breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

«Οι παιδόφιλοι θα σώσουν την ανθρωπότητα»..!!

 

Μια αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία που προωθείται στους διαδρόμους της εξουσίας από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab στο Νταβός πρόκειται να κάνει οικογένειες και όποιον νοιάζεται για τα παιδιά, να βρίσκεται στα όπλα.Παιδεραστία, η ΒορειοΕυρωπαϊκή | Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα την αποποινικοποίηση του σεξ με παιδιά, υποστηρίζοντας ότι οι νόμοι κατά της «αγάπης για το χάσμα ηλικίας», ευρύτερα γνωστός ως παιδοφιλία, «παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Σύμφωνα με μια ερευνητική εργασία που παρουσιάστηκε στο WEF στο Νταβός, το φαινόμενο των παιδεραστών αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της φύσης να καθαρίσει τη γη και να «σώσει την ανθρωπότητα» από τον εαυτό της.

Τα ανήλικα ελκυστικά άτομα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να παράγουν μεγάλο αριθμό απογόνων, σύμφωνα με ακαδημαϊκά δεδομένα, και οι λεγόμενοι «ανήλικοι» με τους οποίους έχουν τις λεγόμενες «σχέσεις» είναι στατιστικά λιγότερο πιθανό να συνεχίσουν και να γίνουν αρχηγοί μεγάλων οικογενειών. τους εαυτούς τους.

Αυτό απευθύνεται στο WEF και στο όραμά τους να καταστρέψουν την οικογενειακή μονάδα και να ερημώσουν τη γη.

Το WEF, το οποίο έδωσε εντολή στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να προωθούν την αφήγηση, θέλει να εισαγάγει μια διεθνή πολιτική που θα απαιτεί από την πλειονότητα των χωρών να αποποινικοποιήσουν ή τουλάχιστον να χαλαρώσουν τους νόμους τους κατά της παιδεραστίας.

Οι New York Times , πάντα στην πρώτη γραμμή της παγκοσμιοποίησης ατζέντας, δημοσίευσαν ένα άρθρο υποστηρίζοντας ότι η παιδεραστία δεν είναι έγκλημα.

Σύμφωνα με τους Times, η προστασία των πολιτικών δικαιωμάτων πρέπει να επεκταθεί και στους παιδεραστές. «Χωρίς νομική προστασία, ένας παιδόφιλος δεν μπορεί να διακινδυνεύσει να αναζητήσει θεραπεία ή να αποκαλύψει την κατάστασή του σε κανέναν για υποστήριξη».

Για να μην περισσέψει, το CNN αντέδρασε με ένα άρθρο που διακηρύσσει ότι οι παιδόφιλοι δεν είναι «τέρατα» ή «κοινωνικοί παρεκκλίνοντες που ζουν στη σκιά». Σύμφωνα με το CNN, είναι καιρός η κοινωνία να ενημερώσει την εικόνα της για τους παιδεραστές.

Το CNN ακολούθησε αυτό το άρθρο με μια ακόμη πιο ρητή έκκληση για συμπάθεια . Αντί να θεωρούμε τους κακοποιούς παιδιών το χαμηλότερο από τα χαμηλά, θα πρέπει να τους προσεγγίσουμε και να επιδιώξουμε να τους κατανοήσουμε, σύμφωνα με το CNN, επειδή, όπως υποστηρίζουν, «Δεν μπορεί κανείς να επιλέξει να μην είναι παιδόφιλος».

Ο ψυχολόγος Jesse Bering , συγγραφέας του «Perv: The Sexual Deviant in All of Us», προτρέπει επίσης τον αναγνώστη να συμπάσχει με τους παιδεραστές, γράφοντας ότι τα άτομα με παιδεραστία «δεν ζουν τη ζωή τους στην ντουλάπα. είναι αιώνια κυνηγημένοι σε ένα δωμάτιο πανικού».

Ο Salon μπήκε επίσης στη δράση, προτρέποντάς μας να συναντήσουμε παιδόφιλους που να λένε καλά.

