breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Η ώθηση για την κανονικοποίηση της παιδοφιλίας

Εξουσιαστές,  και Παιδόφιλοι

Πολυάριθμες μελέτες έχουν βρει μια ισχυρή σχέση μεταξύ προσωπικοτήτων που βαθμολογούνται ψηλά στην «αυταρχική» κλίμακα (αντιπάθεια για την αλλαγή, εκτίμηση της σταθερότητας και της τάξης, αντι-κοσμοπολίτικη στάση) και της επιθυμίας να τιμωρηθεί η παιδική παρενόχληση.Παιδοφιλία ή Παιδεραστία; Ποια είναι η διαφορά; - CSIi - Cyber Security International Institute

Οι Εβραίοι μελετητές έχουν ξεχωρίσει συγκεκριμένα τα «αυταρχικά» τμήματα ενός δεδομένου πληθυσμού ως ενσαρκώνοντας έναν αδρανοποιημένο φασισμό – ένα ασυνείδητο και δυνητικά αντισημιτικό κύτταρο που μπορεί να αφυπνιστεί και να κινητοποιηθεί γρήγορα σε μια μεγάλη ποικιλία κοινωνικοϊστορικών πλαισίων.

Η Σχολή της Φρανκφούρτης, ο Βίλχελμ Ράιχ και διάφοροι Εβραίοι κοινωνικοί επιστήμονες έχουν αφιερώσει μέχρι σήμερα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας αναζητώντας τρόπους να εντοπίσουν και να αποδομήσουν τις κοινωνικές δυνάμεις που γεννούν αυταρχικές συλλογικότητες και την επιθυμία τους να αντισταθούν στην πολυπολιτισμικότητα, τη σεξουαλική άδεια, τον υπερ-ατομισμό και ακόμη και την ανισότητα πλούτου.

Η επιθυμία των Εβραίων να αποτρέψουν την άνοδο ενός άλλου Χίτλερ υπογραμμίζει το «αντιφασιστικό» δόγμα που έχουν αποδείξει βιβλία όπως το Return of the Strong Gods του RR Reno υποστηρίζουν την κυρίαρχη μεταπολεμική αμερικανική ιδεολογία.

Η «καταπίεση» της παιδικής σεξουαλικότητας, σύμφωνα με τους Εβραίους που μελέτησαν την άνοδο του φασισμού, είναι ο πιο σταθερός προγνωστικός παράγοντας αυταρχικών τάσεων.

Χρησιμοποιώντας το ευρέως απομυθοποιημένο Οιδιπόδειο Σύμπλεγμα του Φρόιντ, οι ιστορικοί αντιφασίστες ισχυρίζονται ότι η έκθεση μικρών παιδιών στη σεξουαλικότητα είναι το κλειδί για την ανοσία τους από την ελκυστικότητα των φασιστικών ιδεών όταν ενηλικιωθούν.

Η μεγάλης επιρροής κατά μέτωπο επίθεση του Βίλχελμ Ράιχ το 1933 τόσο στον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό όσο και στην ΕΣΣΔ υπό τον Στάλιν το δήλωσε ρητά:

Η καταστολή της φυσικής σεξουαλικότητας του παιδιού, ιδιαίτερα της σεξουαλικότητας των γεννητικών οργάνων του, κάνει το παιδί φοβισμένο, ντροπαλό, υπάκουο, φοβισμένο για την εξουσία, «καλό» και «προσαρμοσμένο» με την αυταρχική έννοια. Παραλύει τις επαναστατικές δυνάμεις γιατί κάθε εξέγερση είναι φορτωμένη με άγχος. Παράγει, αναστέλλοντας τη σεξουαλική περιέργεια και τη σεξουαλική σκέψη στο παιδί, μια γενική αναστολή της σκέψης και των κριτικών ικανοτήτων. Εν συντομία, ο στόχος της σεξουαλικής καταστολής είναι να δημιουργήσει ένα άτομο που θα είναι προσαρμοσμένο στην αυταρχική τάξη και που θα υποτάσσεται σε αυτήν παρά τη δυστυχία και την υποβάθμιση. Στην αρχή, το παιδί πρέπει να προσαρμοστεί στη δομή του αυταρχικού μικροσκοπικού κράτους, της οικογένειας. Αυτό το καθιστά ικανό για μεταγενέστερη υποταγή στο γενικό αυτοαρχικό σύστημα.

