breaking newsΕλλάδα

Ανοχύρωτη πόλη εμφανίζουν την Αθήνα τα διεθνή ΜΜΕ-Ποιο μέσο έμπλεξε τα…δόγματα

Σαν πόλη πολιορκούμενη από την τρομοκρατία εμφανίζουν τα διεθνή ΜΜΕ την Αθήνα μετά το πρωινό χτύπημα στον Άγιο Διονύσιο. Δεν λείπουν και περιπτώσεις μέσων που βρίσκονται σε σύγχυση…

Το Associated Press σημειώνει πως οι αρχές ήταν ήδη σε εγρήγορση μετά από την πίθεση στις 17 Δεκεμβρίου στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Skai. Το διεθνές πρακτορείο τονίζει μάλιστα πως “μαχητικές ακροαριστερές και αναρχικές ομάδες έχουν κάνει επιθέσεις κατά τις διακοπές των Χριστουγέννων τα τελευταία χρόνια”.

Τονίζει επίσης πως το χτύπημα έγινε σε πολυσύχναστη κεντρική περιοχή της Αθήνας.

Η Washington post αναμεταδίδει το ρεπορτάζ του Associated Press.

Το ρωσικό πρακτορείο Sputnik τονίζει και αυτό από την πλευρά του πως τα τελευταία χρόνια, οι αριστερές οργανώσεις πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων σε δημόσιους οργανισμούς.

Μέχρι το Jakarta News έφτασε η χάρη μας

Στο πρακτορείο αυτό αναφέρεται πως “μη θανατηφόρες επιθέσεις σε κέντρα εξουσίας και πρεσβείες ήταν κοινά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με συχνά υπέυθυνους αναρχικούς ή ακροαριστερές ομάδες”.

Τέλος η Daily Star τα έχει μπλέξει… Στο ρεπορτάζ της έχει μπλέξει τον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι με τον ιερό ναό του Αγίου Δονυσίου στην Πανεπιστημίου που είναι ο κύριος Ρωμαιοκαθολικός καθεδρικός ναός της Αθήνας και άνοιξε το 1865.

Τονίζει δε πως ο ναός είναι απέναντι από την έδρα της Τράπεζας της Ελλάδος, της κεντρικής τράπεζας της χώρας, αφήνοντας υπονοούμενα…

 

.pentapostagma.gr
Back to top button