Και το BBC, που πέρασε περίφημα δεκαετίες καλύπτοντας τον πιο διαβόητο παιδόφιλο της Βρετανίας Jimmy Savile, θέλει επίσης να σκεφτόμαστε θετικά για τη νέα γενιά παιδεραστών.Δεν κάνετε λάθος, μια συντονισμένη προσπάθεια είναι σε εξέλιξη να παρουσιαστεί η παιδεραστία ως «ακίνδυνη».

Τι συμβαίνει? Τα μέσα ενημέρωσης μας παρουσιάζουν μια κλασική περίπτωση του «παραθύρου του Overton».

Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα Τζόζεφ Όβερτον, υπάρχει ένα παράθυρο μέσα στο οποίο υπάρχουν ιδέες που θεωρούνται «αποδεκτές» από την κοινωνία, ως εκ τούτου ανεκτές ακόμη και από εκείνους που δεν τις συμμερίζονται. Οι ιδέες έξω από αυτό το παράθυρο θεωρούνται «εξτρεμιστικές» και δεν γίνονται αποδεκτές στη δημόσια συζήτηση.

Από αυτήν την ιδέα του παραθύρου του Overton, υπήρξε μια κίνηση για να θεωρητικοποιηθεί πώς μια ιδέα που είναι επί του παρόντος ριζοσπαστική μπορεί να πετύχει να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία ή ακόμη και να γίνει δημοφιλής πολιτική.

Είναι μια κλίμακα αντιλήψεων, όπου κάποιος πηγαίνει από το να δει μια ιδέα ως αδιανόητη, στο να τη δει ως ριζοσπαστική, μετά αποδεκτή, μετά δημοφιλή και, σε αυτό το σημείο, μεταφρασμένη στην πράξη από την πολιτική.

Σύμφωνα με την παγκόσμια ελίτ στο Νταβός, είναι καιρός η κυρίαρχη κοινωνία να τους φτάσει και να χαλαρώσει το ξεπερασμένο κοινωνικό ταμπού κατά της παιδεραστίας.

Και ποιος καλύτερος τρόπος για να αλλάξουμε τα ήθη της κοινωνίας από το να κάνουμε πλύση εγκεφάλου στα παιδιά;

Μόλις αυτή την εβδομάδα, ο Klaus Schwab πιάστηκε να καυχιέται για το πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει διεισδύσει πλήρως στα εκπαιδευτικά συστήματα σε πολλές χώρες.

Σύμφωνα με τον Schwab, εάν τα παιδιά εκτεθούν στην ιδεολογία του WEF σε αρκετά νεαρή ηλικία, μπορούν να κατηχηθούν πλήρως.

  Έχουν διεισδύσει στα σχολεία, σχεδιάζοντας μια πορεία κατευθείαν στα παιδιά μας. Και ξέρουμε ήδη ότι έχουν διεισδύσει στα γραφεία.

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν υπό τον έλεγχο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, διεξάγουν πόλεμο στα παιδιά μας. Οι Young Global Leaders του Klaus Schwab προσπαθούν συστηματικά να ομαλοποιήσουν την παιδεραστία και να αποποινικοποιήσουν το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Αυτή την εβδομάδα στην ακροαριστερή Νέα Ζηλανδία της Jacinda Ardern, ένας δικαστής δήλωσε ότι τα 12χρονα παιδιά μπορούν να συναινέσουν σε σεξ με ενήλικες. Με άκουσες σωστά. Η εν λόγω υπόθεση περιλάμβανε έναν 45χρονο άνδρα του οποίου η υπεράσπιση επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό ότι το 12χρονο θύμα του «το ήθελε». Σύμφωνα με τον μεσήλικα, η 12χρονη τον πίεσε για σεξ.

«Ξέρω ότι ήταν παιδί, αλλά ο τρόπος που ήρθε σε μένα ήταν σαν μια ώριμη γυναίκα. Την αρνήθηκα αλλά εκείνη συνέχιζε να επιστρέφει κοντά μου. Ήθελε πραγματικά να το κάνει αυτό», είπε η 45χρονη για το παιδί που ήταν 12 τότε.

