breaking newsNEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τίποτα δεν τελείωσε, η συνθήκη του ΠΟΥ είναι ακόμα εδώ – ΟΧΙ στην παγκόσμια υγειονομική δικτατορία!

 

Η συνθήκη αντιπροσωπεύει μια τεράστια απειλή για την εθνική κυριαρχία και την ατομική ελευθερία, με προτεινόμενες ρήτρες που περιλαμβάνουν διεθνείς ψηφιακές ταυτότητες και κίνητρα για τριτοκοσμικά έθνη να δημιουργούν μελλοντικές “καταστάσεις έκτακτης ανάγκης υγείας“.

Η Επιτροπή Αναθεώρησης των Διεθνών Κανονισμών Υγείας (IHRRC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σχεδιάζει να συνεδριάσει μυστικά από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023. Το IHRRC θα εργαστεί για να οριστικοποιήσει αυτό που τώρα είναι 46 -σελίδα έγγραφο που περιλαμβάνει προτεινόμενες τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR).

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις θα είναι:

  1. Αλλάξτε τη γενική φύση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από έναν συμβουλευτικό οργανισμό που κάνει απλώς συστάσεις σε ένα κυβερνητικό όργανο του οποίου οι διακηρύξεις θα ήταν νομικά δεσμευτικές. (Αρθρο 1)
  2. Επεκτείνετε σημαντικά το πεδίο εφαρμογής των Διεθνών Κανονισμών Υγείας για να συμπεριλάβετε σενάρια που έχουν απλώς « δυνατότητα  να επηρεάσουν τη δημόσια υγεία».
  3. Επιδιώξτε την κατάργηση του «σεβασμού της αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των ανθρώπων». (άρθρο 3)
  4. Δώστε στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ έλεγχο επί των μέσων παραγωγής μέσω ενός «σχεδίου κατανομής για προϊόντα υγείας» για να απαιτήσει από τα ανεπτυγμένα κράτη μέλη να προμηθεύουν προϊόντα αντιμετώπισης πανδημίας σύμφωνα με τις οδηγίες του. (Άρθρο 13Α)
  5. Δώστε στον ΠΟΥ την εξουσία να απαιτεί ιατρικές εξετάσεις, απόδειξη προφύλαξης, απόδειξη εμβολίου και να εφαρμόζει τον εντοπισμό επαφών, την καραντίνα και τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ. (άρθρο 18)
  6. Δημιουργήστε ένα σύστημα παγκόσμιων πιστοποιητικών υγείας σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών δοκιμών, πιστοποιητικών εμβολίων, πιστοποιητικών προφύλαξης, πιστοποιητικών ανάκτησης, εντύπων εντοπισμού επιβατών και δήλωσης υγείας ταξιδιώτη. (Άρθρα 18, 23, 24, 27, 28, 31, 35, 36 και 44 και Παραρτήματα 6, 7 και 8)
  7. Ανακατεύθυνση απροσδιόριστων δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Βιομηχανικό Συγκρότημα Επειγόντων Περιστατικών Φαρμακευτικών Νοσοκομείων χωρίς καμία ευθύνη. (άρθρο 44Α)
  8. Να επιτρέπεται η αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων υγείας. (άρθρο 45)
  9. Διευρύνεται σημαντικά την ικανότητα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να λογοκρίνει αυτό που θεωρεί παραπληροφόρηση. (Παράρτημα 1, σελίδα 36)
  10. Δημιουργία υποχρέωσης κατασκευής, παροχής και συντήρησης υποδομής IHR στα σημεία εισόδου (Οι IHR είναι η εξουσιοδοτική νομοθεσία του ΠΟΥ, που καθορίζει τους όρους και τα όρια των εξουσιών του. Οποιαδήποτε τροποποίηση αυτών των κανόνων έχει σχεδόν άμεσο παγκόσμιο αντίκτυπο.). (Παράρτημα 10)

Η 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από την Κυριακή 21 Μαΐου 2023 έως την Τρίτη 30 Μαΐου 2023. Για να εξεταστούν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις κατά την 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, πρέπει να υποβληθούν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τουλάχιστον 4 μήνες πριν.

