Διεθνή

Το Ανώτερο Διοικητικό Δικαστήριο του Σάαρλαντ στη Γερμανία αναστέλλει προσωρινά μεγάλο μέρος των περιοριστικών μέτρων για τη λιανική πώληση αναφορικά με τον covid19!

Το Ανώτερο Διοικητικό Δικαστήριο του Σάαρλαντ/Saarland  αναστέλλει προσωρινά μεγάλο μέρος των υγειονομικών περιοριστικών μέτρων που σχετίζονται με τη λιανική πώληση αναφορικά με τον covid19.Όπως είναι η υποχρέωση αγοράς με προκαθορισμένο ραντεβού και ο περιορισμός χωρητικότητας στο κατάστημα μ’ έναν πελάτη ανά 40 τετραγωνικά μέτρα, ο οποίος ισχύει επί του παρόντος σε πολλά καταστήματα. Το δικαστήριο είπε ότι αυτή ήταν άνιση μεταχείριση σε «προνομιακούς χώρους» όπως βιβλιοπωλεία και ανθοπωλεία. Επιπλέον, ο ισχύων κανονισμός παραβιάζει επίσης το θεμελιώδες δικαίωμα στην ελευθερία κατοχής και την εγγύηση ιδιοκτησίας. Επιπλέον, λόγω της κατάστασης της μόλυνσης, υπάρχουν σημαντικές αμφιβολίες σχετικά με την αναλογικότητα των περιορισμών.

Η Beatrix von Storch, αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας AfD:

«Όταν η πολιτική αποτυγχάνει, τα δικαστήρια πρέπει να προστατεύουν τους πολίτες από τη δυσανάλογη παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων από την κυβέρνηση της Μέρκελ.( εδώ ποιός πολιτικός έκανε αυτή τη δήλωση και γιατί στην Ελλάδα η δικαιοσύνη η 3η κι ανεξάρτητη εξουσία παρέδωσε τους πολίτες βορά στις διαθέσεις του υγειονομικού Ταρτουφισμού😉Στη Γερμανία της Merkel η παραχώρηση βασικών δικαιωμάτων δεν είναι πλέον ζήτημα αυτονόητο, αλλά ο πολίτης πρέπει να αγωνιστεί για αυτά στο δικαστήριο (σσ. και στην γερμανοκρατούμενη Ελλάδα επίσης). Αλλά η κατανόηση για τους εμπόρους και την ανάγκη τους δεν πρέπει να αναμένεται από έναν καγκελάριο που κοινωνικοποιήθηκε υπό τον σοσιαλισμό (σσ. τον σοσιαλισμό άνευ κοινωνίας). Το βασικό δικαίωμα της ελευθερίας άσκησης ενός επαγγέλματος και η εγγύηση της ιδιοκτησίας είναι ξένες λέξεις για τη Merkel.(σσ. και για τους Έλληνες συνεργάτες της) Το AfD αγωνίζεται για βασικά δικαιώματα, ελευθερία και θέσεις εργασίας. Η επιχειρηματολογία μας κατά των περιορισμών των θεμελιωδών δικαιωμάτων αντικατοπτρίζεται επίσης στην απόφαση του δικαστηρίου.

Η Μέρκελ θέλει να συνεχίσει τον πόλεμό της ενάντια στην οικονομία και τις θέσεις εργασίας κι απειλεί ότι τρεις έως τέσσερις πιο δύσκολοι μήνες βρίσκονται μπροστά μας. Η Μέρκελ οδηγεί τη χώρα μας στον τοίχο,(σσ. ενώ εδώ που;) κάτι που πλέον έχουν αναγνωρίσει τόσο η Spiegel όσο και η Bild ( σσ. ενώ εδώ ήταν πολλά τα λεφτά που δόθηκαν για την προπαγάνδα).”Beatrix von Storch: “Το δικαστήριο ανατρέπει τις αποφάσεις της Merkel Corona με επιχειρήματα AfD”

beatrixvonstorch.de 11/3/21 Η Βεατρίκη φον Στοχ, Δούκισσα του Όλντενμπουργκ είναι Γερμανίδα πολιτικός και κάνει την ανάρτηση του άρθρου στο προσωπικό της site.

dimpenews.com

Back to top button