breaking newsΔιεθνή

5μηνη απαγόρευση άσκησης ιατρικής σε Πνευμονολόγο αντιρρησία μάσκας στη Γαλλία…

Στα μαλακά έριξε το Καθεστώς γιατρό πνευμονολόγο στη Γαλλία γιατί είναι αντιρρησίας μάσκας. Και ευχαριστημένος πρέπει να είναι που δεν του φόρεσαν ζουρλομανδύα πάνω από την ιατρική ποδιά όπως έκαναν στον συνάδελφό του Καθηγητή της Θεραπευτικής Χημείας και Φαρμακοκινητικής  Jean-Bernard Fourtillan.

Του επέβαλαν 5μηνη απαγόρευση άσκηση της Ιατρικής.

« Μου απαγορεύουν την άσκηση του λειτουργήματός μου γιατί αρνούμαι να φέρω μια μάσκα. Η δικτατορία Macron μ΄έφθασε εδώ. Η απόφαση εφαρμόστηκε από τον τοπικό Ιατρικό Σύλλογο που βεβαίως είναι υπό τις διαταγές και τη μπότα της δικτατορίας Macron.Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να εργαστώ […] ωστόσο θεωρώ ότι υπηρετώντας δεν έκανα κακό στον κόσμο… »

Πνευμονολόγος στο Sainte-Foy-lès-Lyon, ο Dr Patrick Bellier δεν φέρει μάσκα κι αρνείται να εξετάσει τους ασθενείς που τη φέρουν. « «Δέχομαι χωρίς μάσκα, γιατί δεν κάνω pifométrique ιατρική. Πρέπει να δω τα πρόσωπα των ανθρώπων », μας εξήγησε ο Δρ Bellier στις αρχές Σεπτεμβρίου.

« Υποχρεώνοντας τη μάσκα, δεν προστατεύουμε, εμποδίζουμε τον πληθυσμό να προστατευθεί μαζικά ,κι αυτό είναι εγκληματικό », εκτιμά ο Dr Bellier που ομοίως αρνείται ως και σήμερα την πραγματικότητα επί της επιδημίας Covid-19. « θα κοροϊδεύουμε σε 15 μέρες : δεν θα υπάρχει τίποτα. 80 % των διαγνώσεων Covid είναι λάθος, κυρίως ως προς τις αιτίες του θανάτου », διαβεβαιώνει ο γιατρός.
Στη συνέχεια μιας μήνυσης ενός πρώτου ασθενή κλήθηκε στις 18 Σεπτέμβρη για ακρόαση στον Ιατρικό Σύλλογο (CDOM) της περιφέρειας Rhône για να δώσει εξηγήσεις.

Συνοδευόμενος από μια εικοσάδα ακτιβιστές anti-masques που διαδήλωσαν στο δρόμο ο Dr Bellier είχε αναγράψει τις πεποιθήσεις του φέροντας μια μάσκα που έγραφε : « άχρηστη, αναποτελεσματική, επικίνδυνη, εγκληματική »

Τις προηγούμενες μέρες, ο Patrick Bellier είχε ήδη πολλαπλασιάσει τις προκλήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κι αυτό επέφερε ως και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή Balance ton post από τον Cyril Hanouna.

Αφότου συνήλθε το αρμόδιο συμβούλιο του CDOM, άλλες μηνύσεις από ασθενείς και αναφορές από επαγγελματίες υγείας διαβιβάστηκαν στο CDOM του Rhône. Ωστόσο, το CDOM δεν έχει την εξουσία να επιβάλει κυρώσεις. κι επιφόρτισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο του Ιατρικού Συλλόγου και το Τοπικό Παράρτημα της Υγείας (ARS).

“”Η απουσία μεταστροφής της συμπεριφοράς του κι οι νέες ενέργειες οδήγησαν το CDOM 69 στο να επιφορτίσει το ARS για να του γνωστοποιήσει αυτές τις ενάντιες ενέργειες ως προς τη μάσκα τόσο αυτού του ίδιου όσο και τη ζητούμενη απουσία μάσκας από τους ασθενείς τους κατά την εξέταση, έτσι ώστε να μπορεί να εκδοθεί γρήγορα ένα μέτρο σχετικά με την αποφυγή επανάληψης των γεγονότων “, εξήγησε το ARS στο μέσο Progress.

Το ARS έλαβε ένα μέτρο προσωρινής αναστολής εργασίας εναντίον του Δρ Bellier, “όσον αφορά ζητήματα δημόσιας υγείας”, αναφέρει ο οργανισμός, ενώ διευκρινίζει ότι οι λόγοι για την τιμωρία”δεν μπορούν να αναλυθούν περαιτέρω. “

Εκκρεμεί η τελική τιμωρία
Αυτή η πενταμηνιαία απαγόρευση της άσκησης ιατρικής άρχισε να ισχύει από την ημέρα στον γιατρό της επίδοσης, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου. Αυτό είναι ένα προληπτικό μέτρο, ενώ το πειθαρχικό τμήμα αποφασίζει για την τύχη του Δρ Bellier.

(1) Ο Dr Bellier δεν θέλησε ν΄απαντήσει όταν παρουσιάστηκαμε ως δημοσιογράφοι.leprogres 11/12/20

Ο ”επαναστάτης ιός” που αλλάζει τη ζωή μας όπως τον αποκαλεί η διεθνή προπαγάνδα των Media Stream δεν αλλάζει τη ζωή σκοτώνει τη ζωή. Σεληνιακό τοπίο ο πλανήτης , ερημοποίησηlockdown...

Υπάρχει νερό;; Oι ”Κύριοι” της Οικουμένης απαγόρευσαν στον παγκόσμιο πληθυσμό πρωταρχικά αγαθά, στοιχεία του κόσμου όπως τον αέρα, αλήθεια τι λέει ο Αναξιμένης; Απαγόρευσαν την πρόσβαση στον Άνθρωπο στη Γη δήμευσαν τη Γη, έκλεψαν τη Γη απαγορεύοντας την κίνηση στον πλανήτη....Ποιός τους αναγνώρισε το δικαίωμα να είναι Κύριοι της Γης;;;;…..Δεν νομιμοποιούνται.Η απόλυτη Ύβρις...

Οι Έλληνες έχουν γνώση τι εστί Κάθαρση τι εστί Νέμεση…γι αυτό κι εφησυχάζουν. Ούτε ο πιο τρομερός Παγκόσμιος Πόλεμος δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ειλημμένη απόφαση. Τον επαναπρογραμματισμό του ανθρώπινου είδους…….

Kαι όλα αυτά γιατί έχασαν το μέτρο, τη λελογισμένη όσο κι επιβεβλημένη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση μιας ακόμη μολυσματικής νόσου…..δηλ. το απλό παν μέτρον άριστον το οποίο παραφράζουν κατά το δοκούν ως κάθε μέτρο που λαμβάνουν ότι είναι άριστο…ή το άλλο ”Πάντων χρημάτων μέτρον έστιν άνθρωπος” και ο άνθρωπος είναι πολυσήμαντος πολυδιάστατος και πολύπλευρος, δεν είναι μια μονομέρεια….

Η έκβαση είναι προδιαγεγραμμένη αν η ανθρωπότητα φερθεί ”όχι σαν αυτούς που κερδίζουν πάντα αλλά σαν εκείνους που δεν εγκαταλείπουν ποτέ” σύμφωνα με την εικαστικό Frida Kahlo..

dimpenews.com

Back to top button