάλωσης και να προωθήσουν την κατάλληλη δημογραφική πολιτική.»

Ο Νόμος της Οικοκτονίας υπόσχεται να «καταδιώξει εκείνους που καταστρέφουν τον πλανήτη.» Και όταν η εντολή νομιμοποιηθεί, οι κινδυνολόγοι και οι οικο-φασίστες θα έχουν επιτέλους το δικαστικό πάτημα να εμποδίσουν μονομερώς τυχόν θηριωδίες που διαιωνίζονται πάνω στον πλανήτη από εταιρείες ή άτομα.

Ενώ αυτοί οι φανατικοί παραπονιούνται ότι οι κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμη «παρέμβει για να κηρύξουν την καταστροφή του πλανήτη μας ως έγκλημα» τα όργανα επιβολής του νόμου και το δικαστικό σύστημα των κυρίαρχων κρατών έχουν τα χέρια τους δεμένα. Με την έλευση της διεθνούς διαταγής, αυτά τα έθνη θα αναγκαστούν να τηρήσουν τις εντολές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και να τιμωρήσουν εκείνους που θα κριθούν ένοχοι από το Διεθνές Δίκαιο.

Στην Ευρώπη, το Πράσινο Κόμμα της Αγγλίας και της Ουαλίας έχει δώσει την «ολόψυχη» υποστήριξή του στην οικοκτονία – να αναγνωριστεί ως το διεθνές Έγκλημα Κατά της Ειρήνης.

Με τα σημερινά δεδομένα και με το Καταστατικό της Ρώμης του ΟΗΕ, η οικοκτονία δεν θεωρείται έγκλημα κατά της ειρήνης.

Εγκλήματα κατά της ειρήνης ορίζονται τα ακόλουθα:

• Γενοκτονίας
• Πολέμου
• Ανθρωπότητας
• Επίθεσης

Στο προτεινόμενο Nομοσχέδιο της Oικοκτονίας ορίζεται ότι όλα τα κράτη, οι εταιρείες και οι ιδιώτες θα τίθενται «κάτω από την ανώτερη αρχή της ευθύνης» και τη νομική υποχρέωση να «εξασφαλίσουν ότι οι ενέργειές τους δεν θα προκαλούν κίνδυνο η/και πραγματική εκτεταμένη ζημιά ή καταστροφή ή απώλεια του οικοσυστήματος (ων).»

Η διεθνής εντολή θα εξουσιοδοτήσει τους οικο-φασίστες να θεωρήσουν οποιοδήποτε κράτος, εταιρεία ή άτομο υπεύθυνο για τη βλάβη ή την απώλεια οποιουδήποτε οικοσυστήματος και να καθορίσουν τις νομικές συνέπειες αυτών των ενεργειών, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν φυλάκιση και δαπάνες για την αποκατάσταση της κατεστραμένης περιοχής.

Η νομοθεσία υπεύθυνη για αυτήν την αντιμετώπιση φαίνεται να είναι ο Νόμος Παράνομων Προσόδων του 2002 (Proceeds of Crimes Act, 2002).

Εις το όνομα της καλής περιβαλλοντικής διακυβέρνησης, ο σφετερισμός της εξουσίας πάνω σε πρόσωπα, εταιρείες και κράτη για λόγους εξασφάλισης της βιωσιμότητας του μέλλοντος του πλανήτη μας, επιδιώκει να εξασφαλίσει ότι τα Ηνωμένα Έθνη και οι φατρίες τους θα ελέγχουν τις ζωές μας επ’ αόριστον.

Παραπομπές (στα αγγλικά):

Τα εννέα πλανητικά όρια.

Η Έκθεση της Πράσινης Οικονομίας.

Τα Ηνωμένα Έθνη χρησιμοποιούν τις πολυεθνικές για την αρπαγή της Αφρικανικής γης.

Οι παγκόσμιες οδηγίες των Ηνωμένων Εθνών για τη χρήση της γης εγκρίθηκαν.

“Το Global Compact των Ηνωμένων Εθνών και οι Κατευθυντήριες Οδηγίες του ΟΟΣΑ (Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) για τις Πολυεθνικές Εταιρείες.

Γιατί χρειαζόμαστε νομοθεσία για την οικοκτονία.

Τελική ατζέντα. Συνέδριο Βρετανών Πρασίνων Φεβρουάριος 2012.

Καταστατικό της Ρώμης.

Νομοσχέδιο Οικοκτονίας.

Κατευθυντήριες Καταδικαστικές Οδηγίες Οικοκτονίας.

Νόμος Παράνομων Προσόδων Ηνωμένου Βασιλείου 2002.

ΠΗΓΗOccupy Corporatism

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ


σ.σ. Συμπληρωματικό:

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ GLOBAL COMPACT. (Το 2012)

ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε.
ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ
ALBA GRADUATE BUSINESS SCHOOL
ΑΛΟΥΜΙΛ Α.Ε.
ANEL CO – E.E ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΑΝΟΔΟΣ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ MBA INTERNATIONAL PROGRAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ATTICA HOLDINGS A.E.
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε.
BLUE GR MAMIDAKIS HOTELS
BROKINS – 3 ΚΟΣΜΑΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.
CENTRE FOR SUSTAINABILITY AND EXCELLENCE (CSE)
COCA COLA 3Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε.
COCO-MAT MAXI A.B.E.E.
CONNECTIVE COMMUNICATIONS WORLD GROUP SOUTH EASTERN EUROPE
CAMERGON A.E. RISK MANAGERS – INSURANCE BROKERS
CONSOLIDATED CONTRACTORS COMPANY
COSMOS PROFIL A.E.
COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΔΕΣΦΑ Α.Ε.
DKG GROUP LTD
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. Σχολή Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Εργαστήριο Συστημάτων Αποφάσεων και Διοίκησης.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.
ECMU ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
GOVERNMENT TO YOU
IMPERIAL STORM A.E.
ΟΜΙΛΟΣ EUROBANK
EUROCHARITY – ΣΠΑΝΟΣ & ΧΕΪΛΜΑΝ Π.Ο.Ε.
Α.Γ.Ε.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ
INTERAMERICAN A.E.
INTERGEO ENVIRONMENTAL TECHNOLOGY LTD
INTRACOM HOLDINGS
MAMIDOIL JETOIL A.E.
MEDA COMMUNICATION A.E.
ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ MELON
ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΕΛΛΑΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
NANOPHOS Α.Ε.
ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΧΙΟΥ
ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΣΕΡΡΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
PISCINES IDEALS Α.Ε.
QUALITYNET FOUNDATION
S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΡΥΚΤΑ Α.Ε.
SIEMENS A.E.
ΣΟΦΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
SPRINT ADVERTISING A.E.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ
ΣΕΒ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ
ΣΤΟΧΑΣΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.
Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΗΡΑΙΩΣ Α.Ε.
FINITSI IMS INDUSTRIAL & MARITIME SERVICES
FOURLIS ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε.
ΧΑΛΥΨ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
ΚΕΝΤΡΟ UNESCO ΕΛΛΑΔΟΣ
ΒΟΡΙΑΛ Α.Ε.
WIND HELLAS ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

 

Πηγή

 

Back to top button