breaking newsΕλλάδα

Πλακιάς για Τριαντόπουλο: «Όλα στημένα – Για να καλύψετε την φθορά στις δημοσκοπήσεις – Αφού είσαι τόσο σίγουρος για την αθωότητά σου έλα στο ακροατήριο»

Πλακιάς για Τριαντόπουλο: «Όλα στημένα – Για να καλύψετε την φθορά στις δημοσκοπήσεις – Αφού είσαι τόσο σίγουρος για την αθωότητά σου έλα στο ακροατήριο»

«Για να καλύψετε την φθορά που έχει το κόμμα στις δημοσκοπήσεις γίνεται αυτό». Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς, μετά το αίτημα του Χρήστου Τριαντόπουλου να παραπεμφθεί στο δικαστικό συμβούλιο χωρίς προανακριτική.

Ο Νίκος Πλακιάς, καλεί τον Τριαντόπουλο να παρουσιαστεί κατευθείαν στο ακροατήριο καθώς εκτιμά ότι το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει να μην απαγγελθεί καμία κ
ατηγορία.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, «η διαδικασία ενώπιον του συμβουλίου είναι συνήθως γραπτή. Το συμβούλιο δεν έχει ποτέ εξουσία να καταδικάσει κατηγορούμενο. Οι αποφάσεις αυτών δεν δημοσιεύονται παρά μόνο εκδίδονται λόγω έλλειψης δημοσιότητας. Σίγουρα το συμβούλιο θα αποφασίσει ότι δεν πρέπει να απαγγελθεί καμία κατηγορία και η ποινική διαδικασία τελειώνει εκεί».

«Αφού είσαι τόσο σίγουρος για την αθωότητα σου γιατί δεν έρχεσαι κατευθείαν στο ακροατήριο;» διερωτάται ο Νίκος Πλακιάς και συνεχίζει: «Απέναντι μας! Απλώς όλα στημένα».

Παράλληλα, σημειώνει ότι αυτό γίνεται «για να καλύψετε την φθορά που έχει το κόμμα στις δημοσκοπήσεις». «Βλέπετε τέσσερις μήνες ακόμα και μια στημένη προανακριτική όσο να ναι η φθορά θα υπάρχει» καταλήγει.

karditsastakra

Back to top button