breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μετανθρωπισμός ..

 

 

Μέχρι σήμερα, ο κορονοϊός αυτός καθαυτός δεν έχει βρεθεί ποτέ.

Παρ’ όλα αυτά, “αυτά τα τρομακτικά πλάσματα” εξακολουθούν να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στα εναλλακτικά κανάλια ειδήσεων: “Ο ιός υπάρχει φυσικά, αλλά τα μέτρα είναι δυσανάλογα“, λένε οι “επαγρυπνούντες“. “Απλώς μεταπηδούν από τον έναν στον άλλον μέσω αυτών των δυσάρεστων “αερολυμάτων” στον αέρα“, όπως κάποιος γνωρίζει. “Το βέβαιο είναι ότι αυτός ο εξωτερικός εχθρός υπάρχει“, δηλώνουν σταθερά οι σχολιαστές. Εξάλλου, κανείς δεν θέλει να χαρακτηριστεί ούτε “αρνητής του ιού“.

Σύμφωνα με το λεξικό, άρνηση σημαίνει: “δεν ομολογώ, δεν αναγνωρίζω ή αρνούμαι“. Αλλά πώς μπορείς να ομολογήσεις όταν δεν υπάρχει τίποτα να γνωρίζεις, ή να αρνηθείς όταν κάτι απλά δεν υπάρχει;

Είναι καιρός να ξεκαθαριστεί ότι ο ιός δεν υπάρχει. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, διότι εκθέτει με οξύτητα ότι τα μέτρα εξυπηρετούν έναν εντελώς διαφορετικό σκοπό από τον έλεγχο του ιού. Ακόμα πιο ουσιαστικό, εκθέτει αδυσώπητα την πραγματική φύση αυτών που μας κυβερνούν, καθώς και τις προθέσεις τους. Τότε τα λέπια πέφτουν από τα μάτια και η μαζική συνειδητοποίηση πλησιάζει.

<-> Καμία απόδειξη χωρίς εφαρμογή των αξιωμάτων του Koch

Ο Heinrich Hermann Robert Koch (1843-1910) ήταν ένας από τους θεμελιωτές της σύγχρονης μικροβιολογίας. Επινόησε τον “χρυσό κανόνα” που πρέπει να πληροίται για να αποδειχθεί ένα παθογόνο, όπως ένα βακτήριο, μια αμοιβάδα ή ένας ιός. Αυτά τα τέσσερα “αξιώματα” ή αρχές του Koch έχουν ως κύρια απαίτηση ότι το παθογόνο πρέπει να απομονωθεί από τον ασθενή προκειμένου να ταυτοποιηθεί και, επομένως, να αποδειχθεί. Το απομονωμένο παθογόνο, σύμφωνα με τα αξιώματα, πρέπει στη συνέχεια να παράγει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα της νόσου και πάλι σε έναν ξενιστή προκειμένου να απομονωθεί εκ νέου.

Ωστόσο, ο κορονοϊός δεν έχει ποτέ απομονωθεί με φυσικό τρόπο  και δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξη του. Αποτελείται μόνον από ένα κατασκεύασμα στον υπολογιστή (in silico) – από το 2020 από τον Γερμανό “επιστήμονα” και σύμβουλο για την Corona, Christian Drosten. Ακριβώς όπως η ψευδής εικόνα της μαζικής θνησιμότητας δημιουργήθηκε με ένα μοντέλο υπολογιστή από τον συνάδελφο “επιστήμονα” και σύμβουλο της Corona, Neil Fergusson για να καταστεί δυνατό το βρετανικό λουκέτο. Μέχρι και μισό εκατομμύριο Βρετανοί θα πέθαιναν από Corona στο εγγύς μέλλον, έλεγε η προπαγάνδα του φόβου.

