breaking newsΔιεθνή

Σενάρια συνομωσίας για τα 4,8 Ρίχτερ στις ΗΠΑ – «Ο Θεός στέλνει ισχυρά σημάδια για να μας πει να μετανοήσουμε»

Ο Μπάιντεν με τα… λέιζερ στα μάτια και οι αποδοκιμασίες για τους «προφήτες»

Ο σεισμός των 4,8 βαθμών στις ΗΠΑ, που τρακούνησε κτίρια σε περιοχές στα βορειοανατολικά, έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα, με αρκετούς να μην βλέπουν θετικά ότι «χτύπησε» τη Νέα Υόρκη τρεις ημέρες πριν την έκλειψη Ηλίου.

«Ο Θεός στέλνει στην Αμερική ισχυρά σημάδια για να μας πει να μετανοήσουμε. Σεισμούς, εκλείψεις και πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν. Προσεύχομαι η χώρα μας να τα καταλάβει», έγραψε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) η βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και υπέρμαχος θεωριών συνωμοσίας.

Στο άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος, ορισμένοι σημείωναν ότι το επίκεντρο του σεισμού των 4,8 βαθμών εντοπίστηκε όχι πολύ μακριά από λέσχη γκολφ που ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ, στο Μπέντμινστερ του Νιου Τζέρσεϊ.

Η ομάδα MeidasTouch, επιτροπή πολιτικής δράσης εναντίον του Τραμπ, ανήρτησε στην πλατφόρμα Χ έναν χάρτη του Νιου Τζέρσεϊ στον οποίο απεικονίζεται η φιγούρα του Τζο Μπάιντεν με λέιζερ στα μάτια.

Φυσικά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χλεύασαν τους προφήτες καταστροφών. «Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, οι Νεοϋορκέζοι θα έπρεπε να περιμένουν σμήνη ακρίδων», δήλωσε η δημοσιογράφος Ρεμπέκα Λιούις, αναφερόμενη στις δέκα πληγές του Φαραώ.

Το Διαδίκτυο πλημμύρισε την Παρασκευή από αστείες και σαρκαστικές αναρτήσεις που κοροϊδεύουν την υπερβολική αντίδραση των Νεοϋορκέζων στον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ που έπληξε την περιοχή χωρίς να αναφέρουν τραυματισμούς.

«Φωτογραφίες της καταστροφής στο Λονγκ Άιλαντ», είπε ένας χρήστης στο X μαζί με μια φωτογραφία μιας αναποδογυρισμένης καρέκλας γκαζόν.

«Ένιωσε κανείς άλλος στη Νέα Υόρκη αυτόν τον σεισμό», αναφέρει ένας άλλος χρήστης – μαζί με μια εικόνα ενός κατεστραμμένου Αγάλματος της Ελευθερίας.

The post Σενάρια συνομωσίας για τα 4,8 Ρίχτερ στις ΗΠΑ – «Ο Θεός στέλνει ισχυρά σημάδια για να μας πει να μετανοήσουμε» first appeared on PrimeNews.

Back to top button