Το βιβλίο του Ράιχ, με μη ιδεολογικούς όρους, παρατηρεί ότι μια ισχυρή και ενωμένη ετεροφυλόφιλη οικογενειακή μονάδα που ενσταλάζει ηθικές αξίες στα παιδιά της και τα προστατεύει από προ-εφηβικές σεξουαλικές εμπειρίες δημιουργεί τα δομικά στοιχεία για την οργανική κοινότητα και την κοινωνική αρμονία που οι λαϊκιστές μπορούν αργότερα να «εκμεταλλευτούν .»

Η σεξουαλική καταστολή και ο αντισημιτισμός –λαϊκιστική αντίθεση σε άδικες και καταστροφικές συγκεντρώσεις εβραϊκής εξουσίας– περπατούν έτσι χέρι-χέρι.

Το κομμουνιστικό παρελθόν του Ράιχ και η φαινομενική επιδοκιμασία του σεξ με παιδιά, που έγινε δυνατό από την καταστροφή της οικογένειας, δεν έτυχαν καλής αποδοχής κατά την εποχή του.

Ενώ η ιστορία του Εβραίου μαρξιστή που εκδιώχθηκε από το Τρίτο Ράιχ και τα βιβλία του κάηκαν συχνά παρουσιάζεται στο «Ολοκαύτωμα» και στη φιλελεύθερη παράδοση, λιγότερο γνωστό είναι το γεγονός ότι έπεφτε διαρκώς παρενοχλούμενος από την κυβέρνηση των ΗΠΑ κατά τη δεκαετία του 1950, με αποκορύφωμα ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο διέταξε να καούν ξανά τα βιβλία του.

Μια ελαφρώς αποδυναμωμένη και ενημερωμένη έκδοση των θεωριών του Ράιχ αναπτύχθηκε ανενόχλητη από την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή το 1950 — Η αυταρχική προσωπικότητα των Θίοντορ Αντόρνο, Έλσε Φρένκελ, Ντάνιελ Λέβινσον και άλλων.

Ο Adorno et al άντλησαν από τη φροϋδική θεωρία της βρεφικής σεξουαλικότητας, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο να υποστηρίξουν την κακοποίηση παιδιών για την πρόληψη του φασισμού.

Αντίθετα, ο συμβιβασμός για τη μείωση του αριθμού των ατόμων που βαθμολογούνται ψηλά στην «κλίμακα F» (φασισμός) ήταν συνταγές για την υπονόμευση των παραδοσιακών δυτικών αντιλήψεων για την οικογένεια (όπως μέσω του φεμινισμού), τον τερματισμό της σωματικής τιμωρίας και την προώθηση της σεξουαλικής φθοράς (ομοφυλοφιλία, τρανσέξουαλ, κ.λπ.) πιο επιθετικά.

Οι θεωρίες του Αντόρνο και του Ράιχ παραμένουν η ευρεία συναίνεση μεταξύ της σημερινής ακαδημίας.

Η άνοδος του λευκού λαϊκισμού στις δυτικές χώρες και σε ορισμένες μη δυτικές χώρες έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό από εβραϊκές οργανώσεις, αλλά μαζί με αυτό έχει ανανεωθεί το ενδιαφέρον όχι μόνο να μελετηθεί το φαινόμενο από την άποψη ότι αποτελεί μια διεστραμμένη «απειλή για τη δημοκρατία». όπως υποστηρίζει το The People vs. Democracy του Yascha Mounk , αλλά και στην επιτάχυνση των σοσιαλφιλελεύθερων αντικοινωνικών τάσεων μπροστά από το χρονοδιάγραμμα.