Το ότι ο ιός δεν έχει αποδειχθεί ποτέ, το αποδεικνύει μεταξύ άλλων ο μοριακός βιολόγος, γιατρός και ψυχίατρος Dr. Andrew Kaufman στην απαγορευμένη για το 2020 παρουσίασή του: “Ο κόκορας στο ποτάμι των αρουραίων”. Σε αυτή τη διαυγή έκθεση, ο Kaufman δείχνει ότι ΟΛΑ τα αναφερόμενα στοιχεία για την απομόνωση του κορονoϊού (Sars-CoV-1 & Sars-CoV-2) βασίζονται στην εξαπάτηση. Αμέσως μετά τη δημοσίευση, αυτός ο πληροφοριοδότης λογοκρίθηκε από τα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο χαρακτήρας του «δολοφονήθηκε». Ωστόσο, ο Kaufman υποστηρίζεται στα ευρήματά του από πολλούς ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες.

Ο Βούλγαρος, παθολόγος Dr. Stoian Alexovπρόεδρος της Βουλγαρικής Εταιρείας Παθολογίας και μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογίας, επιβεβαίωσε στη συνέχεια, στις 8 Μαΐου 2020, κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού σεμιναρίου της τελευταίας οργάνωσης, ότι πράγματι δεν είχε βρει καμία απόδειξη ότι άνθρωποι στην Ευρώπη είχαν πεθάνει καθόλου από έναν υποτιθέμενο κορονοϊό. Ο Alexov πραγματοποίησε προσωπικά 140 αυτοψίες σε υποτιθέμενους θανάτους από κορονοϊό.

<-> Όλες οι “αποδείξεις” είναι απατηλές

Όλες οι υποκείμενες έρευνες είναι παραπλανητικές ή ακόμη και δόλιες. Για παράδειγμα, το “αποδεικτικό άρθρο” της 15ης Μαΐου 2003, το οποίο αναφέρεται πάντα από την κυρίαρχη επιστήμη στο κορυφαίο περιοδικό “Nature“, φαίνεται να είναι καθαρή απάτη. Αυτό το έγκριτο περιοδικό αναφέρει ότι ο κορονοϊός Sars-CoV-1 θα μπορούσε να έχει απομονωθεί. (Ο Sars-CoV-1 είναι ο μικρός αδελφός του σημερινού κορονοϊού). Ο καθηγητής Martijn Luijsterburg του Πανεπιστημίου Leiden, για παράδειγμα, αναφέρεται σε αυτά τα υποτιθέμενα αποδεικτικά στοιχεία απαντώντας σε μια κρίσιμη ερώτηση του Marcel van Hattum, τον οποίο στη συνέχεια αποδομεί ως θεωρητικό συνωμοσίας.

Το εν λόγω άρθρο αναφέρει στον τίτλο του ότι τα αξιώματα του Koch έχουν εκπληρωθεί: “Τα αξιώματα του Koch εκπληρώθηκαν για τον ιό Sars” (Koch Postulates Fulfilled for Sars Virus). Ωστόσο, η περαιτέρω ανάγνωση αποκαλύπτει ότι παραπλανηθήκαμε και ότι στην πραγματικότητα χρησιμοποιήθηκαν ως αφετηρία τα έξι κριτήρια του Thomas Rivers από το 1937.

Ωστόσο, ο Kaufman δείχνει στην παραπάνω παρουσίαση ότι οι βασικές μελέτες του άρθρου του “Nature“, συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης του προαναφερθέντος Christian Drosten από το 2003, δεν πληρούσαν επίσης κανένα από τα έξι κριτήρια του Rivers!

Και αυτό ενώ το άρθρο αναφέρει ότι το έκαναν. Έτσι, ο Kaufman χαρακτηρίζει το άρθρο αυτό, το οποίο υποτίθεται ότι αποδεικνύει την ύπαρξη του κορονοϊού, ως απόλυτη απάτη. Υπάρχει επίσης ήδη μια βαθιά σκιά στην ακεραιότητα του Drosten, ο οποίος αργότερα θα έπαιζε και πάλι καθοριστικό ρόλο στην απάτη του κορονοϊού.

