breaking newsΔιεθνή

Σιωνιστές Ουκρανομπαντεριστές επιχειρούν με μανία ν΄αφαιρέσουν το σταυρό από Ρώσο αιχμάλωτο στρατιώτη!! Θέλουν να τον πνίξουν με την αλυσίδα του σταυρού!! Μίσος για το σταυρό. Μίσος για όσους φέρουν σταυρό!!! ΒΙΝΤΕΟ

Σιωνιστές Ουκρανομπαντεριστές επιχειρούν με μανία ν΄αφαιρέσουν το σταυρό από Ρώσο αιχμάλωτο στρατιώτη!! Θέλουν να τον πνίξουν με την αλυσίδα του σταυρού!! Μίσος για το σταυρό. Μίσος για όσους φέρουν σταυρό!!!

Βασανισμός Ρώσου αιχμάλωτου στρατιώτη από Ουκρανομπαντεριστές. Φέρει χειροπέδες είναι ακινητοποιημένος και οι δήμιοι τον χτυπούν βάναυσα στο πρόσωπο και προσπαθούν με μανία κατειλημμένοι να του αποσπάσουν το σταυρό που φέρει στο λαιμό. Σιωνιστικά ανδρείκελα του σιωνιστή Ζελένσκι επιχειρούν να τον πνίξουν με την αλυσίδα που έχει στο λαιμό στη λύσσα τους να του αφαιρέσουν το σταυρό. Φαίνεται έχουν ρητές εντολές.

Ο στρατιώτης δεν πολεμάει μόνο για τη Ρωσία είναι στρατιώτης του κόσμου. Πολεμάει ενάντια στην παγκόσμια ηγεμονία που μετεξελίχθηκε σε Παγκόσμια Δικτατορία (2020-2022) ενάντια στη μεγαλύτερη αποικιοκρατική δύναμη όλων των εποχών που καθυπόταξε ολόκληρες ηπείρους και κατέκτησε ευτελίζοντας τους αρχαιότερους και μοναδικούς πολιτισμούς του κόσμου..

dimpenews.com
Back to top button