breaking newsΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Αποκάλυψη σοκ από κορυφαίο ογκολόγο: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων καρκίνου μετά τις ενισχυτικές δόσεις

 

Πραγματικό σοκ προκαλεί η διαπίστωση διακεκριμένου Βρετανού καθηγητή ογκολογίας στο πανεπιστήμιο Saint Andrews, Dr. Angus Dalgleish.

Όπως εξηγεί, πέρα της διαπιστωμένης σχέσης μεταξύ των εμβόλων mRNA του COVID-19 και των θρόμβων αίματος, της μυοκαρδίτιδας, των καρδιακών προσβολών και των εγκεφαλικών, παρατηρείται σημαντική αύξηση των ποσοστών καρκίνου μεταξύ εκείνων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό.

Σε μια επιστολή στο British Medical Journal , ο Dalgleish έγραψε στον αρχισυντάκτη του BMJ, Dr. Kamran Abbasi: Ως εν ενεργεία ογκολόγος βλέπω ανθρώπους, βλέπω την ασθένεια που βασίζεται στα Β κύτταρα μετά τις ενισχυτικές δόσεις.

«Περιγράφουν ότι η νόσος εμφανίστηκε λίγες μέρες έως εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό – ένας εμφάνιζε λευχαιμία, δύο συνάδελφοι του λέμφωμα Non-Hodgkin και ένας παλιός φίλος που έπασχε από long Covid από τότε που έλαβε την αναμνηστική δόση, αισθάνεται σοβαρούς πόνους στα οστά, έχει διαγνωστεί ότι έχει πολλαπλές μεταστάσεις από μια σπάνια διαταραχή των Β κυττάρων».

Ο Dalgleish τόνισε ότι οι παρατηρήσεις του ταιριάζουν με το πρότυπο που παρατηρείται σε όλο τον κόσμο της έμφυτης ανοσοκαταστολής για αρκετές εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό με mRNA.

«Όλοι αυτοί οι ασθενείς μέχρι σήμερα έχουν μελάνωμα ή καρκίνους με βάση τα Β κύτταρα, οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι στον ανοσοποιητικό έλεγχο – και αυτό είναι πριν από τις αναφορές καταστολής γονιδίων από mRNA σε εργαστηριακά πειράματα».

Επικίνδυνη ηλικία

Οι ισχυρισμοί του Dalgleish υποστηρίζονται από μια πρόσφατη μελέτη που διαπίστωσε ότι ο καρκίνος αυξάνεται σε άτομα κάτω των 50 ετών στην «ηλικία του εμβολίου».

Επιπλέον, ένας από τους πιο σημαντικούς παθολόγους των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Ryan Cole, έχει αναφέρει σημαντική αύξηση των περιπτώσεων καρκίνου στο Boise του Idaho. εργαστήριο.

Επομένως, αυτή η αύξηση του καρκίνου δεν περιορίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει λάβει δεδομένα από άλλους ογκολόγους που δείχνουν ότι τα εμβόλια mRNA διαταράσσουν το ανοσοποιητικό σύστημα .

Είπε επίσης σε συνέντευξή του ότι οι γιατροί αναφέρουν πως «βλέπουν τους πιο περίεργους καρκίνους και εκείνους που μπορέσαμε να ελέγξουμε και να θεραπεύσουμε, πηγαίνοντας στο στάδιο 2, στάδιο 3, στάδιο 4, ακριβώς έτσι».

Πρώτον, λέει ότι ο «Δεν χρειάζεται πλέον πρόγραμμα εμβολίων δεδομένου ότι η μέση ηλικία θανάτου από Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι τα82 έτη και από όλες τις άλλες αιτίες είναι τα 81 έτη».

Δεύτερον, «η σύνδεση με θρόμβους, μυοκαρδίτιδα, καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά είναι πλέον αποδεδειγμένη, όπως και η σχέση με τη μυελίτιδα και τη νευροπάθεια».