Με τον ίδιο τρόπο ο Kaufman φιλτράρει τις μελέτες που θα αποδείκνυαν την ύπαρξη του σημερινού κορονοϊού (Sars-CoV-2), δηλαδή τις κινεζικές και κορεατικές μελέτες των Peng ZhouJeong-Min KimNa Zhu και του Mc Master University από τον Καναδά. Καμμία από αυτές τις μελέτες του 2019 και του 2020 δεν απομόνωσε τον ιό. Για μια λεπτομερή συζήτηση, παραπέμπω στη βαριά λογοκριμένη παρουσίαση: “Ο κόκορας στο ποτάμι των αρουραίων”.

<-> Τα αξιώματα του Koch “προσαρμόστηκαν” βολικά κατόπιν αιτήματος των Rockefellers

Ο Thomas Rivers έχει χαρακτηριστεί ως ο πατέρας της ιολογίας και τον Ιανουάριο του 1937, υπό τον τίτλο: “Viruses and Koch’s postulates“, δημοσίευσε μια προσαρμογή των αξιωμάτων του Koch ώστε να τα καταστήσει κατάλληλα ως προς τους ιούς. Για παράδειγμα, ο Rivers απέρριψε βολικά το πρώτο αξίωμα του Koch, ότι το παθογόνο πρέπει να βρίσκεται μόνο σε άρρωστο άτομο και όχι σε υγιές.

Έκανε αυτές τις προσαρμογές κατ’ εντολή του Ινστιτούτου Ιατρικών Ερευνών Rockefeller (Rockefeller Institute of Medical Research) ενός από τα πλοκάμια της οικογένειας Rockefeller. Αυτή η οικογένεια παρείχε επίσης το σχέδιο και τη χρηματοδότηση για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), τότε γνωστό ως Διεθνές Τμήμα Υγείας (Ιnternational Health Division). Θα μπορούσαν, πράγματι, να κερδηθούν δισεκατομμύρια δολλάρια από την παραγωγή εμβολίων κατά αυτού του νέου, αόρατου αλλά πολύ ευπρόσδεκτου “εχθρού“.

Σε αυτό το άρθρο του 1937, ο Rivers γράφει στη σελίδα τρία: “Είναι πλέον δυνατό να παράσχουμε εξαιρετικές αποδείξεις ότι ένας οργανισμός είναι η αιτία μιας ασθένειας χωρίς την πλήρη εκπλήρωση των αξιωμάτων [του Koch]”. Τα αξιώματα του Koch ήταν προβληματικά: “Ειδικά σε [ασθένειες] που προκαλούνται από ιούς, η τυφλή συμμόρφωση με τα αξιώματα του Koch μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο”, αναφέρει στη σελίδα τέσσερα. Στη σελίδα έξι, ο Rivers συνεχίζει: “Δεν απαιτείται κατ’ αρχάς να αποδεικνύεται η παρουσία ενός ιού σε κάθε [μεμονωμένη] περίπτωση που προκαλεί ασθένεια”.

<-> Οι ιοί, ένας ακόμη επινοημένος εχθρός

Επιπλέον, ο Rivers παραδέχεται ότι οι ιοί είναι στην πραγματικότητα αδύνατο να απομονωθούν, επειδή αυτές οι νεκρές πρωτεϊνικές δομές μπορεί να παράγονται από τα ίδια τα κύτταρα του σώματος και επομένως εξαρτώνται από τα κύτταρα-ξενιστές: “Οι ιοί, είτε πρόκειται για παράσιτα είτε για προϊόντα αυτοκαταλυτικών διεργασιών, συνδέονται άμεσα με τα κύτταρα-ξενιστές” (σελίδα 6). Ο Andrew Kaufman αναγνωρίζει αυτά τα άψυχα σωματίδια που εκκρίνονται από τα κύτταρα του σώματος ως “εξωσώματα (exosomes) Τα εξωσώματα είναι πανομοιότυπα με τους ιούς και ακριβώς “βοηθητικά σωματίδια” που εκκρίνουν τα κύτταρα του σώματος ως απάντηση σε ασθένεια, στρες, ακτινοβολία ή δηλητηρίαση. Το γεγονός ότι το σώμα είναι μια αρμονική κοινότητα ζωής, γεμάτη “ιούς” (=εξωσώματα) και βακτήρια που υποστηρίζουν το φυσικό αυτοθεραπευόμενο σώμαδεν ταιριάζει με τη χειραγωγική προπαγάνδα του φόβου και τα επακόλουθα μεγαλοκέρδη των γυριστών χαπιών.

