breaking newsΔιεθνήΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μελέτη σ΄Ισραήλ: το εμβόλιο Pfizer είναι 64% κι όχι 94% αποτελεσματικό μετά και τις 2 δόσεις στην πρόληψη λοίμωξης covid19!

Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer mRNA είναι μόνο 64% αποτελεσματικό στην πρόληψη της λοίμωξης από κορωναϊό μετά από τις 2 δόσεις, μειώθηκε από 94% που το ανέφεραν τον Μάιο.( δηλ. στο να μην κολήσεις) Επιπλέον, οι ερευνητές προειδοποιούν ότι είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς πλήρως πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο στην πρόληψη της νοσηλείας .( δηλ. στην αποφυγή να το περάσεις σοβαρά) (Times of Israel )

Aπό την ώρα που αλλάζουν δραματικά τα ποσοστά επιτυχίας επίδοσης του εμβολίου 1/3 κάτω κι επίσημα και έχοντας υπόψιν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις κι εδώ ακόμη περισσότερο τα επίσημα στοιχεία αποκλίνουν από τα πραγματικά που σημαίνει ότι οι επιδόσεις του εμβολίου είναι ακόμη κατώτερες τίθεται ζήτημα. Εμβολίασαν ανθρώπους που πολλοί από αυτούς παρουσίασαν παρενέργειες επώδυνες άλλοι υπέστησαν ανήκεστο βλάβη άλλοι πέθαναν παραμυθιάζοντάς τους ότι παίρνουν εμβόλια που θα έχουν σχεδόν 100% επιτυχία και τώρα προοδευτικά αλλάζουν τα δεδομένα. Που σημαίνει οι άνθρωποι εμβολιάστηκαν χωρίς να ξέρουν την αλήθεια (χωρίς την ενδεδειγμένη ενημέρωση που απαιτείται για συναίνεση σ΄ιατρική πράξη) όχι μόνο για παρενέργειες αφού ποτέ δεν έγινε η γ΄φάση κλινικών δοκιμών για μακροπόθεσμα αλλά και με ψευδή στοιχεία για επιδόσεις εμβολίου….Αλλάζουν τα δεδομένα σαν μετοχές χρηματιστηριακές.. Αντί να περάσουν στην απολογία γίνονται και τιμητές απειλούν κι εκβιάζουν….

dimpenews.com

Back to top button