Ελλάδα

Αρxισε τiς πρoφnτεiες η Παγωvα…

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ…

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ Η ΠΑΓΩΝΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ…

“ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ”

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, έπιασε και πάλι στασίδι προκειμένου να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες. Η κ. Παγώνη τόνισε πως οι ιώσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Νοέμβριο, νωρίτερα από ότι αναμενόταν.

Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα έχουν εμφανιστεί περιστατικά στρεπτόκοκκου. Τα συμπτώματα που θα πρέπει να ανησυχήσουν τους γονείς είναι ο πυρετός, ο πόνος στο λαιμό και το πρήξιμο των αδένων.

Ακόμη, ανέφερε πως τα τελευταία δύο χρόνια τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, όπως η χρήση μάσκας, είχαν βάλει «φρένο» στην έξαρση των ιώσεων.

Είναι ο κορωνοϊός, ο οποίος δεν μας ανησυχεί, η γρίπη που ήρθε πολύ νωρίτερα και ο συγκυτιακός ιός RSV. Η έξαρση της γρίπης θα έρθει μετά τις 25-30 Δεκέμβρη. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι συνήθως το peak της γρίπης», τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Με τις γιορτές να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, η σύσταση της Ματίνας Παγώνη προς τους πολίτες είναι να χρησιμοποιούν μάσκα στα πολυκαταστήματα, αλλά και να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό πριν επισκεφτούν συγγενικά σπίτια.


πηγη

Back to top button