46 ιατρικά ιδρύματα δέκα χωρών δεν έχουν καμία απόδειξη

Με βάση τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης (Freedom of Information Act), η Καναδή Christine Massey, ιδρύτρια της ιστοσελίδας fluoridefreepeel.ca, έγραψε σε σαράντα έξι επιστημονικά και ιατρικά ιδρύματα σε δέκα χώρες το 2020. Με τον τρόπο αυτό, ρώτησε εάν μπορούσαν να παράσχουν αποδείξεις ότι ο κορονοϊός είχε όντως απομονωθεί και ταυτοποιηθεί.

Κανένα από αυτά τα ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των υπουργείων Υγείας του Καναδά και της Βρετανίαςδεν μπορούσε να παράσχει τα στοιχεία. Λεπτομερής τεκμηρίωση του γεγονότος αυτού μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο της Massey. Εδώ είναι ο σύνδεσμος για δύο συλλογές που περιέχουν εξήντα απαντήσεις από σαράντα επτά ινστιτούτα σε δέκα χώρες: μέρος 1μέρος 2.

Univerza u Ljubljani Medicinska fakulteta Λιουμπλιάνα, 30. Νοεμβρίου 2020MF Ινστιτούτο Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας δεν έχει πραγματοποιηθεί επιστημονική μελέτη που να αποδεικνύει την απομόνωση του ιού Sars-Cov-2 σύμφωνα με τα αξιώματα του Koch. Το UL ME Institute of Microbiology and Immunology δεν διεξήγαγε επίσης επιστημονική μελέτη, η οποία θα αποδείκνυε αιτιώδη σχέση μεταξύ του Sars-Cov-2 και της ύποπτης λοιμώδους νόσου Covid-19. Συνεπώς, η αρχή δεν έχει στη διάθεσή της το απαιτούμενο έγγραφο, γι’ αυτό και ήταν αναγκαίο όσον αφορά το σημείο 3 να αποφασίσει ως εξής από το διατακτικό της παρούσας απόφασης.Όσον αφορά το σημείο 4 του αιτήματος, ενημερώνουμε τον αιτούντα ότι ο αριθμός των κύκλων ενίσχυσης που χρησιμοποιήθηκαν στη Σλοβενία από την αρχή της δοκιμής μέχρι σήμερα είναι 40.

<-> Η κυβέρνηση αναγνωρίζει το γεγονός ότι ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος της Κίνας Wu Zunyou του Κινεζικού Κέντρου “Ελέγχου Ασθενειών” απλά επιβεβαιώνει τα ευρήματα του Dr. Andrew Kaufman στη δημοσιογράφο του NBC, Janis Mackey Frayer στις 24 Ιανουαρίου 2021, σημειώστε ένα χρόνο μετά το “ξέσπασμα” στη Wuhan. Όταν ρωτήθηκε από τη Janis γιατί τα στοιχεία για τον υποτιθέμενο ιό δεν γνωστοποιήθηκαν στον υπόλοιπο κόσμο, ο Wu Zunyou απάντησε απλά: Δεν έχουν απομονώσει τον ιό. Αυτό είναι το πρόβλημα!”

Η Εθνική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ (CDCπαραδέχεται επίσης ότι το τεστ PCR χρησιμοποιήθηκε χωρίς καμία απόδειξη της ύπαρξης του κορονοϊού. Στη σελίδα 39 ενός εγγράφου με ημερομηνία 13 Ιουλίου 2020 και τίτλο “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel”, η υπηρεσία γράφει υπό τον τίτλο “Performance Characteristics”: “… επειδή κατά τη στιγμή που σχεδιάστηκε η δοκιμή [PCR], δεν υπήρχαν ποσοτικοποιημένες απομονώσεις διαθέσιμες στο CDC […]”. Η φράση αυτή υποδηλώνει ψευδώς με τη λέξη “δεν υπήρχαν” ότι όντως παρήχθησαν απομονωμένα στελέχη του κορονοϊού με καθυστέρηση.