Το IHRRC σχεδιάζει να υποβάλει αυτές τις προτεινόμενες τροποποιήσεις στον ΠΟΥ έως την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Οι Διεθνείς Υγειονομικοί Κανονισμοί είναι υπάρχον, νομικά δεσμευτικό διεθνές δίκαιο. Εάν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις παρουσιαστούν στην 76η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, θα μπορούσαν να εγκριθούν με απλή πλειοψηφία των 194 κρατών μελών. 

Σύμφωνα με τους ήδη συμφωνημένους κανόνες του ΔΚΥ, εάν εγκριθούν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις, τα κράτη μέλη δεν θα χρειαστεί να προβούν σε πρόσθετες ενέργειες. 

Η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα χρειαστεί να παράσχει ψήφους δύο τρίτων για να δώσει τη «συμβουλή και τη συγκατάθεσή» τους. Δεν θα χρειαζόταν καμία υπογραφή από τους εθνικούς ηγέτες.

 Παρακαλείσθε να αναφέρετε αυτό το ζήτημα το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: Οι προτεινόμενες τροποιποιήσεις στους διεθνείς κανονισμούς υγείας

Απο τον Μάϊο είχαμε αναφέρει πως η πιο σημαντική είδηση στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή, που για προφανείς λόγους δεν ακούγεται πουθενά και τα ΜΜΕ είχαν κυριολεκτικά θάψει την είδηση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλα σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν η νέα συνθήκη του ΠΟΥ.

Έκτοτε κυκλοφόρησε η παραπλανητική είδηση, ότι η νέα συνθήκη του ΠΟΥ είτε δεν ψηφίστηκε, είτε ακυρώθηκε… κάτι που έκανε τον κοσμο να σταματήσει να ασχολείται.

Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Christine Anderson, απο τους ελάχιστους πολιτικούς που μίλησε στο κόσμο για την συνθήκη του ΠΟΥ απο τη πρώτη στιγμή, περιγράφει στο παρακάτω βίντεο πώς καταλύεται η Δημοκρατία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Αμερικανίδα πολιτικός ,πρώην μέλος του Κογκρέσου, πρώην υποψήφια Πρόεδρος της Αμερικής, και Πρύτανης της Μεταπτυχιακής Σχολής Κυβέρνησης του Πανεπιστημίου Regent ,κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο εμπειρογνώμονας των συνθηκών Δρ. Φράνσις Μπόιλ μελέτησε την συνθήκης και τα λέει όλα σε μιά συνέντευξη . Είναι επίσης ο συγγραφέας του Νόμου για τα Βιολογικά Όπλα κατά της Τρομοκρατίας του 1989 και ειδικός στην ανάγνωση και τη συγγραφή συνθηκών. Και σήμερα, εκδίδει την σημαντικότερη προειδοποίησή που έχει κάνει ποτέ.

Ο Δρ. Μπόιλ είναι ο συγγραφέας ενός πρόσφατου βιβλίου με τίτλο « Αντίσταση στην Ιατρική Τυραννία » και στη σημερινή του συνέντευξη, προειδοποιεί ανοιχτά ότι αυτή η νέα συνθήκη του ΠΟΥ με το όνομα «ΠΟΥ CA+» έχει σχεδιαστεί για την παγκόσμια ιατρική δικτατορία που θα ανατρέψει νοσοκομεία και κλινικές , αναγκάζοντάς τους να ακολουθούν τις οδηγίες του ΠΟΥ για πράγματα όπως μάσκες, καραντίνες, κοινωνική απόσταση και οικονομικά lockdown.

Ουσιαστικά, η νέα συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ μετατρέπει ολόκληρο τον κόσμο σε ένα ιατρικό αστυνομικό κράτος τύπου Κίνας όπου κυρίαρχα έθνη, κράτη δεν έχουν κανένα απολύτως αναγνωρισμένο δικαίωμα ελευθερίας.