Δεκαετία του 1960: Δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και παιδοφιλία

Η υπεράσπιση της νομιμοποίησης της παιδεραστίας δεν είναι κάτι καινούργιο στα μεταπολεμικά δυτικά έθνη.

Εβραίοι και ομοφυλόφιλοι διανοούμενοι και πολιτιστικοί ηγέτες με επιρροή, όπως ο Allen Ginsburg, ο Jacques Derrida, ο Michel Foucault, ο Hakim Bey, ο Daniel Cohn-Bendit, ο Gabriel Matzneff κ.ά. προώθησε ανοιχτά το σεξ με μικρά παιδιά ως πράξη απελευθέρωσης — αδιανόητο το 2020.

Ομάδες όπως η NAMBLA (North American Man Boy Love Association) ήταν γενικά αποδεκτές ως συνταξιδιώτες στο κίνημα «LGBT» της εποχής του και ήταν μέλη των mainstream οργανώσεων υπεράσπισης των ομοφυλοφίλων όπως η International Gay and Lesbian Alliance (ILGA).

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Pedophile Informational Exchange ασχολήθηκε επίσης με τον ομοφυλοφιλικό ακτιβισμό.

Οι Κάτω Χώρες, η Γαλλία, η Γερμανία και άλλα φιλελεύθερα κράτη είχαν όλες παράλληλες υπέργειες ομάδες αφιερωμένες στη μείωση ή την κατάργηση της ηλικίας συναίνεσης, μερικές φορές που ενστερνιζόταν από κυρίαρχες πολιτικές οργανώσεις όπως το Γερμανικό Πράσινο Κόμμα (το οποίο για χρόνια εκπροσωπούνταν από τον Daniel-Cohn Bendit στο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο).

Η αντίδραση. καθυστέρησε, αλλά ήρθε Μέχρι τη δεκαετία του 1980 επικράτησε ένα κοινωνικό συντηρητικό κύμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, που εκφράστηκε με τη συντριπτική έκφραση του Ρόναλντ Ρίγκαν και των χριστιανών υποστηρικτών του, που πυροδοτήθηκε εν μέρει από την επιδημία του AIDS και την αναστάτωση με τη σεξουαλική επανάσταση στις δεκαετίες του 19. του 70.

Μέχρι τη δεκαετία του ’90, το κίνημα LGBT άρχισε να αποστασιοποιείται στρατηγικά από τους παιδεραστές, κατανοώντας ότι κατά την αρχική τους βολή για «queer απελευθέρωση», η καθιερωμένη τότε επιστήμη που συνέδεε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και άλλες αντικοινωνικές συμπεριφορές (ως παραφιλία) ήταν η 8-μπάλα. που τους έκαναν πίσω – χάρη σε ομάδες όπως το κίνημα Save Our Children της Anita Bryant που ιδρύθηκε το 1977 – όσο το AIDS.

Η υπερ-παιδοφιλική αναβίωση

Όπως και με άλλα άλλοτε παρεκκλίνοντα κινήματα που κυριαρχούν τώρα στην αμερικανική ζωή (κριτική θεωρία φυλής, LGBT, κ.λπ.), οι σπόροι για τον ακτιβισμό των παιδεραστών φυτεύονται από ομοφυλόφιλους και Εβραίους.

Ενώ οι «εξουσιαστές» εμφανίζονται συχνά παρανοϊκοί ή υστερικοί στο κυνήγι των παιδεραστών στα γραφεία της Wayfair , η ανησυχία τους δεν είναι αβάσιμη.

Η πρόσφατη απόφαση 6-3 από το Ανώτατο Δικαστήριο της συντηρητικής πλειοψηφίας να προσθέσει «τρανσέξουαλ» σεξουαλικά παρεκκλίνοντες στην κατηγορία της ομοσπονδιακά προστατευόμενης μειονότητας ήταν μια τεράστια νίκη για το καλά χρηματοδοτούμενο αλλά μη δημοφιλές κίνημα τρανσέξουαλ.