Στην πραγματικότητα, το αρχικό κείμενο ήταν πολύ πιο αυστηρό, αλλά τροποποιήθηκε βιαστικά από το CDC αφού έγινε γνωστή η απάτη. Μπορεί να βρεθεί στον ιστότοπο του Αμερικανού ερευνητή δημοσιογράφου John Rappoport και έχει ως εξής: “Δεδομένου ότι επί του παρόντος δεν υπάρχουν αναγνωρισμένες απομονώσεις του ιού Covid του 2019”. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

<-> Διεφθαρμένη μυστικότητα από έναν αυτοκράτορα χωρίς ρούχα

Άλλοι επίσημοι επιστημονικοί και ιατρικοί φορείς αισθάνονται «βρεγμένοι» και δεν θέλουν να εκτεθούν υπό τον φόβο της ίδιας ανακάλυψης. Η πολυβραβευμένη Gemma O’Doherty είναι Ιρλανδή δημοσιογράφος ερευνητής της οποίας ο χαρακτήρας «δολοφονήθηκε» στη Wikipedia. Ζητά από την Εθνική Ομάδα Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Υγεία (NPHET) της χώρας της να προσκομίσει γραπτές αποδείξεις για τον απομονωμένο και ταυτοποιημένο κορονοϊό. Το ίδρυμα αρνείται να επιβεβαιώσει εγγράφως ότι ο ιός υπάρχει πράγματι. Καθώς αναφέρει το γεγονός μπροστά από το κτίριο της NPHET, ένα ελικόπτερο κάνει κύκλους από πάνω της.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://tinyl.io/4spJ

Δείχνει επίσης την επίσημη απαντητική επιστολή ως απάντηση σε παρόμοιο αίτημα προς τη Βρετανική Υπηρεσία Υγείας. Από αυτήν, η O’Doherty παραθέτει την ακόλουθη φράση: “Η απάντηση είναι η εξής: “Το Υπουργείο Υγείας δεν έχει καμία πληροφορία σχετικά με την απομόνωση του ιού Sars-CoV-2”. Με απλά λόγια: ο ιός δεν υπάρχει. Και όλα αυτά ενώ ολόκληρη η χώρα έχει κλείσει με βάση μια ψευδή παρουσίαση υπολογιστή ότι 500.000 Βρετανοί θα πέθαιναν από κορονοϊό στο εγγύς μέλλον. Η O’Doherty συνδέει τις δύο ανακαλύψεις με την προαναφερθείσα έκθεση του CDC, η οποία ανέφερε το ίδιο πράγμα. (Τίτλος βιντεοσκοπημένης αναφοράς: “Live From NPHET Which Is Unable to Provide Any Scientific Proof That Covid19 Exists”).

Κανονικά θα φαινόταν φυσικό να υπάρχουν επιστημονικές εκθέσεις που να δικαιολογούν τα δρακόντεια μέτρα του κορονοϊού και να αποδεικνύουν την ύπαρξη του ιού πέραν πάσης αμφιβολίας. Αλλά όπως ακριβώς και η O’Doherty, η ολλανδική ομάδα δράσης Virus Truth δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχει τη δυνατότητα να επιθεωρήσει τις ερευνητικές εκθέσεις του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας (RIVM) και της Ομάδας Διαχείρισης Κρούσματος (OMT), αποφάσισε το δικαστήριο στις 9 Σεπτεμβρίου 2020.

<-> Οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Υγείας περιμένουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Ο Γερμανός Samuel Eckert έχει δημιουργήσει τώρα ένα ταμείο για την αλήθεια- με την ονομασία “Truthfund“. Το ταμείο αυτό απονέμει 225.000 ευρώ *** σε όσους μπορούν να προσκομίσουν αποδείξεις για έναν απομονωμένο και ταυτοποιημένο ιό. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει διεκδικήσει τα χρήματα.

