breaking newsΕλλάδα

Ο Αιγύπτιος που βίαζε την 32χρονη μάνα είχε αποφυλακιστεί μετά από λίγους μήνες για το ίδιο αδίκημα

 

Στην Ελλάδα του 2023 με υπουργό Προστασίας του Πολίτη τον Τάκη Θεοδωρικάκο, όπως αποδεικνύεται οι κακοποιοί μπαινοβγαίνουν με άνεση στις φυλακές αφού ξέρουν ότι εφόσον συλληφθούν, σύντομα θα μπορούν και πάλι να είναι έξω για να επαναλάβουν τα αποτρόπαια εγκλήματά τους.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 35χρονος Αιγύπτιος που συνελήφθη τη Δευτέρα για τον βιασμό της 32χρονης μητέρας με καταγωγή από τη Βουλγαρία, είχε συλληφθεί ξανά πριν έναν χρόνο για το ίδιο αδίκημα, ενώ από τον Νοέμβριο κυκλοφορούσε ξανά ελεύθερος και δεν άργησε να κάνει ξανά τα ίδια

Ήταν Πρωτοχρονιά του 2022 όταν ο Αιγύπτιος είχε φυλακίσει την σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμα του στον Άγιο Παντελεήμονα και την ξυλοκόπησε άγρια σε ζωντανή σύνδεση, από τον προσωπικό της λογαριασμό στοFacebook. Ο δράστης χτυπούσε και έβριζε την γυναίκα μπροστά στα μάτια του παιδιού της, ενώ ταυτόχρονα άνοιγε μια φιάλη υγραερίου και απειλούσε να τινάξει στον αέρα όλη την πολυκατοικία, αλλά και τους αστυνομικούς που του έλεγαν να παραδοθεί.

Μόλις 11 μήνες μετά, ο Αιγύπτιος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι που άρχισε να επαναλαμβάνει τις φρικιαστικές του πράξεις, φυλακίζοντας την 32χρονη μέσα στο διαμέρισμά του, ενώ με την απειλή ότι θα κάνει κακό στα παιδιά της, βίαζε τη γυναίκα μέχρι που εκείνη κατάφερε να αποδράσει και να τον καταγγείλει στις αρχές.

«Με χτύπησε και μετά ήρθε στο μυαλό του να μου πάρει και το κινητό μου για να ανοίξει live στο facebook να δούνε όλοι πόσο με χτυπάει πήρε και το παιδί μου είναι 7 χρονών αγόρι και μένει στην Βουλγαρία με την οικογένεια να δείχνει τι έχει γίνει με τη μάνα του» δήλωσε η 32χρονη.

Ένα χρόνο μετά και αφού βγήκε από τη φυλακή, ο Αιγύπτιος επανέλαβε τις φρικιαστικές πράξεις του. Το θύμα περιέγραψε στην ΕΡΤ και την δημοσιογράφο Κάτια Νιάκαρη ότι κατά την αρπαγή της -για δεύτερη φορά- την περασμένη Παρασκευή της έλεγε ότι όσο καιρό ήταν στη φυλακή ήξερε όλες τις κινήσεις της.

«Μου έλεγε εσύ θα είσαι δική μου, εγώ έχω ορκιστεί ότι εσύ θα είσαι γυναίκα μου ή αλλιώς θα σε σκοτώσω και θα σε στείλω πακέτο στη Βουλγαρία ή θα γίνεις γυναίκα μου κανονικά και θα είσαι μαζί μου ή αλλιώς θα σκοτώσω και εσένα και εμένα για να μην σε έχει κανένας άλλος», αποκάλυψε.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2022 ο Αιγύπτιος είχε αρπάξει την 32χρονη από το σπίτι που εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο Γαλάτσι. Για τη σύλληψη του δράστη είχε χρειαστεί πέρυσι η παρέμβαση πάνοπλων αντρών της ΕΚΑΜ και διαπραγματευτή της Αστυνομίας.

«Μόλις είδε ότι η αστυνομία ήταν μπροστά στη πόρτα πήγε και έκοψε το λάστιχο από το γκάζι. Ήταν 30 κιλά γκάζι και πήρε αναπτήρα μαζί του να είναι έτοιμος να το ανάψει και να πεθάνει όλος ο κόσμος στην πολυκατοικία».

Ο Αιγύπτιος οδήγησε την περασμένη Παρακσευή την 32χρονη στο ίδιο σπίτι-κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου για τρεις ημέρες τη βίαζε.

Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει και να τον καταγγήλει στην Αστυνομία που του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε στον Ανακριτή.

primenews

Back to top button