Διεθνή

Βατικανό και σιωνιστικό καθεστώς με ΝΑΤΟικές βόμβες χτύπησαν τον Ορθόδοξο Καθεδρικό της Μεταμόρφωσης στο Ντόνετσκ ενώ είχε λειτουργία! Ο Μπεργκόλιο ως άλλος Πάπας Πίος XI καλεί να κάνουμε Χριστούγεννα με το Δ΄Ράιχ του ουκρανοφασισμού στην καρδιά μας!!! ΒΙΝΤΕΟ

Το σιωνιστικό καθεστώς του Ζελένσκι που κατ΄ομολογία του εργάζεται για να κάνει την Ουκρανία το Μεγάλο Ισραήλ σε συνέργεια με το Βατικανό με βόμβες του ΝΑΤΟ στόχευσε τον καθεδρικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στο μαρτυρικό Ντόνετσκ.

Χτύπησαν τον τρούλο άνοιξε μια οπή αλλά ο τρούλος που επιστέφει το μνημείο παρέμεινε στη θέση του. Αντίχριστοι κανονικοί σημαδεύουν Ναούς…Μόλις είχε ξεκινήσει η λειτουργία ήθελαν νεκρούς Ορθοδόξους… Ορθοδοξομάχοι...ναζισμός, σιωνισμός, Βατικανό…..

Προηγήθηκε ο Ιησουίτης Μπεργκόλιο που κάλεσε την Τετάρτη τον κόσμο να κάνει Χριστούγεννα με τους Ουκρανούς στην καρδιά του. Βατικανό Φανάρι μια συμπαραγωγή στο ουκρανικό πιο κοντά παρά ποτέ. Το Βατικανό έχει δεσμούς με το φασισμό δεν προκαλεί εντύπωση που υποστηρίζει τους Μπαντεριστές. Kονκορδάτο που είχαν συνάψει το Γ΄Ράιχ επί Χίτλερ με το Βατικανό επί του πάπα Πίου XI, Opus Dei,Ουστάτσι κλπ

«Έγκλημα πολέμου»: το Κίεβο σφυροκοπά το Ντόνετσκ με τους «πιο μαζικούς βομβαρδισμούς από το 2014» Η AFU βομβάρδισε ξανά περιοχές αμάχων στο Ντόνετσκ σήμερα το πρωί, τόσο με πυροβολικό όσο και με πλήρες φορτίο πυραύλων “Grad”. Ένας από αυτούς δημιούργησε μια τρύπα στον τρούλο του Καθεδρικού Ναού της Μεταμόρφωσης ακριβώς καθώς ξεκίνησε η πρωινή λειτουργία.

Νωρίς το πρωί, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν εκ νέου πυρά με βλήματα ΝΑΤΟ διαμετρήματος 155 mm και ρουκέτες Grad 40 σε πολιτικούς στόχους.

Ο τρούλος του Καθεδρικού Ναού της Μεταμόρφωσης χτυπήθηκε, πολίτες βρέθηκαν κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου

Άνθρωποι βρέθηκαν κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου κατοικιών.

«Άλλο ένα έγκλημα πολέμου διαπράχθηκε σήμερα το πρωί από τους Ουκρανούς φασίστες»,είπε ο δήμαρχος του Ντόνετσκ

«Υπάρχουν φωτιές και καπνοί. Έσπασαν παράθυρα και πόρτες σε ένα νηπιαγωγείο»

Ενώ τα πλήγματα είναι καθημερινά, απηύθυνε χθες έκκληση στον ΟΗΕ εξηγώντας ότι «η αγνόησή του θα υπέγραφε την υποστήριξή του στον πόλεμο με πληρεξούσιο από το ΝΑΤΟ».

Ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε την Τετάρτη να «μειώσουμε δαπάνες» για τα Χριστούγεννα προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα και να σταλούν δωρεές στους Ουκρανούς «που υποφέρουν τόσο πολύ»

“Ας μην ξεχνάμε: Χριστούγεννα, ναι. Σε ειρήνη με τον Κύριο, ναι. Αλλά με τους Ουκρανούς στις καρδιές μας. Ας κάνουμε αυτή τη συγκεκριμένη χειρονομία για αυτούς”, κάλεσε περαιτέρω ο Αργεντινός Ιησουίτης.

βλ.Ο Βαρθολομαίος ως άλλος Πάπας Πίος XI υπέγραψε κονκορδάτο με το Γ΄Ράιχ της Ουκρανίας…..

dimpenews.com

Back to top button