***(Σημ.: Το προσφερόμενο ποσό έχει φτάσει το ποσό του 1,500,000 ΕΥΡΩ , από το χρόνο συγγραφής του παρόντος άρθρου)

Επίσης, κανένας δεν έχει διεκδικήσει το ποσό από οποιαδήποτε υγειονομική υπηρεσία…

<-> Ο κορονοϊός, οι μεταλλάξεις του κορονοϊού και οι αρνητές του ιού δεν υπάρχουν

Και πάλι: πώς μπορείτε να ομολογήσετε κάτι όταν δεν μπορεί να γίνει γνωστό; Πώς μπορείς να αρνηθείς κάτι που δεν υπάρχει; Από τα ευρήματα του Andrew Kaufman και τη δομική αποτυχία επίσημων φορέων όπως το Γραφείο Υγείας να καταλήξουν σε αδιάσειστα στοιχεία, προκύπτουν τα εξής:

·     Η δομή και η σύνθεση κάποιου πράγματος που δεν έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει δεν μπορεί να είναι γνωστή, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας, της δομής και της λειτουργίας οποιασδήποτε υποθετικής πρωτεΐνης ακίδας [= “ιός” με αγκάθια] ή άλλων πρωτεϊνών.

·     Η γενετική σύνθεση κάποιου πράγματος που δεν έχει βρεθεί ποτέ δεν μπορεί να είναι γνωστή.

·     Οι “παραλλαγές” [μεταλλάξεις] κάτι του οποίου η ύπαρξη δεν έχει αποδειχθεί ποτέ δεν μπορεί να είναι γνωστή.

·     Είναι αδύνατο να αποδειχθεί ότι ο Sars-CoV-2 προκαλεί μια ασθένεια που ονομάζεται Covid-19.

Η παραπάνω επίσημη δήλωση, η οποία περιλαμβάνει τα ονόματα 6.710 υποστηρικτών***, μπορεί να βρεθεί σε πολλές γλώσσες στην ιστοσελίδα του Dr. Andrew Kaufman και συνυπογράφεται από την Sally Fallon Morell (MA) του Ιδρύματος Weston A. Price και τον Dr. Thomas Cowan, Αντιπρόεδρο της Αμερικανικής Ένωσης Ανθρωπολόγων Ιατρών.

*** (Σημ.: Σήμερα ο αριθμός των υπογραφών αριθμεί 9.050)

<-> Ακριβώς, ο ανύπαρκτος ιός επιτρέπει την πλήρη εκ των προτέρων προγραμματισμένη κατεύθυνση

Η φύση είναι ατίθαση. Στην περίπτωση ενός προσομοιωμένου ιούσε συνδυασμό με ένα τεστ (PCR) που δεν ανιχνεύει ιούς, είναι πολύ πιο εύκολο να πάρουμε τον έλεγχο. Και τι προκύπτει;

Η πανδημία είναι ΠΛΑΝ-δημία (plandemic) και κατευθύνεται εκ των προτέρων από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήδη από το 2010 υπήρχε ένα σχέδιο εργασίας, που ονομάστηκε “Lock Step”. Αμέτρητα στοιχεία συσσωρεύονται τώρα ότι η τεχνητή “πανδημία” σχεδιάστηκε εκ των προτέρων με σκοπό. Μερικά μόνο από αυτά είναι τα εξής:

·     Ήδη δύο χρόνια πριν από την υποτιθέμενη πανδημία Corona, εκατοντάδες εκατομμύρια τεστ Covid-19 (corona) – τα σημερινά τεστ PCR – διανεμήθηκαν παγκοσμίως, σύμφωνα με έγγραφα της Παγκόσμιας Τράπεζας. (Όταν αυτό βγήκε στη δημοσιότητα, η Παγκόσμια Τράπεζα αντικατέστησε εσπευσμένα το “Covid-19” με μια άλλη λέξη, γεγονός που δείχνει τη σημασία των screenshots και των λήψεων). Ακολουθεί μια εικόνα του αρχικού εγγράφου.

