Ελλάδα

ΣAΣ AΠEIΛOYΝ ΟΤΙ EΑN ΔEN EMBΟΛΙAΣTEΙTE ΘΑ ΠEΘANΕTE;;;

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ “ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ” ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

 

 Η έμφαση ανησυχίας που δίνεται ξαφνικά στη μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού, σκοπό έχει να καλύψει τη μεγάλη ζημιά που έκανε η δυσφήμηση των εμβολίων από τις παρενέργειές τους . “Μόνες τους οι εταιρείες και τα τσιράκια τους έβγαλαν τελικά τα μάτια τους, σε μια προσπάθεια ποια θα πωλήσει περισσότερο ”

Ωστόσο, δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι έχει αποφασιστεί (κι αυτό τους ενώνει) να ασκηθεί η μέγιστη πίεση, ώστε να εμβολιαστεί κι ο τελευταίος. Σύντομα λοιπόν θα ανακοινωθεί ο 1ος νεκρός από τη μετάλλαξη Δέλτα και τότε , θυμηθείτε αυτά που διαβάζεται εδώ.

Οι 72 εκατ. δόσεις που δόθηκαν ( σταγόνα στον ωκεανό ) σε 125 φτωχότερες χώρες δεν καλύπτουν ούτε το 1% του πληθυσμού τους . Από την άλλη , το 30% ( στη χώρα μας ) που είναι ξεκάθαρα κατά των εμβολίων , είναι αρκετά μεγάλο ώστε να κάνει τη ζημιά , ήτοι, να οδηγήσει σε αποτυχία την πολιτική εμβολιασμού . Στην κατάληξή του όλο αυτό θα δημιουργήσει ρωγμές στην κοινωνία αφού η αιτία της αποτυχίας θα επιρριφθεί στο 30% των ανεμβολίαστων ( για να αποφευχθεί και το τεράστιο πολιτικό κόστος ) και θα υιοθετήσει τακτικές διαχωρισμού σε βάρος των ανεμβολίαστων.

Αυτό θα οδηγήσει με τη σειρά του σε “ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ”με πρόσχημα τις παρενέργειες , το κέρδος των εταιρειών από την πανδημία κ.α . Η υγειονομική κρίση συνεπώς θα μετατραπεί σε κρίση , της εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στο πολίτικό σύστημα . Αυτό σε επίπεδο ΕΕ θα κλονίσει περισσότερο τις ισορροπίες και σε παγκόσμιο επίπεδο , ακόμα περισσότερο .

Με μαθηματική ακρίβεια δηλαδή , η κατάσταση τείνει να ξεφύγει από τον έλεγχο της πολιτείας ( με μεγάλο μερίδιο ευθύνη της ) και να διολισθήσει σε βάρος της κοινωνίας και της έννομης τάξης .

Τι θα συμβεί ; Οι αετονύχιδες θα βρουν ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν πάλι σε βάρος μας και σε μια οικονομία που θα παραμένει εγκλωβισμένη , οι εχθροί μας θα αποθρασυνθούν περισσότερο βλέποντάς μας εγκλωβισμένους σε μια παρατεταμένη αδυναμία μας, τα ατομικά μας δικαιώματα ( κι αυτή η ίδια η ελευθερία μας ) θα συνεχίσουν να περιορiζονται , οι ¨εκτός¨ κοινωνίας θα βρουν την ευκαιρία να προκαλέσουν εστίες χάους , η ψυχική υγεία των πολιτών θα δεχθεί επιπλέον πλήγμα με συνέπεια τα γνωστά ( ενδοοικογενειακή βία , αύξηση της εγκληματικότητας ) κτλ

Με απλά λόγια . ΑΥΤΟ φαίνεται πως θέλουν αφού , έχουν πλέον ένα , 1ης τάξεως άλλοθι , να δικαιολογήσουν την αποτυχία του καπιταλισμού ως οικονομικό σύστημα , την αδυναμία του να μεταμορφωθεί σε κοινωνικό σύστημα και την αδυναμία του πολιτικού συστήματος να συνάψει νέο κοινωνικό συμβόλαιο με την κοινωνία

Θα τους αφήσουμε να χαλάσουν τις ζωές μας , το μέλλον των παιδιών μας ;

Όχι ! Για τους επιπλέον λόγους αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να εμβολιστούμε ΑΛΛΑ , έχοντας εμείς ( ο καθένας σας ) τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο , του τι βιάζουμε στον οργανισμό μας και στο κατά πόσον αυτό είναι τελικά ωφέλιμο ή όχι

Πάρτε συνεπώς Τον Έλεγχο και ζητάτε επί τόπου

Υπογεγραμμένο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ, Που Να Αναφέρει Τα Πάντα , και συγκεκριμένα

Το ονοματεπώνυμο εκείνων που έτρεξαν τη διαδικασία του εμβολιασμού σας κατά του κωροναϊoύ

-Τον Κωδικό του ραντεβού σας , το χρόνο και τον τόπο

– Το εμβολιαστικό Κέντρο και το ονοματεπώνυμο του υπευθύνου .

– Επ ακριβώς τον τύπος του εμβολίου που κάνατε , σε ποια φάση ελέγχου βρίσκεται, τυχόν παρενέργειές του και από ποιες γνωστές μεταλλάξεις προστατεύει ή όχι

– Την Εταιρεία παρασκευής ( Έδρα, διευθύνων σύμβουλο ) , χώρα προέλευσης , αριθμός παρτίδας , ημερομηνία παραγωγής & λήξης , ημερομηνία εισόδου και αποθήκευσης κι όλα τα σχετικά.

– Τη δοσολογία ( έως τώρα ) που σας χορηγήθηκε και ο τρόπος χορήγησης.

– Τη σχετική Νομοθεσία .

Βεβαίωση ότι τηρήθηκε το πρωτόκολλο “καλής συντήρησης ”, κι ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε .

Δίπλα απ τη υπογραφή σας ( για να το παραλάβετε κι αφού θα αναγράφει ότι συναινέσατε στον εμβολιασμό σας ) γράψτε τη φράση “συναινώ με επιφύλαξη ”

Εάν δεν διαθέτουν τέτοιο έντυπο , φτιάξετε ένα με βάση τ ανωτέρω και δώστε τους να το συμπληρώσουν και να το υπογράψουν

Εάν αρνηθούν κάτι δε πάει καλά . Ψάξτε το!!

Πάρτε ΕΣΕΙΣ τον έλεγχο στα χέρια σας .

 

 

 

Πηγή 

Back to top button