Εάν ο Μπάιντεν υπογράψει αυτή τη συνθήκη, αυτό που έκανε η Κίνα στους δικούς της ανθρώπους κατά τη διάρκεια των lockdown για τον COVID θα έρθει σύντομα στην Αμερική και κατ επεκταση σε όλο τον κόσμο.

Ο Δρ Μπόιλ είπε συγκεκριμένα στη συνέντευξη ότι οι κυβερνήσεις εξαπολύουν «εγκλήματα σε επίπεδο Νυρεμβέργης εναντίον αμάχων» και ότι αυτή η νέα συνθήκη του ΠΟΥ παρέχει στις γενοκτονικές κυβερνήσεις το «δικαιωμα» που χρειάζονται για να κλειδώσουν, να φυλακίσουν ή να εξοντώσουν τους δικούς τους πληθυσμούς.

Ακόμη χειρότερα, η συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ απαιτεί παγκόσμια λογοκρισία εναντίον όλων όσων διαφωνούν με τον ΠΟΥ , επιτρέποντας στον ΠΟΥ να υπαγορεύει ποιες φωνές ή οργανισμούς πρέπει να αφαιρεθούν από τις τεχνολογικές πλατφόρμες. Στην ουσία, καθιστά τον ΠΟΥ το «Υπουργείο Αλήθειας».

Οι μεγαλύτερες πηγές χρηματοδότησης για τον ΠΟΥ είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα και ο Μπιλ Γκέιτς

Μήπως χρειάζεται να σας υπενθυμίσω πώς συμπεριφέρεται η Κίνα στους πολίτες της κατά τη διάρκεια μιας «έκτακτης ανάγκης λόγω υγείας»; 400 εκατομμύρια άνθρωποι εγκλωβισμένοι, λιμοκτονούν, κατοικίδια ζώα σκοτώνονται στους δρόμους, σοδειές καταστρέφονται, με αποτέλεσμά κάποιοι να οδηγούνται ακόμα και στην αυτοκτονία πηδώντας από τα μπαλκόνια τους.

Αυτή η συνθήκη για την πανδημία δεν είναι για την ασφάλειά σας, είναι ένα όχημα μέσω του οποίου διευκολύνεται η εδραίωση ενός ενιαίου παγκόσμιου ολοκληρωτικού καθεστώτος. Δεν θα λογοδοτούν πουθενά, δε θα έχουν νομικές ή άλλες ευθύνες.

Αυτή η συνθήκη θα δεσμεύσει σχεδόν όλες τις χώρες και τους ανθρώπους πάνω στη Γη, χωρίς ούτε μία ψήφο από κανέναν από εμάς. Θέλουν να αποσπάται η προσοχή όλων μας από ασήμαντες ειδήσεις, ενώ αυτή η συνθήκη ψηφίζεται αθόρυβα από τη συνέλευση του ΠΟΥ.Ποτέ δεν θα τηρήσω ούτε μια λέξη του διεφθαρμένου ΠΟΥ ή οποιαδήποτε από τις άθλιες ατζέντες τους, γιατί έχω την αυτοκυριαρχία μου, όπως και εσείς.

O Δρ.Μπρέγκιν, διάσημος ψυχίατρος και συγγραφέας, εξηγεί ποιες θα είναι οι δικαιοδοσίες που θα έχει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, εφόσον τελικά καταφέρει να περάσει η τροπολογία.

Ως μέρος του στόχου Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο ΠΟΥ στοχεύει να τροποποιήσει μια συνθήκη που θα τους δώσει παγκόσμιο έλεγχο στην ανθρώπινη υγεία, μια απόλυτη υγειονομική δικτατορία.

Κι ενώ αυτό είναι κάτι που απασχολεί τις ζωές και την ελευθερία όλων μας και θα πρεπε να είναι πρώτη είδηση στα εταιρικά μέσα της διαφθοράς, ο περισσότερος κόσμος ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα!

 

 

Πηγή

Back to top button