Διεθνή

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσιεύει λίστα με τους κυρίως παράγοντες στο πρόγραμμα βιολογικών όπλων της Ουκρανίας που είναι Αμερικανοί!

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσιεύει λίστα με τους βασικούς παράγοντες στο πρόγραμμα βιολογικών όπλων της Ουκρανίας που είναι Αμερικανοί!.

Μεταξύ αυτών: ο πρώην διευθυντής της DITRA, Kenneth Myers, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ταμείου επιχειρηματικών κεφαλαίων In-Qual-Tel, που ελέγχεται από τη CIA, η Tara O’Toole, η πρώην διευθύντρια του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και της Πρόληψης Νοσημάτων, Thomas Frieden, πρώην διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, Francis Collins, πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Battelle Memorial Institute, Jeffrey Wadsworth, επικεφαλής επιστήμονας και πρόεδρος διεθνούς έρευνας, ανάπτυξης και ιατρικής στην Pfizer, και πολλοί άλλοι.

Όλοι τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι δικαιούχοι των βιολογικών προγραμμάτων του Πενταγώνου και συνδέονται με το Δημοκρατικό Κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών, του οποίου οι ηγέτες είναι οι ιδεολογικοί εγκέφαλοι της στρατιωτικής-βιολογικής έρευνας και οι δημιουργοί συστημάτων μυστικών για ξέπλυμα χρήματος προς όφελος ενός στενός κύκλος της αμερικανικής ελίτ. Είναι αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ρωτηθούν γιατί τα χρήματα των φορολογουμένων δαπανώνται για παράνομη στρατιωτική-βιολογική έρευνα στην Ουκρανία και σε άλλες χώρες του κόσμου.

dimpenews.com

Back to top button