Τρίτον, έρχεται ο τελευταίος και πιο συγκλονιστικός λόγος– οι δικές του κλινικές παρατηρήσεις για την επίδραση του αναμνηστικού στους καρκινοπαθείς του: «Ως ασκούμενος ογκολόγος βλέπω ανθρώπους με σταθερή νόσο να χειροτερεύουν απίστευτα γρήγορα αφού αναγκάζονται να κάνουν την αναμνηστική δόση, συνήθως για να μπορούν να ταξιδέψουν .

Ακόμη και μέσα στις προσωπικές μου επαφές, βλέπω εκδήλωση ασθένειας που βασίζεται στα Β κύτταρα μετά τα αναμνηστικά. Περιγράφουν ότι αρχικώς είναι εμφανώς αδιάθετοι λίγες ημέρες έως εβδομάδες μετά την αναμνηστική δόση – ένας εμφάνισε λευχαιμία, δύο συνάδελφοι του λέμφωμα Non-Hodgkin και ένας παλιός φίλος που ένιωθε ότι είχε κορωνοϊό για πολύ καιρό από τότε που έλαβε την αναμνηστική του δόση και ο οποίος, μετά από σοβαρό πόνο στα κόκαλα, έχει διαγνωστεί ότι έχει πολλαπλές μεταστάσεις από μια σπάνια διαταραχή των Β κυττάρων.

«Είμαι αρκετά έμπειρος για να ξέρω ότι αυτά δεν είναι συμπτώσεις όπως λένε πολλοί, καθώς το ίδιο μοτίβο παρατηρείται στη Γερμανία, την Αυστραλία τις ΗΠΑ και σε άλλες δυτικές χώρες.

Οι αναφορές για έμφυτη ανοσοκαταστολή μετά από mRNA για αρκετές εβδομάδες συμβαδίζουν, καθώς όλοι αυτοί οι ασθενείς μέχρι σήμερα έχουν μελάνωμα ή καρκίνους με βάση τα Β κύτταρα, τα οποία είναι πολύ ευαίσθητοι παράγοντες στον ανοσοποιητικό έλεγχο – και αυτό ξεκίνησε μετά τον ”βομβαρδισμό” των καταστολής γονιδίων καταστολής από το mRNA στο εργαστηριακά πειράματα.

«Αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο πρόβλημα που θα πρέπει να συζητηθεί αμέσως», καταλήγει ο ογκολόγος.

Πράγματι πρέπει.

Η επιστολή του δημοσιεύτηκε στην Daily Skeptic το Σάββατο και μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. 

Ο καθηγητής Dalgleish έχει υποστηρίξει με συνέπεια τη διακοπή των προγραμμάτων εμβολιασμού παιδιών κατά του Covid , αλλά αυτή η επείγουσα έκκληση για διακοπή του συνολικού προγράμματος εμβολίων είναι κάνει που το αναφέρει για πρώτη φορά. Και αυτό κάτι λέει. Είναι ένας έμπειρος κλινικός ιατρός και ανησυχεί με αυτό που βλέπει.

Για την ιστορία, ο ίδιος σπούδασε  ιατρική στο University College του Λονδίνου όπου απέκτησε πτυχίο MBBS και BSc στην Ανατομία. Είναι Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Ιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας, του Βασιλικού Κολλεγίου Παθολόγων και της Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημόνων.

Είναι συνιδρυτής της Onyvax, μιας εταιρείας που ιδρύθηκε το 1998 για να παράγει νέα εμβόλια για κοινούς συμπαγείς όγκους, όπου είναι επί του παρόντος Διευθυντής Έρευνας. Συμμετέχει σε οκτώ συντακτικές επιτροπές, είναι συγγραφέας ή συν-συγγραφέας επιστημονικών εργασιών και περισσότερων από 70 ιατρικών βιβλίων.

UK scientist feels vindicated as focus turns to Wuhan lab | News | The Times
Ο Dr. Angus Dalgleish

 

primenews

Back to top button