breaking newsΕλλάδαΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μένει να πουν ΚΑΙ στους Έλληνες πληρώστε και τα «ΑΕΡΙΑ» των προβάτων – ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των κτηνοτρόφων, vid

Όπως το είπαν στην Νέα Ζηλανδία!!! Πάνε τους κλείσουν όλους…

«Μάχη» επιβίωσης δίνουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι ανά την Ελλάδα, την ώρα που σε όλο και περισσότερες χώρες φορολογούν ακόμα και τα αέρια των προβάτων με τελικό στόχο να κλείσει η κτηνοτροφία και η γεωργία και την παραγωγή να την αναλάβουν οι πολυεθνικές με ΕΝΤΟΜΑ και ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ!!!

Στην Κρήτη αγρότες των Απλαδιανών του μέσα Μυλοποτάμου -που στην πλειοψηφία τους είναι πολύτεκνοι- έχουν φτάσει πλέον στο σημείο να σκέφτονται να εγκαταλείψουν ακόμα και τον τόπο τους

Οι κτηνοτρόφοι των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της Κρήτης, -όπως λένε- έχουν οδηγηθεί σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο εξαιτίας των συσσωρευμένων οικονομικών τους υποχρεώσεων που επέφερε η συνεχιζόμενη εκτόξευση του κόστους παραγωγής.

Η αγωνία των κατοίκων για να καταφέρουν, όπως λένε, στο τέλος της ημέρας να βγάλουν το μεροκάματο, το οποίο τελικά δεν βγαίνει, καταγράφεται σε ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, που βρέθηκε στο ορεινό χωριό των Απλαδιανών του μέσα Μυλοποτάμου.

Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι των Κυκλάδων

«Τα ζώα υποσιτίζονται, οι κτηνοτρόφοι δεν βγαίνουν και βάζουν λουκέτο!».

SOS εκπέμπουν οι κτηνοτρόφοι

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ: Ανησυχία επικρατεί στους κτηνοτρόφους Νέας Ζηλανδίας, καθώς σύντομα θα κληθούν να πληρώσουν φόρο για τις εκπομπές μεθανίου που προέρχοναι από τα κοπάδια τους. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

scr

el.gr

Back to top button