breaking newsΔιεθνή

Αλγερινός ο «Ιρλανδός» που έσφαξε τα παιδάκια στο Δουβλίνο!

 

Πλημμύρισαν με ψευδείς ειδήσεις τα ΜΜΕ για να κάμψουν τις αντιδράσεις!

Όπως έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή , ο δράστης της φρικτής επίθεσης με θύματα τρία μικρά παιδιά στο Καθολικό σχολείο στο Δουβλίνο, αλλά και δύο ενήλικες, είναι Αλγερινός ο οποίος είχε πάρει την υπηκοότητα πριν από 10 χρόνια και όχι «Ιρλανδός» όπως ψευδώς μετέδωσαν τα συστημικά ΜΜΕ.

Ο δράστης ήταν μάλιστα σεσημασμένος, είχε συλληφθεί για φθορές και για κατοχή μαχαιριού, αλλά δεν μπήκε φυλακή! Με αποτέλεσμα να ζήσουμε αυτή τη φρικτή επίθεση, την οποία πλέον επίσημα η αστυνομία διερευνά ως «πιθανή τρομοκρατική επίθεση».

Είχαμε μάλιστα παραθέσει την μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος είχε βοηθήσει στον αφοπλισμό του σφαγέα, που είχε καταθέσει ότι ο δράστης ούρλιαζε σε ξένη γλώσσα!

Ο βασικός ύποπτος για το πολλαπλό μαχαίρωμα που άφησε ένα πεντάχρονο κορίτσι να παλεύει για τη ζωή του συνελήφθη λίγους μήνες πριν για κατοχή μαχαιριού, σύμφωνα με την Irish Daily Mail.

Ο άνδρας, με καταγωγή από την Αλγερία, ζει στην Ιρλανδία τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Πήρε την ιρλανδική υπηκοότητα πριν από περισσότερο από μια δεκαετία.

Ο άνδρας, που είναι στα 40 του, έχει προσελκύσει την προσοχή των Διωκτικών αρχών αρκετές φορές τον περασμένο χρόνο.

Το τελευταίο περιστατικό αφορούσε κατοχή μαχαιριού, καθώς και φθορές σε αυτοκίνητο τον Μάιο.

Οδηγήθηκε στο δικαστήριο για τις κατηγορίες, αλλά δεν καταδικάστηκε. Η Mail αποκαλυπτει ότι ο δράστης δεν καταδικάστηκε λόγω έκθεσης ψυχικής υγείας που δόθηκε στο δικαστήριο. Πηγές είπαν στην εφημερίδα ότι ο άνδρας ζούσε σε ξενώνα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δουβλίνου πριν ξεκινήσει την έξαψη στην πλατεία Parnell το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο ύποπτος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Μια πηγή είπε στην εφημεριδα: «Αυτός ο άνδρας ήρθε στην Ιρλανδία γύρω στο 2003. Τον τελευταίο καιρό, ήταν ήδη σεσημασμένος. Είχε ήδη συλληφθεί έχοντας ένα μαχαίρι πάνω του και προκάλεσε ζημιά σε ένα αυτοκίνητο.

Είχαμε επίσης γράψει ότι οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα σενάρια σχετικά με το κίνητρο πίσω από το μαχαίρι,και δεν έχουν ακόμη αποκλείσει ότι μπορεί να πρόκειται για περιστατικό που σχετίζεται με τρομοκρατία. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από την ιρλανδική εφημερίδα.

Προκαλεί πάντως θυμηδία και αποτροπιασμό η προσπάθεια απόκρυψης της πραγματικής ταυτότητα του δράστη και η αισχρή διαψεύσει τις αποκαλύψεις ότι ήταν Αλγερινός.

n PrimeNews.

Back to top button