NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΗΠΑ: 14χρονη σκοτώνει τη μητέρα της και μετά παίζει ατάραχη στο κινητό

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ προκαλούν σοκ, καθώς απεικονίζουν μια έφηβη κοπέλα, η οποία κατηγορείται για τον πυροβολισμό της μητέρας της και την απόπειρα δολοφονίας του πατριού της, να ασχολείται με το κινητό της τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα σε μια φίλη της, μόλις λίγα λεπτά μετά το περιστατικό.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, η Κάρλι Γκρεγκ εμφανίζεται να εισέρχεται στην κουζίνα και να κινείται πάνω-κάτω στον διάδρομο. Στη συνέχεια, απομακρύνεται για λίγο από την κάμερα, πριν επιστρέψει κρατώντας κάτι πίσω από την πλάτη της και κοιτάζοντας προς την κουζίνα.

Ακολούθως, περπατά ξανά εκτός κάμερας προς την αντίθετη κατεύθυνση, λίγα λεπτά πριν ακουστούν τρεις πυροβολισμοί. Μετά τον πρώτο πυροβολισμό, ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η ανήλικη εμφανίζεται ξανά στην κάμερα, καθισμένη χαλαρά σε ένα σκαμνί κοντά στον πάγκο της κουζίνας, στέλνοντας μηνύματα στο τηλέφωνό της, ενώ τα δύο σκυλιά της την παρακολουθούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, η Κάρλι είχε αποστείλει μήνυμα σε μία από τις φίλες της, ζητώντας της να επισκεφθεί το σπίτι της λόγω «έκτακτης ανάγκης». Όταν η φίλη της έφτασε, η 14χρονη φέρεται να την ρώτησε αν είχε δει ποτέ πτώμα και την οδήγησε στο άψυχο σώμα της μητέρας της.

Επιπλέον, οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι η Gregg χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της μητέρας της για να στείλει μήνυμα στον πατριό της, προσπαθώντας να τον παρασύρει στο σπίτι με σκοπό να τον σκοτώσει.

Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων, και αν κριθεί ένοχη, αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

The post ΗΠΑ: 14χρονη σκοτώνει τη μητέρα της και μετά παίζει ατάραχη στο κινητό first appeared on Prime News.

Back to top button