·     Η ίδια Παγκόσμια Τράπεζα δείχνει ότι αυτό το “έργο”, όπως η τράπεζα αναφέρεται στην προσομοιωμένη πανδημία, έχει προγραμματιστεί να λήξει στις 31 Μαρτίου 2025. Στο έγγραφό της “Covid-19 Strategic Prepareness and response program” που δημοσιεύτηκε στις 2 Απριλίου 2020, βρίσκουμε στη σελίδα έξι: “Expected project closing date: 31-Mar-2025”.

·     Πίσω στο 2015, κανένας άλλος από τον Richard Rothschild κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια μέθοδο δοκιμής (τεστ) για το COVID-19 στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας στο Rijswijk της Ολλανδίας, με αριθμό US2020279585 (A1) – 2020-09-03.

·     Στις 22 Ιανουαρίου 2020, ο Marc van Ranst (Risk Assessment Group (RAG) / Scientific Committee on Coronavirus, Βέλγιο) εξηγεί στη “Pandemic Influenza Stakeholders Meeting” στο Chatham House πώς θα πουλήσουν την ψεύτικη πανδημία στο ευρύ κοινό. Το κάνει αυτό παρουσία του Ολλανδού κτηνιάτρου, μεγαλομετόχου εταιρειών της βιομηχανίας εμβολίων όπως η Viroclinics B.V. και του Ολλανδού εθνικού συμβούλου κορονοϊού Ab Osterhaus.

·     Αρκετά προγράμματα ασκήσεων και πολλές προβλέψεις έχουν περιγραφεί και πραγματοποιηθεί με σκοπό τη μελλοντική “πανδημία” κορώνα πολύ πριν αυτή συμβεί. Για παράδειγμα, η άσκηση πανδημίας Corona “Event201” που διοργανώνεται από τις οικογένειες Gates και Rockefeller τον Οκτώβριο του 2019. Ή ο οδικός χάρτης που δημοσιεύθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller ήδη από τον Μάιο του 2010, δέκα χρόνια πριν από την “πανδημία”. Το έγγραφο αυτό, με τίτλο “Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης“, περιέχει ένα λεπτομερές σχέδιο εργασίας που περιγράφει την παγκόσμια πανδημία, συμπεριλαμβανομένου του κλειδώματος, της κατάρρευσης των οικονομιών και της προβλεπόμενης δικτατορικής κοινωνίας ελέγχου. Βλέπε ειδικότερα την ενότητα “Βήμα κλειδώματος” από τη σελίδα 18. Στη Γερμανία, το σενάριο για την πανδημία κορώνα είναι ήδη έτοιμο το 2012. Φέτος, το Ινστιτούτο Robert Koch συνέταξε ένα έγγραφο με τίτλο: “Bericht zur Risikoanalyse im Bevölkerungsschutz 2012“, το οποίο περιγράφει ένα σενάριο που έχει εκπληκτική ομοιότητα με τη σημερινή “πανδημία”.

Για μια ολοκληρωμένη επισκόπηση με συνοδευτική τεκμηρίωση, παραπέμπω στην εξαιρετική καταγραφή σε ένα αχρονολόγητο άρθρο με τίτλο “Evidence that the pandemic was planned with a purpose” στην εναλλακτική ειδησεογραφική ιστοσελίδα stopworldcontrol.com. Δυστυχώς, ακόμη και αυτή η ιστοσελίδα εξακολουθεί να υποθέτει την ύπαρξη ενός ιού.