Τις τελευταίες ημέρες της δίκης, ο δικαστής Earwaker ασχολήθηκε με το ζήτημα της συναίνεσης για ένα άτομο κάτω των 16 ετών, σύμφωνα με μια έκθεση της New Zealand Herald :

« Νομικά, ένα άτομο κάτω των 16 δεν μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του για κατηγορίες για άσεμνες πράξεις, επομένως ως ένορκος, το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσετε είναι εάν πραγματοποιήθηκαν οι άσεμνες πράξεις », είπε.

Μετά ήρθε η κλωτσιά. Ο δικαστής είπε στην κριτική επιτροπή:

Αλλά όσον αφορά τη σεξουαλική επαφή, ένα άτομο κάτω των 16 ετών μπορεί να δώσει τη συγκατάθεσή του . Πρέπει να εξετάσετε εάν η συγκατάθεση δόθηκε ή όχι με βάση τα στοιχεία που έχετε».

Καλώς ήρθατε στη Νέα Ζηλανδία του Klaus Schwab.

Αλλά περιμένετε μέχρι να ακούσετε τι συμβαίνει στη Γαλλία.

Ο Εμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη πρόεδρος νωρίτερα αυτό το διάστημα σε εκλογές που θεωρούνται ευρέως ως ύποπτοι. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι επίσης ένας από τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του Klaus Schwab και η Γαλλία εξομαλύνει επίσης την παιδεραστία.

Η κυβέρνηση του προέδρου Μακρόν ψήφισε κατά της ύπαρξης ηλικίας συναίνεσης στη Γαλλία το 2018, και έγινε ένα από τα πρώτα έθνη που υποχώρησαν στην πίεση μιας διεθνούς φυλής αποφασισμένης να αποποινικοποιήσει το σεξ με παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι η ομοσπονδιακή νομοθεσία στη Γαλλία δεν έχει νόμιμη ηλικία συναίνεσης και οι ενήλικες που κάνουν σεξ με παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας δεν θα διωχθούν για βιασμό εάν το παιδί-θύμα δεν μπορεί να αποδείξει « βία, απειλή, πίεση ή έκπληξη ».

Το νομοσχέδιο κατά της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, γνωστό ως νόμος Schiappa , υπογράφηκε σε νόμο από το γαλλικό κοινοβούλιο στις 3 Αυγούστου, προκαλώντας οργή στη Γαλλία καθώς οργανώσεις γονέων και δικαιωμάτων των παιδιών κατηγόρησαν την κυβέρνηση Μακρόν ότι προδίδει τα παιδιά του έθνους.

Η έλλειψη ηλικίας συναίνεσης θέτει εκατομμύρια παιδιά σε σοβαρό κίνδυνο σεξουαλικής κακοποίησης στη Γαλλία, σύμφωνα με αξιωματούχους παιδικής προστασίας.

Αν μη τι άλλο, αυτό είναι υποτίμηση. Πρέπει όμως να εκπλαγούν; Όπως και η Jacinda Ardern της Νέας Ζηλανδίας, ο Macron είναι ένας από τους Νέους Παγκόσμιους ηγέτες του Klaus Schwab. Είναι όλοι διαβολεμένοι να διεξάγουν πόλεμο εναντίον των παιδιών μας.

Φυσικά, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι συνένοχοι στη σιωπή τους.

Έχουν διεισδύσει επίσης από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και θα προσπαθήσουν να σας ακυρώσουν εάν τολμήσετε να μιλήσετε ανοιχτά για οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα. Σύμφωνα με τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης το 2020, η παχυσαρκία είναι υγιής. Τα πειραματικά εμβόλια δεν αναγκάζουν τους ανθρώπους να παρασυρθούν και να πεθάνουν. Και η άμβλωση είναι αγάπη.

Ο Τζορτζ Όργουελ μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές. Είπε ότι η ελίτ θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι δύο και δύο είναι πέντε. Αυτός ο πόλεμος είναι ειρήνη.

Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο βιασμός παιδιών είναι ένας τρόπος να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

Ακόμη και ο Όργουελ δεν πίστευε ότι θα πήγαιναν τόσο μακριά.