Με πρόσωπα όπως η Lady MAGA να δέχονται τώρα μεταχείριση στο κόκκινο χαλί σε «σεβαστούς» συντηρητικούς κύκλους, είναι σαφές ότι οι θεσμικοί ατομικιστές δεξιοί φιλελεύθεροι της Αμερικής όχι μόνο παραδίδουν την αντίθεσή τους στη βάρβαρη πρακτική της χειρουργικής και χημικής προσπάθειας να αλλάξει το φύλο ενός παιδιού, αλλά και να έχετε ακόμη και τις ηθικές ή πνευματικές κατηγορίες που απαιτούνται για να καταπολεμήσετε με σιγουριά την τάση στην αρχή.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι ανησυχίες σχετικά με την εξομάλυνση των παιδεραστών έχουν φτάσει στο κρεσέντο μετά την αποτυχία των κυρίαρχων χριστιανών και του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος να σταματήσουν το τρανσέξουαλ που χρηματοδοτείται από τους Εβραίους .

Η αναβίωση του κινήματος της αποδοχής των παιδεραστών ηγείται επί του παρόντος από οργανώσεις όπως το B4U ACTΗ B4U-ACT, που ιδρύθηκε το 2003 από τον Εβραίο Michael F. Melsheimer, αναφέρει στον ιστότοπό της ότι αποστολή της είναι να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε άτομα που εκφράζουν σεξουαλική επιθυμία για παιδιά.

Στην πράξη, το B4U-ACT βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών να διαγράψει τα κοινωνικά όρια και τα στίγματα που σχετίζονται με την παιδεραστία μέσω ενός πραξικοπήματος από πάνω προς τα κάτω.

Η Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία (APA) που αφαιρεί την ομοφυλοφιλία από τη λίστα με τις ψυχικές ασθένειες το 1973 υπό την πίεση των ακτιβιστών γίνεται ευρέως αποδεκτή ωςτο σημείο καμπήςγια την ενσωμάτωση της ομοφυλοφιλίας.

Τα άτομα στο B4U-ACT αντικατοπτρίζουν αυτήν τη στρατηγική.

Ένα συμπόσιο που φιλοξένησε ο οργανισμός το 2011 ζήτησε να ασκηθεί πίεση στην APA για να επαναταξινομήσει την παιδεραστία ως μη εγκληματικό «σεξουαλικό προσανατολισμό» και να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τον πολιτικά ορθό όρο Minor Attracted Person (MAP) προς τον λόγο της ανεκτικότητας. Οι παρατηρητές σημείωσαν ότι η διάσκεψη φαινόταν να στοχεύει στη σκόπιμη συστολή του σωστού και του λάθους σε σχέση με την πράξη κακοποίησης παιδιών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και υποστήριξαν σχεδόν εξ ολοκλήρου Εβραίοι. Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο διευθυντής του B4U-ACT Dr. Richard Kramer, ο διευθυντής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins της Sexual Behavior Consultation Unit Frederick Saul Berlin και ο καθηγητής του London School of Economics για το Φύλο και τη Σεξουαλικότητα Jacob Breslow.

Το B4U-ACT ήταν αρχικά επιτυχημένο. Η ενημέρωση του 2013 στο Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών (DSM-5) της APA στη συνέχεια επαναταξινόμησε την παιδεραστία ως απλό σεξουαλικό προσανατολισμό. Όταν άγρυπνες χριστιανικές ομάδες όπως η Αμερικανική Οικογενειακή Ένωση οδήγησαν μια αγανακτισμένη διαμαρτυρία, η APA απέσυρε την έκδοσηκαι ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα.

Ορισμένες προσπάθειες από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης να «νομιμοποιήσουν» την έννοια του «ενάρετου παιδεραστού» – μια έννοια που εφευρέθηκε και πρωτοστάτησε από μια άλλη ομάδα υπέρ των παιδεραστών The Global Prevention Project – όπως τα άρθρα του Salon’s Todd Nickerson ή «ντοκιμαντέρ» όπως εγώ, Οι παιδόφιλοι δεν έτυχαν καλής υποδοχής.

Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, οι παιδόφιλοι που επιδίωκαν να οργανωθούν πολιτικά έπιασαν ένα μεγάλο διάλειμμα το 2018, όταν ο Καναδός Εβραίος και ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Δρ. Τζέιμς Κάντορ έγραψε μια επιστολή στο Τμήμα Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας του Twitter απαιτώντας από την εταιρεία να επιτρέψει στην πλατφόρμα της να γίνει το σπίτι του Οι “ΧΑΡΤΕΣ” αναζητούν σύνδεση μεταξύ τους χωρίς αποκλεισμό.

Σήμερα είναι σύνηθες να βλέπουμε στο Twitter αυτοαποκαλούμενους ανοιχτούς παιδεραστές, που συχνά φορούν τη δική τους σημαία σεξουαλικής ταυτότητας με ουράνιο τόξο .

Η υπεράσπιση της παιδεραστίας στην αριστερά —ειδικά στους αναρχικούς και «απελευθέρωσης των ομοφυλόφιλων» κύκλων— έχει επίσης αρχίσει να διεισδύει τα τελευταία χρόνια.

Το βιβλίο του 2019 Anarchism and the Politics of Violation του ριζοσπαστικού αριστερού Derrick Jensen , το οποίο έφερε την προσοχή στο γεγονός ότι οι ιδρυτές της «Queer Theory» και του τρανσέξουαλ (Εβραίοι όπως η Judith Butler και η Gayle Rubin) ήταν επίσης υπέρμαχοι της παιδεραστίας. το αποτύπωμα Penguin-Random House, Seven Stories Books.

Η «ακύρωση» του Τζένσεν, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσής του από το γαμημένο Youtube, ήταν η απάντηση στις κριτικές του που συναντήθηκαν με μια σκληρή συναίνεση σε ακαδημαϊκούς και αριστερούς κύκλους για την υποστήριξη των «περιθωριοποιημένων» παιδοφυλόφιλων.

Ο Χακίμ Μπεί, κάποτε απαξιωμένος στους αριστερούς κύκλους για τη συμμετοχή του στο NAMBLA και την υπεράσπιση του βιασμού των παιδιών, έχει επανεμφανιστεί τα τελευταία χρόνια ως η κύρια πηγή έμπνευσηςγια το CHAZ στο Σιάτλ.

Διάφορες «hipster» αριστερές φιλελεύθερες εκδόσεις προωθούν επιθετικά τη Sophie Lewis, μια Εβραία αριστερή που ζητά την αναγκαστική κατάργησητης οικογένειας προς το συμφέρον των «queer παιδιών».

Η πλούσια παρουσιαστής του Brooklyn Socialite και του περιοδικού Jacobin Liza Featherstone έχει επικριθεί επανειλημμένα για αυτό που πολλοί θεωρούν ως απολογητικό λόγο σε σχέση με την παιδεραστία.

Είναι σαφές σε κάθε ουδέτερο παρατηρητή ότι πρόκειται να γίνει πρόβλημα. Ενώ πολλοί δεν μπορούν να το διατυπώσουν, το συλλογικό ασυνείδητο μπορεί να το νιώσει.

Το Q-Anon και άλλα κινήματα ευθυγραμμισμένα με τον Τραμπ χρησιμοποιούν ως το τέλειο αλουμινόχαρτο για να αρχίσουν να μετατρέπουν την καθολική ηθική αντίθεση στην κακοποίηση παιδιών σε μια άλλη ελεγχόμενη πολιτιστική σύγκρουση πολέμου που η δεξιά είναι βέβαιο ότι θα χάσει.

Στους εβραϊκούς υπολογισμούς, η δυσπιστία που προκαλείται από το τραύμα σε πρόσωπα της εξουσίας των ενηλίκων σημαίνει ότι ο φασισμός και ο αυταρχισμός των γενεών έχουν γίνει για πάντα.

Καθώς επιπλέουμε σε αχαρτογράφημα νερά, η θεωρία τους θα τεθεί σε δοκιμασία.

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

πηγή μετάφρασης

Back to top button