<-> Η πανδημία του κορονοϊού δεν υπάρχει και δημιουργήθηκε για πολιτικούς σκοπούς

Περισσότεροι από 500 Γερμανοί γιατροί που έχουν ενωθεί στο ίδρυμα “Γιατροί για την αποσαφήνιση” (Ärzte für Aufklärung) έκαναν μια συγκλονιστική δήλωση σε μια διεθνή συνέντευξη Τύπου στο Αμβούργο στις 18 Μαρτίου 2021:

“Το Covid-19 είναι μια ψεύτικη πανδημία που δημιουργήθηκε για πολιτικούς σκοπούς. Πρόκειται για μια παγκόσμια δικτατορία με ιατρική δικαιολογία. Καλούμε τους γιατρούς, τα μέσα ενημέρωσης και τις πολιτικές αρχές να σταματήσουν αυτή την εγκληματική επιχείρηση, διαδίδοντας την αλήθεια”.

Στην Ισπανία, μια ομάδα περισσότερων από 600 γιατρών δηλώνει το ίδιο με την ονομασία “Γιατροί για την Αλήθεια” (Médicos por la Verdad). Ομοίως, περισσότεροι από 27.000 γιατροί και επιστήμονες που υποστηρίζουν το αμερικανικό ντοκιμαντέρ “Plandemic” καταλήγουν.

<-> Η εξαπάτηση από τον ιό δείχνει το τεράστιο βάθος της κακοβουλίας

Το γεγονός ότι οι κυβερνώντες κάνουν κατάχρηση ενός υποτιθέμενου υπαρκτού “ιού” είναι αρκετά τρομακτικό, αλλά το να σκηνοθετούν εν γνώσει τους έναν ιό που γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει είναι εντελώς τερατώδες. Λόγω του συστήματος ιατρικής εκπαίδευσης – στο οποίο οι Rockefellers είχαν τεράστια επιρροή – και του τρόπου χρηματοδότησης της έρευνας, η πλειοψηφία των ιατρών παγκοσμίως δεν έχει καμία αίσθηση του τι πραγματικά συμβαίνει.

Η ύπαρξη του υποτιθέμενου ιού δεν έχει αποδειχθεί ποτέ μέχρι σήμερα (όπως ακριβώς και όλοι οι άλλοι υποτιθέμενοι εχθροί με τους οποίους η κυβέρνηση μας έχει εξαπατήσει στο παρελθόν, με αποτέλεσμα πάντα την περαιτέρω μείωση της ελευθερίας μας). Παρ’ όλα αυτά, τα μέτρα καταστρέφουν τις ζωές μας.

Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη ενός ιού, μια φρικτή αλήθεια ξεπροβάλλει αμέσως μπροστά μας. Αυτή είναι ένα

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΚΟ

που οδηγεί τους κυβερνήτες μας. Ένα κακό που υποτάσσει ολόκληρο τον κόσμο με την προσομοίωση μιας επιδημίας ιού. Ένα κακό που στερεί από τον μέσο Ολλανδό περισσότερη ελευθερία από ό,τι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα κακό τόσο βαθύ που οι περισσότεροι μέσοι καλοί Ολλανδοί δεν μπορούν να το φανταστούν.

 Αυτό το κακό έχει όνομα: ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ. Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν καλοί, αλλά αφελείς άνθρωποι που πιστεύουν ότι πρόκειται για “άγνοια με καλές προθέσεις”.

Η πραγματική ατζέντα δεν έχει να κάνει με έναν ιό από τον οποίο εξαπατόμαστε, αλλά με ένα σχέδιο που έχει ως στόχο να σας αφαιρέσει κάθε αυτοδιάθεση και να σας υποδουλώσει για πάντα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έγινε ποτέ.

Για αυτό παραπέμπω στο υπέροχο ντοκιμαντέρ του Tim Gielen“Η αλήθεια για το σύστημά μας – Μονοπώλιο: Μια συνολική εικόνα της “Μεγάλης Επανεκκίνησης”“. Μοιραστείτε αυτό: “Η ιστορία του Gielen είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να το μοιραστείτε.

Αγαπητέ συμπατριώτη, είναι δώδεκα παρά ένα.

Ώρα να ξυπνήσεις.

———————–

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ολλανδική πηγή: CommonSenseTV

______________

Δικτυογραφία:

Vaccination? The virus does not exist!

https://greatreject.org/virus-does-not-exist/

 

Πηγή

 

Back to top button