Αλλά αν προσέχετε τις παράλογες πολιτικές του WEF τον τελευταίο καιρό δεν θα εκπλαγείτε. Οι πολιτικές του WEF έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό: μας απανθρωπίζουν, μας υποβιβάζουν και μας κοροϊδεύουν. Έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν όλες τις χαρές της ζωής και να προκαλούν τον μέγιστο πόνο.

Έπειτα, υπάρχει η προσπάθεια ερήμωσης του πληθυσμού, η οποία ήταν μια θεωρία συνωμοσίας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τώρα είναι εντελώς ανοιχτή. Δεν προσπαθούν καν να προσποιηθούν ότι δεν θέλουν να εξαφανίσουν την πλειοψηφία μας.

Σύμφωνα με αυτούς τους δύο λάτρεις του WEF, όλες οι θρησκευτικές ομάδες είναι αντίθετες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επειδή οι θρησκείες θέλουν «περισσότερες ψυχές» και το WEF «θέλει λιγότερα».

  Σε ποιο σημείο σταματάμε και λέμε «αρκετά»; Πόσες φορές πρέπει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ να δηλώσει τις απαίσιες προθέσεις του προτού ο κόσμος σταματήσει και ακούσει;

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, ο οποίος έχει μακρά ιστορία να λέει το ήσυχο μέρος δυνατά, δήλωσε ότι ο Θεός είναι νεκρός και ότι «ο Ιησούς είναι fake news».

Σύμφωνα με τον Harari, δεν υπάρχει θέση στον σύγχρονο κόσμο για τις παραδοσιακές χριστιανικές αξίες. Είναι καιρός ο κόσμος να αποδεχθεί τη θεϊκότητα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και να αφήσει τα παλιομοδίτικα κοινωνικά ταμπού.

Η επισήμανση της κακίας της ελίτ δεν φαίνεται ποτέ να κάνει ένα βαθούλωμα ή να έχει οποιοδήποτε αντίκτυπο πάνω τους. Γιατί; Γιατί, δεν ντρέπονται. Δεν ντρέπονται γιατί δεν έχουν ηθική πυξίδα. Δεν έχουν ηθική πυξίδα γιατί πιστεύουν ότι ο Θεός είναι νεκρός και ζουν σύμφωνα με τον κανόνα του «κάνε όπως θέλεις». Αυτή η επιταγή μολύνει κάθε ίνα της ιδεολογίας τους, από τις εκλογές, τα ανοιχτά σύνορα, την κλιματική αλλαγή, τις αμβλώσεις, την παιδεραστία.

Ξέρω ότι μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε σκοτεινά και μοναχικά, αλλά οι μάζες ξυπνούν και η ελίτ δεν θα μπορέσει να αναλάβει την εξουσία όσο εύκολα περίμεναν.

Ακόμη και τα πρόβατα ανοίγουν σιγά σιγά τα μάτια τους, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα αν συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τις μάζες.

Σας παρακαλούμε να κάνετε like σε αυτό το βίντεο και να εγγραφείτε σε αυτό το κανάλι για να συνεχίσουμε να διαδίδουμε τη λέξη παντού και να εκθέτουμε την ατζέντα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ.

Είμαστε μαζί σε αυτό και το πιο σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από ακατάστατη πολιτική και περισπασμούς που θα στρέψει τους ανθρώπους ο ένας εναντίον του άλλου.

Ο κοινός εχθρός είναι αυτός που προσπαθεί να σε ελέγξει και να σε δηλητηριάσει και να διαφθείρει τα παιδιά σου, όχι ο γείτονάς σου. Αν παραμείνουμε δυνατοί και ενωμένοι θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη.

Μπάξτερ Ντμίτρι

Ο Baxter Dmitry είναι συγγραφέας στο News Punch. Καλύπτει την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία. Μιλώντας την αλήθεια στην εξουσία από τότε που έμαθε να μιλάει, ο Baxter έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 80 χώρες και έχει κερδίσει επιχειρήματα σε κάθε μία. Ζήστε χωρίς φόβο.
Email: baxter@newspunch.com

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Back to top button